Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 17. september, 2013

SaLuSa av Madad, 17. september, 2013

Intensiteten i den pågående renselsesprosessen er synlig også været på planeten deres nå, og så snart disse gamle energiene er ”sluppet fri”, vil det roe seg ned igjen. Benytt anledningen til å føle deres egen renselse som for øyeblikket foregår og vær takknemlig for den, fordi når været roer seg ned, så vil også dere roe dere ned, - og fra deres dypet av deres indre vil alt dere har drømt om bli lagt foran dere, og dere vi se dette nå som deres syn er renset for illusjonene som i mange år dekket over alt dette som dere ikke torde å se. Nå, ettersom de er mektige, vil selv disse dypt begravde sannhetene komme til overflaten for å bli akseptert og sluppet fri i det mektige Lyset. Denne renselsen vil etterlate dere fullstendig rene og renset og dere vil føle dere som født pånytt, uten noen “mørke” minner eller tanker. Og dette, Kjære Sjeler, vil være det øyeblikket dere alle har ventet på. Kun vidunderlig kjærlighetsfulle tanker og visjoner vil finnes hos dere, og dette vil være øyeblikket da dere beveger dere inn i det høyere riket. Vi venter ivrig på dem som vil være blant de første for å ønske dem velkommen og feire deres hjemkomst. Noen av dere har allerede visjoner om hva de vil gjøre når de har oppfylt sin avtale med Moder Jord, og vi ser frem til å ønske nye medlemmer velkommen til vårt felleskap som reiser i hele verdensrommet.

Vi har alltid vært med dere og delt deres glede over de nye og kjærlighetsfulle følelsene dere føler. Vi er også med dere når dere føler dere nedtrykt, ettersom vi ønsker å inspirere og motivere dere til å gjennomføre det dere har planlagt for dere selv før dere inkarnerte i dette livet. Vi kan ikke besvare alle deres spørsmål slik dere kanskje kunne ønske, fordi noen svar er det opp til dere selv alene å finne, ettersom de er en del av deres evolusjon, og alt dere erfarer og opplever beveger dere hele tiden i retning av det rette svaret for dere selv. Så glem derfor ikke å akseptere disse erfaringene etter hvert som de kommer til dere, fordi de ble designet i den Guddommelige Overordnete Plan for å være den mest effektive lærings- og erfaringservervelse. Vi opplever og erfarer all det vi ble skapt for, og gjennom å akseptere den sanne natur i alles erfaringer, inkludert deres egne, vil dette avdekke storslagne, og tidligere usette, muligheter som kan dukke opp i deres liv. Så tvil ikke et eneste øyeblikk for at dere hadde behov for en del av de tingene dere har opplevd eller på om valget av dem ikke var riktig. Alt det som skjer i deres liv leder dere, uten unntak, videre på deres valgte livsvei.

Se på dere selv nå; i løpet av mindre enn to år har deres Lys vokst enormt og deres verden er i ferd med å forvandle seg og bli rede til et fredfullt og kjærlighetsfullt møte med andre verdener i deres Galakse og Univers. Noen kan fortsatt sitte dypt fast i den lidelse de selv har skapt etter sitt eget valg, men også for dem er et vell av muligheter åpne, når de er rede til å akseptere dem. Føl disse mektige øyeblikkene og vit at dere alle har hjulpet til å manifestere dem inn i deres virkelighet – og husk at virkeligheten endrer seg i samsvar med dere ønsker og valg, og vil alltid gjøre det, og fra nå av i langt stører grad enn dere kanskje kunne vente. Vi ber dere ta inn over dere at dere nå er i ferd med å bli de sanne og mektige skapere av deres egen virkelighet og at ingen har makt til å herske over dere, slik dere har opplevd tidligere. Dette var de leksjonene dere hadde trengte å lære og at vi vet at dere har lært denne leksen godt, slik at dere nå kan hjelpe andre med sin læring.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg enormt over å kunne dele med dere alle det jeg selv har lært. Vi arbeider alle sammen med det samme og vi er lykkelige over at dere aksepterer oss slik vi virkelig er, og derfor kan vi også dele stadig mer med dere. Betrakt oss som deres Familie, fordi det er hva vi er og vi hjelper dere med å bringe tilbake den rene Kjærlighet og Glede, som dere alle har opplevd før dere gikk inn i 3dje dimensjon, inn i deres liv.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge