Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 8. oktober, 2013

SaLuSa av Madad, 8. oktober, 2013

Deres verden er i ferd med å forandre seg med kolossal fart, hvilket dere ikke kan se fra deres nåværende ståsted, fordi i deres virkelighet er alt mål innen visse tidsrammer, og siden dere fortsatt fungerer innenfor denne virkeligheten, så har dere behov for å måle alt som skjer med tilsvarende tidsmål. Når dere er på plass i deres nye virkelighet må hjernen deres venne seg til helt andre mål for tid, for dere ville ikke kunne fungere i deres høyere virkelighet dersom dere ikke gjorde det. Ettersom sinnet deres nå er i ferd med å få kontakt med deres høyere virkelighet, kan dere til tider være forvirret over tiden, for en dag synes alt å skje svært raskt, mens en annen dag synes alt å gå langsomt. Dette kan forandre seg også i løpet av en dag og kanskje virke enda mer forvirrende for dere. Vi ber dere være oppmerksom på at mange fysiske forandringer foregår i kroppen deres, og sammen med alle andre forandringer skaper de den perfekte, komplekse helhet som er i stand til å bevege dere inn i deres høyere virkelighet som dere velger å oppleve. Vær tålmodige med dere selv og nyt enhver forandring som dere blir oppmerksom på og tillat at resten av dem skjer i det perfekte øyeblikk for hver enkelt av dere.

Vi arbeider fortsatt med våre planer og vår kontakt med folk “på de rette stedene” for økonomiske og sosiale forandringer blir mer omfattende fra dag til dag. Flere og flere av dem som tjente det gamle systemet ser nå med all tydelighet at det ikke fører noe sted og de ser ingen grunn til å forbli idet; de velger å støtte det nye og har begynt å søke etter de rette kontaktene. De vil alltid finne det de leter etter og de blir ikke etterlatt uten støtte, for alt er svært godt planlagt, slik at det ikke er noen av dem som ønsker forandring som blir uteglemt, fordi det er dere alle sammen sammen som gjør forandringene til virkelighet. Dersom dere ser på nyhetene fra de politiske miljøer, kan disse forandringene sees i stor skala, når dere fokuserer på hva deres ledere sier i sine taler. Og så må dere huske at det er mange andre i systemet som ikke er synlige og som arbeider i det stille inntil de føler at det rette øyeblikket er kommet for å tre frem og snakke åpent ut. Dette øyeblikket nærmer seg og ingen ting kan stanse denne prosessen, ikke en gang trusler mot deres liv, for dere lever nå i et mye høyere energifelt av Kjærlighet og Lys, som skaper en naturlig beskyttelse for Alle. Noen kan ha valgt å erfare det på annet vis, men da er det nødvendig at dere husker på at det var deres eget valg.

Fokuser nå på deres egne forandringer, fordi dere vil være aller mest til hjelp for andre når dere trer inn i deres høyere virkelighet. Ikke bare vil dere føle konstant lykke og glede, hvilket vi vet er en sterk motivasjon for dere, men dere vil bringe mer indre styrke til andre som fortsatt leter etter sitt sanne Selv, samtidig som dere også vil bringe mer Kjærlighet til Moder Jord, og dette vil hjelpe til å få fart på de forandringene som er nødvendige for å stanse ødeleggelsen av kroppen hennes, og for at dere igjen skal begynne å betrakte henne som et levende, følende Vesen. Så legg enda mere innsats i å fullføre alle de forberedelsene som er nødvendige før dere kan tre inn i deres høyere virkelighet, og la dere ikke bli distrahert vekk fra dette. Vi vet og vi føler at det var nok med “venting” og vi hjelper dere så mye vi kan. Så sett i gang og gjør det.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi sender hele tiden vår kjærlighet til dere og vi kan allerede se oss selv arbeide sammen med dere i vår felles virkelighet som vi har skapt sammen, for oss alle, gjennom tusener av år. Det er dette fantastiske øyeblikket når vi omsider kan omfavne hverandre og dele så mye mer enn det vi gjør nå.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge