Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Het testen van onze website - Even geduld a.u.b.

Het testen van onze website - Even geduld a.u.b.

Kees
Vrienden,

Jullie hadden misschien al gezien dat onze website er de laatste dagen anders uitziet. Minder mooi, en met meer reclame. Dat zal de komende paar weken nog even zo blijven. Het maakt onderdeel uit van een testprogramma waar we aan meedoen om uit te zoeken hoe we wat meer aan onze site kunnen verdienen. Onze site was nooit bedoeld om geld mee te verdienen, maar aangezien meerdere leden van ons team het momenteel zwaar hebben, hebben we eerder dit jaar besloten om toch hier en daar een advertentie toe te staan.

Onlangs zijn we benaderd door een bedrijf dat aanbood om deel te nemen aan een testprogramma dat volautomatisch uitzoekt wat voor soort advertenties op welke plekken het beste werken voor ons. We hebben besloten om hieraan mee te doen, om te kijken wat voor resultaat het zou opleveren. Het zal een paar weken duren, waarna we onze site weer een betere layout zullen geven. Dus even geduld a.u.b.! Het is gewoon even een fase waar we doorheen moeten :)

Hartelijk dank.

In Liefde en Licht,

kees, GalacticChannelings.com

Sorry... Remodeling
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge