Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 3. september, 2013

SaLuSa av Madad, 3. september, 2013

Kan dere nå se hvor stor makt dere har? De som ønsket å holde dere i de lavere vibrasjonene av frykt og hat, får ikke lenger energi å ernære seg av, og dette kan tydelig ses i de mest omtalte konfliktene rundt om i verden. Dere har vist deres intensjoner helt tydelig, at det ikke lenger er mulig å starte en krig noe som helst sted i verden. Deres gamle ledere forstår hva som skjer og de Nye har rett og slett ingen interesse av å engasjere seg i slike ting, fordi de ønsker å bringe den etterlengtede Freden til planeten deres, hvilket så mange av dere nå forstår er den eneste veien videre: bort fra det gamle ettersom det er helt ubrukelig og i ferd med å falle raskt fra hverandre. Kjære Sjeler, dette er indre forandringer som kommer til syne i det ytre og er umulig å overse, ettersom det er på denne måten dere manifesterer alt i deres liv. Legg deres fokus på det nye ettersom dere nå er midt ute i et hav av forandringer og det er nødvendig at dere forbereder deres skip, slik at dere vil ankomme fulle av jubel og glede til deres skjebnebestemte havn. Kast over bord alt dere føler er for tungt eller sinker dere og se hvor vidunderlig dere kan flyte med og navigere dere gjennom disse enorme bølgene – og glem ikke å benytte energien disse bølgene bærer i seg, for de kan bringe dere raskere hjem. Se på dere selv som en del av dette havet og føl den vidunderlige kontakten med Alt Som Er.

Noen av dere tumler med spørsmålet om å ”legge tiden bak seg” og undrer på hvordan det vil bli, hvordan det vil føles og mest av alt hvordan det er mulig å eksistere uten å vite hvilken dag, dato og klokkeslett det er akkurat nå. Vi kan ikke beskrive dette på noen fullverdig måte for dere ettersom alle vil oppleve det på sin egen måte. Men generelt kan man si at dere ikke lenger vil ha den følelsen av at noe mangler, eller at noe ikke er fullført og krever deres oppmerksomhet umiddelbart, eller følelsen av at noe viktig ligger rett foran dere og venter på at dere skal gjøre det – sagt på en enkel måte: dere vil føle dere aldeles komfortable med rett og slett å leve, ved å være akkurat der dere ønsker å være ettersom alt vil komme ”i én pakke” fordi dere kan ikke være virkelig lykkelig og tilfreds når noen eller noe ikke harmonerer med vibrasjonene deres. Mange mennesker er sammen av karmiske årsaker og når disse karmiske temaene er løst med kjærlighet og tilgivelse, er de frie til å velge en annen vei. De vil føle et sterkt ønske om å forlate dette forholdet som har oppfylt det de hadde behov for. Men husk på at kjærligheten alltid vil være der mellom dere ettersom dere nå er i stand til å se og forstå alt som skjedde gjennom tiden dere var sammen. Mange av dere har vært gjennom flere slike forhold, med en høyere forståelse av at dere har lært det dere trengte å lære og at dette har brakt dere dit dere nå er. Føl den uforbeholdne kjærligheten til hverandre. Tilgi og gi slipp på den gamle vanen med å tenke at den ene er ansvarlig for at den andre er ulykkelig.

Se på dere selv som vakre og lysende Lys-Vesener, så vil alt dere ønsker å forstå komme til dere gjennom så fantastiske øyeblikk av innsikt at dere vil føle det som om dere gløder med alt det Lyset som flommer fra inni dere, og mange mennesker vil snu seg og se på dere og undre seg over hvorfor de føler en slik sterk tiltrekning mot dere. Dette vil starte en kjedereaksjon inni dem og de vil begynne å dele sin kjærlighetsenergi, både bevisst og ubevisst, med alle andre. Det er slik Lyset og Kjærligheten sprer seg og vi gleder oss så enormt over at dere med så stor glede lar det skinne fra Hjertet deres til alle.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler stor glede over at jeg kan dele disse tankene med dere. Dersom dere føler at det er tid for forandring, sett deres intensjon, fokuser på den og før dere vet ordet av det vil dere se tegn på at den kommer, og dere vil helt sikkert forstå hva tegnene betyr og handle deretter.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge