Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 6. september, 2013

SaLuSa av Madad, 6. september, 2013

Når vi først begynner å ankomme i deres virkelighet, vil enhver tvil dere måtte ha hatt forsvinne inn i glemselen. Vi vet at dere arbeider hardt for å bringe dere selv på linje med den ”nye” tenkemåten, men etter det som oppleves som en svært lang tidsperiode kan dere nå se og føle forandringene i deres tanker. De er vennligere, mer positive, mer kjærlighetsfulle og de gir dere en vidunderlig følelse av lykke og tilfredshet over at dere endelig har kommet dere gjennom forvirringen som hele denne forandringsprosessen har medført. Føl gleden over hver vakre tanke som dukker opp i hodet deres og når av en eller annen grunn en tanke som er ukjærlig eller av lavere energi dukker opp, så glem ikke å akseptere den og la den så fare. Det er rett og slett slik at de må forlate dere fordi det finnes ingen plass for dem når alle tanker kommer fra deres kjærlige hjerte og rett inn i hjernen deres. I disse dager er det mange av dere som føler at “det skjer en hel masse i hodet deres” og vi ønsker å forsikre dere om at Veilederne deres og Englene deres følger nøye med på denne prosessen og leder dere nesten umerkelig i retning av de forandringer dere ønsker dere. Hastigheten på disse forandringene er alltid avhengig av hva dere selv ønsker, så aksepter derfor at ikke alle oppvåknede føler det samme i denne tiden. Føl tillit til at alt skjer i det ene og rette øyeblikk og gir dere den mest tilfredsstillende opplevelsen av det.

Forandringene i samfunnet deres begynner å skyte fart og dere kan se dem over alt omkring dere. Dere, som et sjelekollektiv, som lever sammen i planeten Jordens Nasjon, tok beslutningen om at dere ville komme dere videre og at dere ikke ønsker å forbli i den tidligere posisjonen med negative følelser og misforståelser omkring deres sanne virkelighet og opprinnelse. Vi står klare til å vise dere historien slik den virkelig skjedde, ettersom vi føler at dette er en helt nødvendig basis i deres oppvåkning, og samtidig er presset på deres Ledere nå enormt med tanke på å komme ut med all den informasjonen som trengs å snakkes om, før disse avsløringene kommer. Dere kan være forsikret om at når vi føler at det riktige øyeblikket er kommet, vil dere alle bli storlig forbauset over all den informasjonen som vil strømme fra ulike kilder og bekrefte det dere allerede føler er sannheten. Dere vil umiddelbart føle det, ettersom dere nå med sikkerhet føler hvilken type energi enhver informasjon bærer med seg, så det er ingen som lenger kan forråde dere med falske eller negative energier kamuflert bak pene ord. Dere ser nå at også dere måtte vokse inn i dette øyeblikket, ettersom det gamle systemet gjennom lang, lang tid har forsøk å redusere deres sanne følelser til det laveste eksistensnivå, på en slik måte at dere ikke kunne føle at det ble gjort kun for å tjene deres herrer.

Nå skinner Lyset deres så sterkt at det ikke lenger er mulig å holde dere alle under slike omstendigheter og fortelle dere de samme gamle løgnene. Dere er nå blitt så vise at sannheten ikke vil skape noen negative følelser inni dere, ettersom dere forstår at det ikke ville være til noen hjelp for dere, og at det er ”det gamle tenkesettet”, som dere nå holder på å skifte ut, eller allerede har skiftet ut, med deres nye kjærlighetsfulle tenkemåte. Dere kommer til å føle en slik lykke når dere endelig får hvite hvordan alt virkelig skjedde, hvordan dere utviklet dere, hvordan vi har kommet til dere og hvilken rolle vi har spilt i deres utvikling, at dere ikke vil ha ”tid” til å falle tilbake til disse gamle sinte og hatefulle tankene som dere kunne ha gjort i begynnelsen av deres oppvåking. Denne sannheten kommer til dere fordi dere har ønsket dere det og vi er lykkelige over å kunne si at vi er klare til det.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg sender dere hilsener på vegne av hele den Galaktiske Føderasjonen av Lyset, hvor vi alle er klare og godt forberedt for de kommende dagene som vil være fylt av uendelig glede, og som vil bringe oss så nær dere, nærmere enn vi noen gang har kunnet komme. Føl kontakten vår med dere.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: Leif


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge