Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 24. september, 2013

SaLuSa av Madad, 24. september, 2013

Ettersom solen deres nå er så mye sterkere, skinner også deres Lys enda klarere, og dette gjør at vi kan samarbeide med dere og komme nærmere for hver dag. Dette gjør også at forandringene kan skje mye hurtigere, ettersom deres ønsker nå manifesterer nærmest på et øyeblikk. Vi oppfordrer dere til å praktisere å skape helt uten frykt og se for dere selv hvordan dette manifesterer i virkeligheten deres. Det å være helt uten frykt er et svært viktig poeng i den nåværende omformingsprosessen. Det er grunnen til at vi stadig gjentar dette, - at det bare er frykt og tvil som nå hindrer dere å gjøre drømmene deres til virkelighet. Det er nødvendig at dere finner den beste måten å rense ut alle disse gamle minnene og tankene, som får dere til å se dere tilbake; og spørre deg selv er dette hva du drømmer om, hva du virkelig ønsker deg? Vi ønsker å fortelle dere at dere vet at drømmene deres med sikkerhet viser dere hvilken retning dere bør rette blikket, så dere kan derfor betrakte dem som veiledning på deres vei. Stol på dere selv, fordi nå kjenner dere det grunnleggende prinsippet i hele Skaperverket og det er at dere skaper deres egen virkelighet og dere er med-skapere av den virkeligheten dere deler med andre Vesener dere møter på deres ferd.

Med det at dere manifesterer med tankene og ønskene deres kommer også ansvaret for alt det dere gjør. Vi vet at dette er et faktum som dere kanskje har vanskeligheter med, men husk Kjære Sjeler, at alt er vidunderlig godt planlagt og tilrettelagt, og at intet levende vesen vil bli skadelidende av en enkelt tanke du har. For det første blir dere nå renset for alle uønskede tanker, som simpelthen ikke lenger vil finnes i deres sinn, og for det andre er det en mekanisme som vil advare dere før dere kan manifestere noen skadelig tanke. Dette er en funksjon av forbindelsen mellom hjertet og hjernen deres og den blir aktivert i det øyeblikket dere begynner å forbereder dere på å stige opp i det høyere riket. De som allerede er har forberedt seg, vil allerede ha lagt merke til når en slik tanke kommer inn i hjernen deres, så kommer det også en annen tanke i det samme øyeblikket. Denne siste tanken er ikke noe annet enn en impuls til å gi slipp på dette gamle som dere ikke trenger lenger, og således får ikke den første tanken den energien den trenger for å manifestere. I disse dager kan dette skje ofte, men dere kan være helt trygge på at disse gamle tankene aldri noensinne vil komme tilbake igjen, takket være deres besluttsomhet, ”opprydding” og intensjon.

Vi gleder oss veldig over å komme stadig nærmere dere og å kunne dele så mye mer med dere. Vi føler deres lykke og vi vet når dere er klare for enda mer, men deres fysiske kropper trenger fortsatt litt tid for å tilpasse seg disse høyere energiene. På den annen side endrer kroppene deres seg raskt når vår energi er tilstede for dere, så vi må alle finne en balanse i vår kontakt med hverandre fordi ubalanse i energien fører til tretthet i kroppen, og vi er klar over at dette kan føre til at tvilende tanker kan finne veien inn i deres sinn, når dere føler at dere simpelthen ikke greier å få tilstrekkelig hvile i deres travle hverdag. Vi er så snublende nær det punket i deres transformasjon hvor dette ikke lenger vil inntreffe og vi hjelper dere ved å dele tilstrekkelig av vår energi med dere til at dere kan løfte dere inn i den høyere virkeligheten dere har skapt for dere selv.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg er lykkelig over å kunne fortelle dere at “svært nær” er også svært nær i deres tidsoppfatning, og jeg kan allerede føle deres glede over dette. Sammen sender vi meget kraftige intensjoner til Skaperkreftene og dette gjør at vi kan følge våre drømmer og visjoner på vår egen sjelevei. Føl kraften inni dere. Slik er det.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge