Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Sheldan Nidle - July 24, 2012

July 24, 2012

13 Akbal, 16 Kumku, 8 Manik

Dratzo! We zijn er weer! Er blijft veel gebeuren achter de façade van jullie wereld. Het mondiale bankstelsel van de duistere kliek brokkelt af in een steeds groter tempo, en talrijke bank-CEO’s (bestuursvoorzitters) worden gedwongen om af te treden. Interpol en daarmee verbonden bureaus doen onderzoekingen in het LIBOR-schandaal (rentemanipulatie) waarvan nu blijkt dat deze geen duidelijke grenzen heeft, en inderdaad deze operatie dreigt talrijke regeringen in Europa en Azië te doen instorten. Nu de crisis groeit laten de BRIC-landen en hun bondgenoten de kliek weten dat zijn pogingen om het elektronisch fiatvaluta-systeem te herstellen per direct verboden zijn. Dit wordt verder nog verergerd door een gebrek aan beschikbaar kapitaal. De politieke situatie in Europa en, binnenkort, in Noord-Amerika bereikt zijn kookpunt. Er moet snel iets gebeuren, of anders zal de huidige economische constructie zeker instorten. Het nieuwe economische stelsel dat door de coalitie van BRIC-landen wordt gesteund is nu volledig klaar om in een oogwenk uitgerold te worden, en als gevolg hiervan hebben diverse landen in Azië het pandrecht geplaatst op een aantal belangrijke Westerse banken.

Deze ontwikkelingen worden verder bemoeilijkt door de toenemende onrust in het Midden-Oosten en in bepaalde delen van Zuid-Azië, en deze groeiende instabiliteit dreigt over te koken. Ondertussen blijft de onderling verbonden financiële crisis in Europa en de rest van de wereld aanhouden, en deze zal onoplosbaar blijven zonder enorme bancaire hervormingen en een mondiale kwijtschelding van schulden. Het is geen situatie die de wereld gewoon onder het spreekwoordelijke tapijt kan vegen, en dit beseft de duistere kliek nu terdege. Als gevolg hiervan weet de kliek dat zijn macht in de wereld zijn einde heeft bereikt. Een reeks gebeurtenissen die nu aan de gang is zullen binnenkort de val van de kliek veroorzaken, door eerst zijn leden te isoleren om vervolgens hen uit de macht te verwijderen. Dit zal NESARA binnenbrengen in Noord-Amerika en zal vervolgens, zoals rimpels in een vijver, zich over de hele wereld verspreiden. Dit nieuwe bestuur moet leiden naar de mondiale bevrijding van de mensheid en de officiële onthulling, ofwel publieke bekendmaking van ons bestaan. Daarna kunnen we beginnen met de aankondigingen die jullie wereldbeeld en jullie werkelijkheid voor altijd zullen veranderen!

Nu jullie dit keerpunt naderen, besef dan wel dat er een hele reeks gebeurtenissen moet plaatsvinden die aan de onthulling vooraf gaat. Onze aardse bondgenoten begrijpen volledig wat er nu gebeurt. De werkelijkheidsconstructie die jullie levens en jullie wereld heeft gemanipuleerd moet volledig instorten om het nieuwe systeem mogelijk te maken. Dit nieuwe systeem wordt momenteel voorzichtig naar zijn plek verschoven door dezelfde omstandigheden die het oude systeem doen verdwijnen. Deze operatie gebeurt in een zeer snel tempo. Het huidige systeem kan niet nog eens een extreme crisis verdragen, en zo’n crisis is zeer, zeer nabij. Daarom werd besloten het nieuwe systeem clandestien te plaatsen en te wachten op het juiste moment om zijn componenten te onthullen – het nieuwe geld, het nieuwe bankieren en het nieuwe bestuur. De bedoeling hiervan is om ervoor te zorgen dat het oude systeem totaal in diskrediet wordt gebracht en derhalve moet verdwijnen, waarna het grote publiek bereid is om het nieuwe systeem te accepteren en chaos wordt voorkomen. Onze schepen volgen nauwlettend alle mondiale brandhaarden en zullen voorkomen dat de gebruikelijke tactiek van het duister gehanteerd wordt om problemen op te lossen door middel van oorlog en terrorisme. Dit is niet langer toegestaan!

In deze wereld bestaan er altijd condities en gemanipuleerde ‘omstandigheden’ die betrouwbaar lijken en leiden naar ‘nuttige’ oorlogen of zelfs mondiale ‘branden’. In deze tijden zijn wij gemachtigd om dit te voorkomen en jullie wereld te leiden naar vrede en welvaart. Het duister is bezig een aantal oude conflictgebieden op te stoken en hoopt vurig dat het gaat ontbranden. Wij moeten hen laten weten dat dit, helaas voor hen, weer een ander plan is dat niet is toegestaan! Jullie wereld verandert snel, en wat de Hemel heeft voorbereid kan niet ongedaan gemaakt worden! Onze missie is gefocust op jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn en dit doel ligt op schema. De volgende reeks onthullingen staat klaar, evenals de acties die jullie wereld steeds dichter bij zijn grote verschuiving gaan brengen. De Hemel heeft besloten dat dit nu tijd is om verder te gaan en alle belemmeringen moeten verwijderd worden. Veel personen, die niet algemeen bekend zijn, moeten de aankondigingen doen die de overgangsregeringen binnenbrengen en de mensheid bevrijden van zijn eeuwenlange onvrijwillige dienstbaarheid.

Namaste! Wij zijn jullie Verlichte Leraren! Gezegend zijn jullie allen, want jullie zullen vrij zijn! Dierbare mensen, er zijn gebeurtenissen bezig die de duistere kliek op zijn wortels doen schudden en die de omstandigheden creëren voor hun val. Wij zegenen de Hemel en al degenen die naar de Aarde zijn gekomen om de vele wonderen te realiseren die zeer nuttig zijn voor onze heilige plannen. Kostbare metalen, zoals ze hier worden genoemd, zijn eeuwenlang verzameld door de duistere kabbalisten. Zij gebruikten vervolgens steeds meer waardeloze wisselinstrumenten (ruilmiddelen) en introduceerden profane gebruiksmiddelen. Dit zijn de factoren die hun ondergang zullen veroorzaken. Belangrijke banken en beurzen zitten gevangen in een moeras van enorme tekorten waardoor hun val voor de deur staat. Intussen zijn onze medewerkers druk bezig de volgende fase van hun operaties voor de laatste paar maanden te plannen en staan klaar om verder te gaan met het nieuwe financiële stelsel dat de ‘redding’ zal zijn voor de mensheid!

Vanwege voor de hand liggende redenen kunnen we op dit moment niet verder ingaan op deze plannen. Besef gewoon dat de voorwaarden wereldwijd snel veranderen om het duister naar de rand van een enorme calamiteit te brengen. De belangrijke landen, buiten de G-5, begrijpen volledig wat er gebeurt en zijn zich vrolijk aan het voorbereiden op de instorting van belangrijke grondstoffen- en aandelenmarkten. Deze noodzakelijke ‘schoonmaakoperatie’ zal jullie samenleving uit het huidige moeras van angst halen en overbrengen naar een zorgvuldig georkestreerde wereld van vrede, welvaart en vergezichten van ongelooflijke mogelijkheden! Alle elementen hiervoor hoeven slechts op hun plek te glijden! Daarom vragen wij jullie vertrouwen te hebben en in vreugdevolle afwachting te zijn, want vele ongelooflijke gebeurtenissen staan klaar om zich te manifesteren. Rest ons te verzekeren dat de Galactische Federatie en onze Agarthaanse familie ons beveiligen tegen alle allerlaatste pogingen van het duister om te verdwijnen met een BANG!

Profiteer van deze tijd om je voor te bereiden op jullie nieuwe werkelijkheid. Het zal helaas voor de meeste van jullie medemensen als een schok komen. Wees bereid om gesprekken te beginnen met vrienden en familie over alles wat gaat gebeuren, waardoor ze enigszins voorbereid zijn op de verontrustende informatie die zij binnenkort zullen horen. Zodra de dingen gaan beginnen, gebruik dan je intuïtie en de levenswijsheid die hebt opgedaan om je rustig en op je gemak te voelen bij de angsten en zorgen van degenen wiens werelden op hun kop zijn gezet. Stel je voor hoe het voelt wanneer je dierbaarste overtuigingen uitgedaagd worden, en besef dat je rustige aanwezigheid en je geruststelling essentieel zijn om je gemeenschap te helpen een omgeving te accepteren die dagelijks vreemder lijkt. Jullie missie is rustig te blijven te midden van de verbijstering om je heen. Hiervoor zijn jullie ‘getraind’ gedurende vele levens, en nu is voor jullie de tijd gearriveerd. Jullie zijn de gezegenden wiens vaardigheden het verschil maken in deze eindtijden en daarbuiten!

Vandaag hebben wij jullie bijgepraat over belangrijke gebeurtenissen. Het is van groot belang voor jullie om te (h)erkennen dat er nu een serie geplande gebeurtenissen bezig is die leiden naar het spektakel van het ‘omvallen van de dominostenen’. Dan kan het nieuwe tijdperk voor de mensheid op een wonderbaarlijke wijze verschijnen. Besef, beste mensen, dat de eindeloze overvloed en de eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja!


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge