Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 27. september, 2013

SaLuSa av Madad, 27. september, 2013

Denne renselsen av Alt som når foregår inni dere og Moder Jord, vil føre dere like inn erfaringer av den høyere virkelighet. Kjenn etter og føl den forandringen som skjer med dere i dette øyeblikket, for dette er en forandring som åpner døren, som tidligere ikke var synlig for dere. I disse dager vil noen av dere “bli tatt med” til visse øyeblikk i deres mange liv, bare for at dere skal kunne forstå grunnen til utrenselsen av et ”tema”, eller flere ”temaer”, som dere trodde dere allerede hadde ryddet opp i. Dette gjør det mulig for dere å se dem som de er, uten noen lavere vibrasjon til stede, heller ingen selvfordømmelse, og så kan dere la dem fare og frigjøre dere helt fra dem. Aksepter denne dypere, eller skal vi si dypeste renselsen som skjer fordi det ubevisste er i ferd med å bli bevisst og ingen ting kan forbli i skjul, ettersom dere i de høyere virkeligheter er bevisst alle aspekter av dere selv og dette gir dere en fantastisk Frihet til å velge de perfekte erfaringer for dere selv. Drømmene deres kan hende forandrer seg i disse dager, og dette er et tegn på at deres personlige renselse nærmer seg slutten. Vi kan ikke fortelle dere hvordan drømmene deres vil forandre seg, for det er opp til dere selv å finne ut, fordi dere alle opplever ulike drømme-virkeligheter. Men dere vil med sikkerhet vite det når det skjer.

Vi er der med dere hele tiden. De som ønsker å være sammen med oss kan helt sikkert føle det, og vi står klare til å ønske dere velkommen inn i deres sanne hjem. De av dere som ikke er sikre på dette ennå eller ikke ønsker å ha kontakt med oss, vil få tilstrekkelig tid til å bestemme seg, men fordi at det nå er så mange av dere som våkner opp til den uunngåelige sannheten, vil denne tidsfristen raskt bli kortere, fordi deres kollektive stemme stadig blir sterkere og krever å få vite sannheten om alle ting – mest av alt om deres historie, livet på utsiden av deres egen planet, og om åndeligheten. Som oftest har beskrivelsene av dette blitt latterliggjort eller forvrengt og noen av dere føler fortsatt et vist ubehag når dere hører disse ordene, som beskriver deres egen opplevelse av en så vidunderlig forandring som skjer med Alt/Alle. Vi vil fortelle dere at vi ser en meget klar endring, også i ”tonen” i den daglige informasjonen dere får. Ett eksempel er at deres Ledere nå snakker åpent og uten noen skjult agenda bak sine ord. De kan nok bruke de samme ordene dere er vant til å høre, med forskjellen kan føles når dere fokuserer på energien bak dem.

Vi føler at dere begynner å venne dere til den konstante strømmen av energi fra de høyere riker og tillater kroppene deres å ta imot enda mer, hvilket gjør dere i stand til å fullføre de nødvendige forandringer. Jo mer energi dere slipper inn i dere, jo mer kan dere dele med Alt, og også gjøre lettere den pågående renselsesprosessen av negative energier som finnes på Moder Jord. Fortsett å fokusere på disse stedene og send dem deres helende energi av Kjærlighet og Lys, for dette er en svært verdifull hjelp. Denne energioverføringen vil også bidra til manifesteringen av fysiske hjelp for disse som er i stand til å gjøre dette, og glem ikke at menneskene som bor i slike områder vil føle den enorme Kjærligheten som blir sendt til dem, og at det også vil hjelpe dem i deres egen forvandling. Alt er perfekt planlagt og designet og vi ønsker å se dette i deres verden også.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og har ikke ord for hvor fantastisk jeg føler meg akkurat nå. Til tross for alle de hindringene som har blitt lagt i veien for dere, så har dere greid å løfte dere selv og kvitte dere med alt som ikke lenger tjener dere på deres vei. Vi er her med dere og gjør alt det vi kan, og har tillatelse til å gjøre, for å hjelpe dere å oppfylle deres ønsker og drømmer. De er i ferd med å bli virkelighet for dere og dere kan se mer av det for hvert øyeblikk som går i deres nåværende virkelighet. Vit at øyeblikket for deres endelige transformasjon er svært nær. Føl dette, kjenn etter og aksepter det, for det vil være dere til oppmuntring og dere vil være i stand til å gå rolig og avslappet inn i det nye.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge