Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


SaLuSa 10.september, 2013

Kjære Sjeler, det er slik en vidunderlig tid dere lever i nå. Vi ser deres forbauselse over de mange overraskelser som skjer i deres daglige liv, så vi ber dere huske på at de er her fordi dere har greid å rense dere selv for det gamle, som vi nå føler ikke har noen makt over dere lenger, og dersom det er noe som av og til får dere til å falle tilbake, så vender dere raskt tilbake til den nye vidunderlige opplevelsen av Kjærlighet og Lys. Vi er så lykkelige over at så mange av dere finner den sanne forbindelse med Dere Selv og andre som er deres ledsagere på den veien dere har valgt.

Dere kan føle det i hjertet deres og fra hjertet vil dere med sikkerhet vite om dere føler dere tiltrukket av noen eller ikke. Dette er måten å kommunisere med hverandre på, fordi dere da alltid vil kjenne den annens sanne intensjon, uansett hva han eller hun sier, ettersom intensjon bærer en energi som ikke kan skjules bak ord eller handlinger. Øv dere på denne måten å kommunisere på, så vil dere se at det faller lett fortere enn dere aner. Dere vil føle dere så komfortable når dere vet at ingen kan lyve for dere, og på den annen side at dere selv ikke kan lyve for dem, for de vil også føle det. Dette betyr ikke at dere alltid må fortelle “alt til alle”, men dere vil ønske å vise dere selv slik dere føler det og slik dere virkelig er, og trenger ikke skjule dere bak masken av ”hva andre måtte tro eller mene om deg”. Det er ingen som dømmer dere og dere er vise nok nå til å vite at hvis noen forsøker å gjøre det, så er det seg selv de klandrer, fordi de ikke har tilstrekkelig kjærlighet til seg selv. Send dem deres kjærlighet og ønske om at de vil forstå, så vil også de før eller senere finne den sinnstilstand hvor de kan akseptere seg selv slik de virkelig er.

Vi hører dere kontinuerlig spørre om når deres drømmer og visjoner endelig vil bli til virkelighet og det eneste svaret kjenner dere allerede så vel – i det rette øyeblikket for hver og en av dere. La hjertet deres fortelle dere dette, for vi vet at dere er i stand til å føle det. Det er noen som ikke føler det, og det betyr at de ikke er klare ennå, og at de ønsker å arbeide mer med temaer som de for øyeblikket holder på å prosessere. Andre føler det sterkt for øyeblikket og intet annet er i deres tanker; dette betyr at de er rede, og når de sender denne intensjonen ut med stor kraft, vil de se det hende i Nuet. Dette er en tid kjennetegnet av store forandringer og vi er i ferd med å begynne på vår neste rolle i vår felles plan, og dette er å hjelpe dere å gå inn i den høyere virkeligheten, den som er fylt av kjærlighet, glede, vennskap og EN-het i Alt Som Er. Føl energien bak disse ordene, så vil det hjelpe dere å visualisere hvor dere hører til og alt som er der for dere i denne høyere virkeligheten som dere har skapt for dere selv. Føl styrken i deres egen skaperkraft og utforsk alle de muligheter som kommer fra den. Dere vil helt sikkert føle en sterk tiltrekning mot en eller noen få av dem, så fokuser på dem og gjør dem til deres intensjon. Husk på at dere er svært mektige nå, så om kort tid vil dere føle at dere går strake veien mot den muligheten som er deres valg.

La Lyset og Kjærligheten skinne på deres vei med full kraft og intensitet og snarere enn dere aner vil dere oppleve at fredfulle og kjærlighetsfulle energier omgir dere hvert sekund av deres eksistens. Dette vil gjøre at dere kan føle alle Vesener fra de høyere dimensjoner så nær at ingen tvil, på noe som helst vis, vil holde dere tilbake lenger. De venter alle på dere for å ønske dere velkommen og de vil hjelpe dere å forstå alt som skjer omkring dere. Ikke nøl med å be om hjelp, snakk med dem, og så vil hjelpen og svarene finne veien tilbake til dere og dere vil helt sikkert kjenne det.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg vet at deres ønsker er i ferd med å gå i oppfyllelse i denne stund. Vi er alle så lykkelige over å se at lyset deres vokser enormt og alle dere som ønsker å møte oss vil gjøre så, i samsvar med deres egne ønsker og valg, og i det rette øyeblikk. Vi velsigner dere alle.

Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-06092013.html

Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge