Home > > Sheldan Nidle - October 30, 2012

October 30, 2012

1 Lamat, 16 Tzec, 9 Eb

Selamat Jarin! We zijn er weer! Overal op deze wereld gebeurt er van alles. Nieuwe regeringen bereiden hun personeel voor, en publieke verklaringen staan op het punt bekend gemaakt te worden. Ook zijn verschillende financiële instellingen druk bezig met het voorbereiden om het huidige systeem te converteren van fiat naar goud. Deze veranderingen zijn een signaal dat een nieuw fiscale systeem klaar staat om de oude te vervangen. Sinds het einde van de eerste Wereldoorlog in 1918, werd eerst stiekem de overgang naar fiat-geldgeïntroduceerd en kreeg vervolgens steeds meer dynamiek door de enorme paniek van 1929. Dit leidde al snel naar een massale depressie die gebruikt werd door degenen op jullie wereld die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de Tweede Wereldoorlog. Deze grote brand is gecreëerd om Amerika wereldwijd naar de voorgrond te brengen en was de reden achter de decennialange Koude Oorlog die volgde. Op deze manier legden de Illuminati (Verlichten, geheime genootschappen) en hun Anunnaki-meesters een vruchtbare bodem voor de middelen om de verschillende uitvoeringsdecreten omver te werpen die door de Hemel waren ingesteld toen Atlantis viel. Zoals jullie nu weten, falen deze momentums snel en brengt de Hemel haar nieuwe realiteit voor jullie wereld binnen.

De afgelopen decennia zijn niet gegaan zoals de Illuminati in hun arrogantie hadden verwacht. De Hemel werkte onophoudelijk om een nieuwe realiteit te realiseren, waarin de mensheid van de Aarde zou kunnen terugkeren naar zijn vroegere volledig bewuste staat. Als onderdeel van dit doel, stuurde de Hemel een enorme eerste-contact-vloot naar dit zonnestelsel en deze stap werd vervolgens ‘bij toeval’ geholpen door de plotselinge hartverandering van het duistere continuüm van Anchara bij hun toetreding tot de Lichtkrachten. Deze gebeurtenissen transformeerden het landschap en een nieuwe hoofdweg naar de toekomst van Gaia werd in kaart gebracht. Dit betekende dat de uitgebreide plannen van de duistere kliek voor een totale mondiale overheersing snel begonnen te ontrafelen. De agenda van het Licht werd verder begunstigd door de talrijke instortingen van alle alternatieve tijdlijnen voor deze planeet waardoor er slechts één resteerde - die van het Licht. Voorspelbaar was dat de Illuminati geen tijd verloren zouden laten gaan, maar alles in de strijd zouden gooien om de oprukkende plannen van het Licht tegen te houden. Maar het duister kreeg een andere tegenslag te verduren toen talrijke Anunnaki, die nu vredelievend zijn, terugkeerden om hun wijsheid en hulp aan te bieden als dienst aan het Licht! De Galactische Federatie en zijn bondgenoten vormden een nogal effectief conglomeraat om de voortdurende strategieën van de aardse duistere heersende families te beantwoorden.

Inderdaad, het einde van de 13-millennia durende duistere hegemonie op Aarde werd zichtbaar. De belangrijke Koninklijke Illuminati-families geloofden echt, gedeeltelijk uit gewoonte, dat hun nieuwste plannen om hun heerschappij in stand te houden, zouden slagen. Echter, nadat een reeks plotselinge kenteringen hen in een ruwe zee hadden geworpen kregen ze de ene na de andere tegenslag te verduren. In het begin verontrustte dit hen niet, omdat in het verleden dergelijke incidenten altijd gemakkelijk door hun groot leiderschap opgelost kon worden. Maar voor het eerst werkten deze vaardigheden in leiderschap en heroïsche durf niet als voorheen en het stond op het punt te verliezen. Belangrijke geschillen werden betwist en de duistere marionettenregeringen, die gewoonlijk dergelijke acties stopten, werden uitgedaagd door een combinatie van spiritueel georiënteerde rijke ‘royals’ en diverse machtige geheime genootschappen. Deze strijdkrachten waren losjes samengebracht onder een leiderschap die in direct contact stond met Verlichte Leraren en de Agarthanen van Binnen-Aarde. Ook de tot nu toe 'supreme' geavanceerde technologie van het duister werd gedwarsboomd en overtroefd door de technologie van de Galactische Federatie.

Deze verdiepende dilemma's werden nog eens verergerd door de enorme hoeveelheid rijkdom die beschikbaar was voor deze coalitie van het Licht. De vertrouwde superioriteit van het duister op al deze gebieden was verdwenen en het speelveld op Aarde was voor de eerste keer genivelleerd. Op alle fronten uitgespeeld, was het slechts een kwestie van tijd voordat het duister gedwongen werd zijn 'toezicht' op te geven, waardoor een ongekende transformatie van de mensheid op de aardkorst kon plaatsvinden. De complexe doelen van het Licht staan immers onder bescherming van niets minder dan de machten van de Hemel en AEON, en omdat de Illuminati ervoor hadden gekozen tegen de stroom van de Hemelse verandering in te gaan, was hun tijd om ‘de prijs te betalen' voor hun overtredingen gearriveerd. Deze kentering van fortuin is nu voor iedereen duidelijk te zien, en de heersende structuren van het duister zijn verbijsterd door de snelheid waarmee een dergelijke massale verschuiving naar het Licht plaatsvindt. Dus arriveren wij op dit keerpunt in jullie geschiedenis. Onze Heilige bondgenoten staan klaar om jullie je vrijheid, je soevereiniteit, je welvaart terug te brengen en een terugkeer van jullie spirituele en ruimtefamilies.

Gezegend zijn jullie, dierbaren! Wij zijn jullie Verlichte Meesters! We komen vandaag met meer informatie. Onze vele medewerkers zijn, samen met onze bondgenoten van Binnen-Aarde, druk bezig een nieuwe werkelijkheid te manifesteren. Bijna twee en een halve eeuw geleden, werd een speciaal comité gevormd, die als voornaamste doel had een variëteit aan bewegingen te creëren om de idealen van vrijheid en persoonlijke soevereiniteit over de hele wereld te verspreiden. Onze bedoeling was deze opkomende momentums te gebruiken om de energie te creëren voor wat zou worden een nieuw tijdperk van vrijheid voor de wereld. Deze concepten zouden ook de basis vormen van een spirituele renaissance die verder reikt dan 'religie' en een nieuw contract betekent tussen de Schepper en de mensheid aan de oppervlakte. Veel landen zijn verschenen sinds dit spirituele comité is ontstaan, en onze bedoeling blijft verder te gaan in het opduwen van onze uiteenlopende taken om het Lichtrijk te creëren dat zo welsprekend uiteengezet is door de decreten van de Schepper.

Deze vereiste voor een nieuwe basis, voor het groeiende bewustzijn van de mensheid, is datgene wat ons zo vol opwinding aanstuurt. De duister kliek en haar vroegere buitenaardse meesters, de Anunnaki, installeerden een aantal slim vervalste en herschikte geloofsstelsels, die bedoeld zijn om een massale manipulatie van de wereldbevolking te bereiken. Onze vurige wens is deze travestie om te keren, en door het voorbeeld te tonen hoe al deze onzin teruggebracht kan worden naar de bron en de gevolgen ervan snel te herstellen. Ware spiritualiteit leidt tot aanvaarding van allen, en tot een collectieve wil om zich te verenigen met alle volkeren van dit rijk. De geldigheid van deze goddelijke waarheden willen wij graag met jullie communiceren. Hiertoe hebben we in gang gezet een manier voor ons om binnenkort vrij tussen jullie te wandelen om jullie onze waarheden te onderwijzen. We hebben zoveel collectieve wijsheid met jullie te delen, en we zien in grote vreugde uit om dit te doen.

Gaia is in de greep van een reeks heel moeilijke veranderingen en ze wil jullie laten weten dat deze veranderingen goed worden uitgevoerd onder het optimaal vereiste niveau van intensiteit. Inderdaad, veel 'meer normale' veranderingen gebeuren ook goed onder het niveau dat haar voorkeur heeft. Een tijdschema is van kracht en het is essentieel dat bepaalde wijzigingen gedaan worden in een meer gecoördineerde en snelle wijze. We hebben onze medewerkers laten begrijpen dat deze huidige tijden actie verlangen! De Hemel en wij hebben deze transformaties gezegend en wij zullen ons aandeel bijdragen om ervoor te zorgen dat deze voorgeschreven veranderingen doorgaan zoals gepland. Ons heilig woord heeft Gaia en onze Heilige vrienden gekregen. Deze keer moet het moment zijn waarop het grote Hemelse zwaard wordt geheven en alles recht zet wat wanordelijk en eigenzinnig werd op dit Wezen, die zo lang heeft geleden en Gaia wordt genoemd, en in dit door de veldslagen getekend zonnestelsel!

Vandaag brachten wij jullie een ander wekelijks bericht om uit te leggen wat er gebeurt op jullie wereldbol. Deze communiqués zijn bedoeld om jullie te informeren en voor te bereiden op wat gaat komen. Jullie wereld moet veranderen, en wel ‘in een oogwenk’! Besef, beste mensen, dat de eindeloze overvloed en oneindige rijkdom inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!