Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 11. oktober, 2013

SaLuSa av Madad, 11. oktober, 2013

Energifeltet omkring dere og rundt Moder Jord blir stadig sterkere og støtter ikke lenger akkumulasjon av negative aspekter av 3dje dimensjon. Dette energifeltet er fylt av Kjærlighet og Lys av høy frekvens og det fungerer som en beskyttelse mens dere renser ut alt som er nødvendig at dere gir slipp på. De som har renset seg selv kan føle det som en kraftfull følelse av å bli løftet opp fra alt som tidligere holdt dem nede og dette hjelper dem til å venne seg til enda høyere frekvenser av Væren. Vær oppmerksom på denne følelsen og slipp denne Kjærligheten og Lyset som omgir dere inn i dere, gjennom hjertet, og forvent dere store forandringer så snart kroppen deres venner seg til den. De som er i renselsesprosessen vil føle et kraftig ønske og behov for å komme seg fri fra ”uløste problemer” hvis eksistens de ikke lenger kan benekte for seg selv. Og de som fortsatt engasjerer seg i det lavere 3dj dimensjon illusjons-spill vil føle et kraftig press inni seg og vil søke enda mer av illusjoner for å dekke over det. Men de kan ikke lenger påvirke alle andre med sin negative tenkning fordi det meste av den vil bli værende innefor deres eget energifelt. Hvert eneste menneske har allerede valgt sin vei og hvilken virkelighet de ønsker å være i, for det er ingen som vet bedre hva slags erfaringer de trenger som den som lever dem.

Alle opplever disse forandringene på den måten de har planlagt det og dere kan finne stor trøst i vissheten om at Planen er perfekt og når dere lytter til deres egen indre veiledning, så kan dere ikke gå dere vill. Evnene til å lytte til deres Høyere Selv og alle deres Veiledere har økt enormt og dere stoler mye mer på dere selv en noen gang før. Husk på at det ikke er noen grunn til å sammenlikne dere med andre for å bevise at dette virkelig skjer, for andre opplever kanskje ikke sine egne forandringer på samme måte som dere gjør, så lytt heller med respekt til andre, vel vitende om at det finnes så mange muligheter for hver og en av dere, ettersom Skaperen designet dere med uendelig mange ulike måter dere kunne erfare på, men likeverdige i alle deres ulike uttrykksformer.

Dette er en fantastisk og vidunderlig tid vi alle opplever og vi ønsker at dere skal føle denne gleden som omgir dere. Kjenn etter og føl disse mektige øyeblikkene i deres transformasjon og la vissheten om at alt er perfekt tilrettelagt ta bolig i dere og gi dere den trygghet dere leter etter. Livet er ikke lenger kun fysisk, så la dette faktum gå opp for hjernen deres og kast av dere de siste bekymringer som venter på at dere skal gi slipp på dem, for også deres sinn holder på å gjøre seg klar til å oppleve det nye. Å rydde opp i sinnet har vært det vanskeligste, men med hjertet fylt av bare Kjærlighet og Lys og Livets Sannhet, kan alt renses ut med letthet og det krever bare at dere legger intensjonens kraft i det. Føl kraften inni dere som dere allerede har ervervet og vær rede til å føle dere enda mer kraftfulle når sinnet deres begynner å fungere på den nye måten og åpner opp for mange flere nye opplevelser og erfaringer for dere.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg gleder meg veldig over å se disse forandringene inni dere, for dere sender alle deres vidunderlige følelser tilbake til oss, så vi kan dele enda mer med dere. Nå er vi enda nærmere knyttet til hverandre og denne forbindelsen blir sterkere jo mer dere finner dere til rette i de høyere energiene. Hold deres intensjoner fokusert på det dere ønsker å oppleve og det vil skje. Vi elsker dere alle.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge