Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 30. september, 2013

SaLuSa av Madad, 30. september, 2013

Hvordan føler du deg akkurat nå? Det er så mange forandringer som foregår inni deg akkurat nå at du kan hende føler deg forvirret og spør deg selv hva var det disse september-energiene egentlig skulle bringe med seg? Denne forvirringen eller svimmelheten skyldes at du holder på å tilpasse deg din egen høyere frekvens og din høyere virkelighets eksistens, som du i dette øyeblikket er i ferd med å bevege deg inn i. Godta denne forvirringen eller svimmelheten, fordi den fortsatt viser deg hva du trenger å arbeide videre med, for vellykket opprydding og utrensing av disse temaene hjelper ikke bare deg selv, men også alle andre. Det er ikke sikkert at du er i denne bevissthetstilstanden ennå, men du blir ledet av oss og dine Veiledere mot dette punktet hvor det går opp for deg at det er ingen ting mer å rense ut, at ingen ting lenger skaper frykt og tvil, og at du er klar - klar til å gå inn i de høyere riker av nye og kjærlighetsfulle muligheter. For å si det med noen få ord; September var en vidunderlig måned for dere, fordi den satt dere i stand til å bringe alt underbevisst inn i det bevisste og slippe tak i så mange ”gamle ting” som holdt dere tilbake, og dette var ingen enkel oppgave og gjennomføre tatt i betraktning hvordan deres erfaringer i 3dje dimensjon har pleid å være. Men dere har gjort det med slik eleganse, uten å tillate dere å vende om selv for et øyeblikk og dere har akseptert hele tiden at dette er det dere må gjøre før dere går inn i alle disse skjønne virkelighetene dere har skapt. Vi gratulerer til dere alle som på vellykket vis har gjennomført denne forvandlingen og vi ønsker at dere skal vite at ”nær” er mye nærmere enn mange av dere tror.

Med fryktenergiene ryddet vekk fra deres daglige liv og tanker, er dere nå i stand til å føle bare kjærlighetsfulle energier og dere vil også føle våre energier sterkere enn før og føle mye klarere det vi deler med dere, selv når dere lar deres sinn være stille og ikke krever den vanlige oversettelsen til ord. Selvfølgelig benytter vi ord i vår kommunikasjon med dere, men vi elsker å sende tanker og idéer i sin rene energiform. Det blir aldri noen misforståelser med slikt “energi-språk” siden den eneste som bearbeider denne informasjonen er hjertet deres, som så sender oversettelsen videre til hjernen. Når dere er i stand til å kommunisere på denne måten vil det gi dere enorm glede og mye bedre forståelse, fordi ingen ting vil stå mellom oss, og vi vet at dere da forstår enda en grunn til å rydde opp i hjernen deres. Selv om denne renselsen synes å være “endeløs” for mange av dere, vil vi dere skal vite at for dem som er rede til å gå høyere vil det være fullstendig gjennomført i løpet av noen få dager. Dere vil føle det som en uendelig lykkefølelse som kommer inn i deres sinn fra hjertet deres og dere vil vite med sikkerhet at det var vel verdt alt hardt arbeid.

Husk å lytte til kroppen deres og få tilstrekkelig hvile og søvn, fordi dette vil gjøre at utrenselsesprosessen går mye lettere. Snart vil dere ikke behøve så mye søvn som dere pleier, for den energien dere tar inn vil holde dere i en frisk og avslappet tilstand mesteparten av tiden. Dere vil nyte denne forandringen enormt ettersom vi vet at dere for øyeblikket ikke har tid nok til lystbetonte ting og fritidsinteressene deres. Dette vil også forandre seg på grunn av forandringer som gjøres over alt i samfunnet, men kanskje ikke i det tempo som mange av dere kunne ønsket. Ikke slakk av på deres innsats med å kreve forandringer, for etter hvert vil hele menneskeheten, som helhet, nå det punkt da tilstrekkelig energi for rask endring vil bli sendt til Skaperkreftene og da vil dere se dem skje i rask rekkefølge, den ene etter den andre, inntil alle mennesker vil være i stand til å se valget av sin egen virkelighet, uten noen illusjon.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og i budskapene våre er vi stand til å dele så mye mer informasjon med dere enn det tidligere var mulig. Føl hvordan dere kontinuerlig beveger dere nærmere dere høyere virkelighet, hver og en i sitt eget tempo selvfølgelig, og føl hvordan energiene som sendes inn til dere blir mer enn bare en følelse i kroppen deres. Nyt disse øyeblikkene og tillat dere selv å kjenne den lykken som allerede finnes inni dere og omkring dere.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge