Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


SaLuSa 2. august, 2013

Vi er i ferd med å innlede en ny fase i vårt forhold til dere og noen av dere kan allerede føle det. Vi holder på å forberede dere på vårt komme og vi ønsker å være sikre på at dere forstår hva det vil bety for dere personlig og for dere alle sammen som samfunn. Vi går frem ett steg av gangen og gjør alt vi kan å ikke å overvelde dere eller skremme dere. Når og hvor det vil hende beror på deres livsplan. De av dere som er rede til å ta et steg videre og har nådd et visst bevissthetsnivå, kan nok bli overrasket over hvor raskt ting vil endre seg i retning av de skjønne opplevelsene de har drømt om gjennom lang, lang tid. Vi ber dere nok en gang å fokusere på deres personlige ”indre oppydding”, ettersom dette er svært viktig for deres evne til å løfte dere enda høyere. Nøl ikke med å be om hjelp, for dere er omgitt av så mange Lys-Vesener som er ivrige etter å hjelpe dere mer enn noensinne tidligere. Føl – kjenn! - den kjærligheten som fosser inn i dere og la den finne veien inn i hver eneste celle i kroppen deres og la ingen bekymring eller tvil hindre dere i å gjøre dette. Lys og Kjærlighet er de aller mektigste verktøyene for deres indre transformasjon og dere vil begynne å se dette også i den ytre verden. Stol på dere selv, for det eneste som kan bremse deres egen forandringsprosess er at dere bekymrer dere om at dere kanskje ikke greier det.

Vi kan forsikre dere om at også transformasjonen av deres finans- og regjeringssystemer er nær mållinjen, og med deres økende bevissthet er dere bedre i stand til å akseptere alle de forandringene som er nødvendige for å komme i mål med dette ”lange løpet” på vellykket vis. Det er ikke poenget, og har heller aldri vært det, å komme først, men å sørge for at vi får så mange som mulig med oss. Lev i Nuet og dere vil få se at det hele skjer så vidunderlig og fredfylt fra deres rolige og sentrerte indre selv. Send Lys og Kjærlighet til alle de steder rundt om på dere elskede Moder Jord hvor dere føler at de trenger det, og se hvilken mektig kraft dere har, fordi med deres kjærlige tanker alene kan dere hjelpe med å lindre så mange menneskers lidelse. Vi samarbeider tett med våre allierte for å finne løsninger på disse problemene, men vi kan likevel ikke presse ting gjennom, for det er også fri vilje involvert. Dette betyr imidlertid ikke at de fattiges situasjon ikke vil bli forandret eller at ingen kommer til å hjelpe dem. Snarere tvert imot, ettersom regjeringene deres allerede holder på å implementere endringer i de gamle hjelpeprogrammene rettet mot de fattige i verden, som har vist seg i mange tilfeller å være virkningsløse eller utilstrekkelige. Dere kan allerede finne informasjon om disse endringene på Internett og også i andre medier.

Hold dere selv i en rolig sinnstilstand fordi, som mange allerede har funnet ut, så er dette den beste måten å løse alle problemer som oppstår i deres daglige liv, uten at det er nødvendig med sinte eller anklagende reaksjoner, hverken mot dere selv eller andre. Klandre ikke dere selv om dette likevel skulle skje, ettersom dere ikke er perfekte og ingen forventer av dere at dere er det; bare tenk over det, for både vi og mange andre vet allerede at neste gang dere møter en tilsvarende situasjon, så vil dere reagere med større ro og med forståelse av at dere snakker til en annen sjel som kanskje ser ting på en annen måte enn dere selv, og at det ikke er noen grunn til å krangle om det eller såre hverandre. Se på alle andre som du ser på deg selv, for du også har hatt “mørke dager”, og del din kjærlighet med dem.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og som alltid sender vi dere alle vår kjærlighet. Slipp den inn i deres vesen og kjenn hvor vidunderlig den ”taler til deres Sjel.” Husk at dere er elsket mye høyere enn dere kan forestille dere, og med denne viten, legg alt det gamle bak dere og ønsk oss velkommen som deres sanne familie.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Oversetter: Leif

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge