Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 22. August, 2013

SaLuSa av Madad, 22. August, 2013

Energinivåene er fortsatt stigende, og så snart dere er i stand til å ta dem inn, vil enda høyere energier bli sendt dere og vil skape så oppløftende omgivelser rundt dere at det vil føre dere inn i den lenge etterlengtede, frydefulle sinnstilstand hvor ingen tvil eller bekymring lenger kan nå dere. Alt dere behøver å gjøre er å åpne dere opp for disse energiene og akseptere alt som deretter vil følge med kjærlighet og forståelse, for dette er den enkleste måten å la seg flyte med i Nuets strøm. Mange av dere har allerede funnet en måte som er perfekt for dem selv og vi gleder oss veldig over å se hvor enormt dere har vokst på så kort tid. Hver av dere har sin egen vei, som dere selv har valgt, så det er opp til hver enkelt å avgjøre hva som fungerer best for dem selv, og hva som ikke er hensiktsmessig med tanke på å gjøre fremskritt. Føl hvordan det at dere aksepterer dette gjør at Lyset lyser opp deres vei videre og viser dere at tiden for ikke å løse fortrengte temaer snart er over, fordi dere erindrer så godt hva denne fornektelsen forårsaket inni dere. Dette er den mest vidunderlige tiden i deres nåværende liv, så nyt hvert øyeblikk av den vel vitende om at det var helt nødvendig at dere renset ut alle lavere energier før dere kunne gå inn i dem som er av høyere vibrasjon.

Vi føler at tiden som kommer vil være fylt av glede og stor kjærlighet som strømmer mellom oss alle, og vi gleder oss veldig over kontakten vår med dere, ettersom flere og flere av dere begynner å føle den. Alle dere som allerede ønsker å være i kontakt med oss er det og mottar våre energier og kommunikasjon direkte, eller vil om kort tid bli koplet opp, fordi det øyeblikk vi føler at dere er klare til det, og at det er deres valgt vei fremover, så er det tillat for oss å invitere dere til å knytte dere til oss. Vi kan ikke gjøre dette før dere selv er klare til det, fordi dette ville ikke være i samsvar med deres frie vilje, så det er ikke sikkert at deres forståelse av det ville være slik dere ønsket dere. Vi respekterer ganske enkelt deres beslutning og deres behov for å finne det dere ønsker ved hjelp av deres egne evner. Vi veileder dere hele tiden og sender dere vår kjærlighet, og lytter når dere henvender dere til oss. Vi kan ikke tvinge noen til å akseptere oss dersom de ikke er rede til det, men dersom du føler deg klar og sikker på at du vil ha kontakt med oss, så bare påkall oss, for vi er her. De som allerede har gjort dette blir nå forberedt på å møte oss, for dette vil gjøre det mulig for alle andre å gjøre det samme, når de selv føler seg klare til det. Vi er deres familie og så snart flere av dere aksepterer oss, vil vi vise oss i stadig større grad på himmelen og også få tillatelse til å lande. Vi ber dere å alltid huske på at vi alltid handler i henhold til deres ønsker og i hvilken grad dere er klare, for vi respekterer deres frie vilje og deres beslutninger.

Vi arbeider også fortsatt med forandringene i deres finans- og økonomiske systemer, og dere kan lese om dem hver eneste dag. De kommende dager vil også være preget av travel aktivitet, ettersom deres vibrasjoner har nådd det høyeste nivå noensinne og dere vil være i stand til å akseptere forandringene uten å bli bekymret eller reagere med sinne. Aksepter dem på bakgrunn av den forståelse dere nå har og la dere ikke bli fristet tilbake til det gamle og kjente. Dere behøver ikke holde dere fast i det lenger, for det kan ikke gi dere noe mer enn dere allerede har fått. Bare la dere selv “sveve med” og vit at alt har sin egen hensikt og blir gjort for å gjøre livene deres bedre, og vi kan forsikre dere om at ”den mørke siden” nå ikke har noen makt over deres liv lenger eller kan gripe inn i dem.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi er like oppglødd som dere fordi vi er så nær ved å kunne møtes og vi ønsker dere velkommen med åpne armer og vår kjærlighet strømmer uten ende til dere alle. Tillat dere selv å føle det og slutt dere sammen med oss, for sammen vil vi skape en så vidunderlig opplevelse for hele Universet.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge