Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 25. oktober, 2013

SaLuSa av Madad, 25. oktober, 2013

SaLuSa 25. oktober, 2013

Vi er alltid nærværende og sender dere våre kjærlighetsfulle energier til dere, til og med når dere er travelt opptatt og må fokusere på aktiviteter som krever hele deres fysiske oppmerksomhet. Vi vet at det ikke er særlig enkelt å beholde roen og det høyere perspektiv på virkeligheten når situasjonen dere befinner dere i og folk rundt dere er av lavere vibrasjoner og skaper en stressende atmosfære og sender ut disse energiene, som også påvirker deg. Det er godt for deg å ta en pause, selv om den er kort, og innse at ditt nærvær på det stedet du i øyeblikket er, er nødvendig, ettersom det var ditt valg å hjelpe andre og påvirke dem med dine høyere energier nå. Dette korte øyeblikket hvor du minner deg selv på det du vet, hjelper deg å være bevisst ditt eget energifelt, hvilket vil gi deg oppmuntring og en glad følelse.

Energifeltet ditt er mye sterkere nå fordi du tar inn alle de høyere og oppløftende energiene som hele tiden kommer inn og trenger ikke hele tiden forberede deg på at de skal komme. På denne måte blir de kontinuerlig spredd blant dere og skaper en mektig påvirkning av hele Menneskeheten. Det øyeblikket hvor alle mennesker vil være i stand til å se dette nærmer seg hurtig og det er ikke noe i denne nåværende ”tiden” som er bortkastet. Den virkeligheten dere har valgt vil på så uendelig vakkert vis bli lagt foran dere, og alle de som ønsker seg mere oppløftelse og mere glede og lykke vil bli forbauset over hvor mye av alt dette som er der for dem å oppleve. Ordene våre kan ikke beskrive det fullt ut, men visjonene deres og drømmene deres bærer med seg den rette energi-følelsen, som vil sterkt intensiveres, når dere når frem til det perfekte punkt for å tre inn i de høyere nivåers opplevelser.

Vi hører hva dere tenker om hvordan dette perfekte punktet, eller dette rette øyeblikket, vil føles og eksakt hva som vil skje. Vi kunne la dere få vite mer, men vi ønsker ikke å påvirke deres forventninger til dette øyeblikket, fordi det er en del av hele Oppstignings-opplevelsen deres og det er opp til dere selv å finne ut hvor perfekt det hele var designet og arrangert. Vi påvirker deres visjoner og drømmer, og også deres nåværende virkelighet slik dere har ønsket dere, men vi respekterer alltid deres frie vilje. Og dersom du ønsker å bli påvirket mere, så bare kall på oss og utrykk dette ønsket med fokus på alt det du ønsker å oppleve Nå.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og kan forsikre dere om perfeksjonen i hvert eneste steg vi alle tar på veien mot vår egen vekst og viten. Dere kan se det og føle det i alt dere opplever og erfarer, for hver eneste enkelt detalj i deres eget liv er skapt for å gi det høyeste potensial for å lære Sannheten om Skaperverket, fordi dette er hva vi alle er skapt for. Vi er Ett og er i ferd med å oppleve denne EN-heten på et dypere, eller skal vi heller si på et høyere, nivå.


Kanalisert av: madad
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-25102013.html

Oversetter: Leif

Norske oversettelser blir også lagt ut på: http://peacelovelove.blogspot.pt/ og http://galacticchannelings.com/norske/index.html. Der finner du også Matthew Ward og Sheldan Nidle på norskskede Moder Jord som det er nå, så vi ønsker å inspirere dere enda mer til å bruke den, sammen med all deres økende indre kraft og visdommen som dere har ervervet ved å gjennomgå så mange læreerfaringer på så kort tid. Vi kan si at “valget er deres”, for det finnes ikke lenger noen andre som er ansvarlige for deres egne erfaringer. Vi vet at dere er rede til å ta dette ansvaret og følge den endeløse veien gjennom deres evolusjonsprosess. Vi kan allerede se dere i vår felles virkelighet som vi alle har valgt å delta i.

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge