Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 27. August, 2013

SaLuSa av Madad, 27. August, 2013

Kjærligheten kan føles og ses over alt omkring dere. Ta den inn i dere, la den strømme gjennom dere og feie vekk de siste fragmenter av det gamle, som dere nå vet ikke har noen makt over dere og ikke lenger kan være til hjelp for dere. Vi vet at dere forstår budskapene våre, fordi de er sendt med vår kjærlighet og indre energi, og de hjelper dere med transformasjonen. De er ikke bare ord, ettersom ord ikke kan uttrykke til fulle den mening vi ønsker å formidle og den informasjonen vi ønsker å dele med dere. Vi oppfordrer dere derfor, i alle budskapene dere leser, om å fokusere på energien de bærer i seg, så vil der kunne forstå mye bedre og ”lese mellom linjene”. Det er mulig for dere nå å forstå også det som ikke er skrevet med ord, ettersom deres høyere vibrasjoner gjør at dere kan sanse og føle så mye mer enn dere tidligere har kunnet. Det er på den måten vi lever og kommuniserer med hverandre, ved å føle de energiene som omgir oss, og det er dette dere også er rede til å praktisere nå, selv om dere gjennom svært lang tid ikke har vært vant til å føle og sanse andre, fordi dere har måttet fokusere på å overleve. Nå er det imidlertid nærmest umulig å ikke føle, ettersom deres sinn og kropp har forandret seg så mye at kun de som ønsker å forbli i de lavere vibrasjonene kan benekte dette faktum. Men også for dem vil komme et øyeblikk hvor de vil bestemme seg til å gå videre fremover og komme hjem.

Det er mange overraskelser som venter på dere på veien fremover og selv om mange av dere er forberedt på de forandringene som det er snakket så mye om, vil dere likevel bli forbløffet over så mye mer som skjer og som forandrer virkeligheten deres og deres liv. Vi kan ikke fortelle om dem ettersom det vil være deres egne valg og ønsker dere vil følge, så det er opp til dere å velge blant de uendelig mange mulighetene som vil ligge foran dere. Når dere først ser deres egen vei videre klart og tydelig, så vil et vell av muligheter dukke opp, og de dere føler dere mest tiltrukket av vil dere velge og gjøre til en del av livet deres. Dersom dere er usikre på hvilke av dem som vil være de beste for dere å erfare, så vil det alltid være noen som kan hjelpe dere å avgjøre, men forvent ikke at det vil være noen der som vil fortelle dere nøyaktig hva dere skal gjøre. For nå har dere har våknet opp og må også ta fullt ansvar for deres egne erfaringer. Vi er her hos dere for å veilede dere inntil dere fullstendig stoler på dere selv i alt dere velger eller gjør, og vi ser at det er mange av dere som nå lar Deres Selv veilede dere og at tilliten bygger seg opp inni dere og også begynner å bli synlig på utsiden. Med alle de forandringene som vil komme til dere, vil det være lettere for dem som nå holder på å våkne opp og dere vil se fruktene av alt deres arbeid reflektert i smilene deres og deres kjærlighetsfulle uttrykk.

Det er en vidunderlig tid å befinne seg på Moder Jord akkurat nå. Hun føler at så mange mennesker gjengjelder hennes kjærlighet at hun bokstavelig talt begynner lyse med en varm glød – og vi observerer og følger alle sammen med på denne forandringen med forbløffelse og fryd. Snart vil noen av dere også være i stand til å se det, for dette gjør det mulig for oss å komme til dere og vise oss for dem som er rede til det og dette vil gjøre at også andre blir klare. Vær i disse vidunderlige energiene og følelsene, og som vi så ofte sier; gi slipp på alt som ikke lenger tjener dere. Fortell dette til hjernen dere så mange ganger som måtte være er nødvendig, så vil dere snart se at det virker, fordi det er alltid intensjonene deres som taler til Skaper-Kreftene.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg er deler med stor glede min kjærlighet og energi med dere alle og jeg takker dere alle for den kjærlighet dere sender tilbake til meg. Jeg kan føle den fra hver og en av dere og føler meg velsignet som kan ha slik kontakt med dere. Alle vi fra den Galaktiske Føderasjon gleder over å kunne være her, så nær dere og vi er klare til å ønske dere velkommen i vår virkelighet.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge