Home > > Sheldan Nidle - 27 januari 2015

Sheldan Nidle - 27 januari 2015

1 Manik, 5 Yax, 11 Ik

Dratzo! We komen met meer goed nieuws omtrent het proces van de levering van de zegeningen aan jullie. Deze afgelopen week zagen we een grote serie controlepunten worden bereikt (afgevinkt). Een aantal verbazingwekkende gebeurtenissen is de komende week voorbestemd om te gebeuren. Jullie staan nu daadwerkelijk op de drempel van de start van de overdrachten van verschillende zegeningen. We zijn extatisch dat dit inderdaad het geval is. Toen we ongeveer 25 jaar geleden arriveerden, waren we aanvankelijk verrast over de totale arrogantie van de duistere garde die jullie vele mondiale samenlevingen beheerste. Deze individuen leken totaal niet bereid de gewijde decreten van de Hemel te gehoorzamen. We werden eveneens door jullie Opgestegen Meesters geïnformeerd dat dit gebrek aan bezorgdheid de norm was voor deze duistere cabal. Onze vele oudsten hadden ons hierover verteld en waarschuwden ons klaar te staan om de hemelse edicten alleen dan af te dwingen wanneer onze aardse bongenoten dit toestonden. Dit leidde tot een serie lange discussies met onze vele bondgenoten over waarom deze waanzin nog steeds bestond. Er waren een aantal besprekingen met ons over wat hier gaande was. We besloten onze bongenoten alleen te helpen als de juiste toestemming daadwerkelijk aan ons gegeven was. Dit verandert nu alleen door de positieve feedback die we momenteel krijgen.

Door de jaren heen ontdekten we pas hoe omgekeerd deze mondiale samenleving werkelijk was. Jullie samenlevingen zijn gebaseerd op rijkdom en in het bijzonder op macht. Geld, een zeer primitief middel van uitwisseling voor goederen, was het groeiende zwaartepunt van dit zeer vreemde rijk. We vroegen onze aardse bondgenoten onmiddellijk waarom de technologie om een eind te maken aan deze onzin zo achtergehouden werd. Onze bondgenoten gaven ons een complete beschrijving van de geschiedenis van macht en hoe de slavendrijvers hier nog steeds een essentiële kracht waren. Onze bondgenoten vertelden ons dat de middelen om dit te transformeren in ontwikkeling waren. De duistere cabal had niet alleen deze geavanceerde technologie met gemak onderdrukt maar ook het ons bewust zijn van ons bestaan. Ons werd verteld hoe deze machtsgeile cabal een aantal speciale overeenkomsten had gesloten die de Ancharianen toestond hun metgezellen te ontvoeren, te schenden en met hen te experimenteren. Deze planeet onderging een uiterst duister experiment. Sinds de laatste 13 millennia hebben het duister en haar gekozen slavendrijvers de oppervlakte mensheid overtuigd hun verschrikkelijke onzin te geloven. Dit systeem naderde zijn einde toen gekozen Star-seeds en andere Lichtwezens op deze wereld incarneerden.

De oude families en de Opgestegen Meesters maakten dit proces geleidelijk aan vrij. Ons aandeel in jullie enorme transformatie was te dienen als jullie leveranciers van benodigde technologieën en de nodige speciale afgezanten die de cabal ervan moesten overtuigen dat haar dagen geteld waren. Het kostte veel tijd om de cabal uiteindelijk te overtuigen dat haar macht aan het vervagen was. De afgelopen paar jaar hebben laten zien dat onze aardse bondgenoten geleidelijk aan de winnende hand zijn. Dit is waarom dergelijke overdrachten nu plaats kunnen vinden. We gaan door met het beperken van de zaken die de cabal wenst te doen, zowel in de zeer nabije orbitale ruimte van de Aarde, als in de buurt van jullie Maan. Ondanks dit blijft de cabal hopen dat een uitweg uit haar penarie nog steeds mogelijk is. Dit is waarom er in de afgelopen maanden een aantal vertragingen is ontstaan. Onze toewijding aan onze lichtelijk herziene missie heeft het duister eindelijk milder gemaakt en doen toestaan dat er verschillende overdrachten van voorspoed gedaan konden worden. Onze liaisons lichten ons daarom in over vele leveringen die heel binnenkort gedaan zullen worden. Derhalve zijn we uiterst verheugd om jullie mede te delen dat jullie inderdaad op de drempel staan om jullie zegeningen te ontvangen!

De Hemel vervolgt zijn voorwaartse beweging wat betreft de speciale procedures die jullie voorbereiden op jullie uiteindelijke transformatie naar volledig bewuste wezens. De volgende serie transformaties zal een aantal belangrijke aanpassingen aan jullie vele hoofdchakra’s zijn. De meest belangrijke zijn grotere toevoegingen aan jullie Bron van Dromen in jullie achterhoofd, evenals aan jullie pijnappelklier en de hypofyse. Deze zullen enige vorm van hoofdpijn, troebel zicht, slapeloosheid en zelfs enige oververmoeidheid veroorzaken. Af en toe zal jullie hoofd nogal zwaar aanvoelen. Tegelijkertijd zullen jullie je meer bewust worden van onze medische teams. Wanneer jullie nog maar net beginnen dit nieuwe systeem voor het hoofd te gebruiken, kunnen jullie ons al gemakkelijker voelen, zelfs in jullie slaap. Aan degenen die al in een meer gevorderde staat verkeren, hebben we onze teams geïnstrueerd een zeer inleidend contact te maken. Dit voorzichtige contact is om jullie te laten weten dat we met jullie beschermengelen samen werken, om jullie klaar te stomen voor contact en voor het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn. De creatie van een nieuw rijk door ons allemaal is nog maar net begonnen!

Namaste! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters! Er is een patroon van schoorvoetende inschikkelijkheid ontstaan, De duistere cabal realiseert zich dat de Hemel aan het winnen is. De zege is gewoonweg verzekerd in de komende tijdsperiode. De decreten van AEON beginnen eindelijk te prevaleren. We zijn zeer blij te rapporteren dat de laatste testen en noodzakelijke procedures jullie voorbereiden op het ontvangen van een grote hoeveelheid zegeningen. We vragen jullie positief te blijven en met ons deze glorieuze uitkomsten te zegenen. Gaia bereidt op dezelfde wijze manieren voor om de transformatie van haar oppervlak op te voeren. Zelfs de Zon zingt! De duistere cabal ziet dat haar tijd als meester van dit rijk eindigt. We kunnen stellen dat onze talloze dagelijkse gebeden en gewijde intenties deze realiteit alleen wijzigen dankzij jullie grote hulp. Dit rijk danst, nu jullie dagelijks je focus gebruiken om te vermenigvuldigen wat wij doen. Wees je hier altijd van bewust en blijf ons assisteren bij deze nobele taak. De Hemel zegent ons en gebruikt deze immense energie om dit rijk te transformeren. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Nu het duister begint te vervagen, bluft ze dat er niets gebeurt. Toch vinden er vele essentiële gebeurtenissen plaats rondom jullie. Gaia is de mate waarin de zeebodem rijst aan het opvoeren. In de kustgebieden keert het zeeleven langzamerhand terug naar een hoger welzijnsniveau. Jullie ervaren de volgende serie fysieke transformaties. De energie, die dit rijk bijeen houdt, neemt in trilling en kracht toe. Kortom, dit rijk bereidt zich voor op de grote transformatie die alle dingen zal terugbrengen naar hun volledige potentieel. Deze complexiteit is weer een andere serie subtiele tekens. Gaia is, op bevel van de Hemel, klaar om zich omhoog te bewegen en haar binnenste en buitenste rijken opnieuw te verenigen. De scheiding, die millennia lang duurde, zal eindigen. Gaia’s veranderingen worden weerspiegeld op de andere levende werelden die deel uit maken van dit zonnestelsel. De hele opmaak van deze sector van de fysicaliteit wordt radicaal gewijzigd.

Als Geascendeerde Meesters kijken we over dit geweldige rijk en zegenen we dit prachtige werk. De Hemel en de Schepper completeren een grote profetie die eonen geleden werd geopenbaard toen de fysicaliteit voor het eerst mocht verschijnen. Sinds die tijd verscheen een serie scheppingen, de een na de ander. We zitten nu in de zesde ervan en we kijken verheerlijkt toe hoe elke serie gebeurtenissen zich met de andere vermengt. Dit natuurlijke proces is iets van een prachtig wonder, niet alleen om te bekijken, maar ook om aan deel te nemen. Spoedig zullen jullie met ons meedoen aangezien deze operatie jullie tot fysieke engelen vormt. Jullie zijn van het rad van karma af en klaar om opnieuw je oude gewijde Wezen binnen te gaan. We verheugen ons over deze serie wonderen en weten dat jullie worden voorbereid op onze vele instructies. Wees geduldig en aanvaard de talloze veranderingen die met jullie wereld en jezelf gebeuren. Hosanna! Hosanna! Hosanna!

Vandaag vervolgden we onze boodschappen. Veel staat op het punt te gebeuren! Jullie staan bij de grootse afgrond die door de Hemel is gecreëerd. Wees klaar om het nieuwe rijk in te springen wanneer de Hemel de juiste signalen geeft. De signalen zijn welvaart, nieuw bestuur en de terugkeer van jullie Godgegeven soevereiniteit. Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie is! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob/MarjaWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl