Home > > Sheldan Nidle - 26 november, 2013

Sheldan Nidle - 26 november, 2013

3 Ahau, 3 Yaxk'in, 10 Caban

Selamat Balik! We zijn er weer met meer goed nieuws! De verschillende groepen die de laatste configuraties opzetten voor het nieuwe financiële systeem beginnen toezicht te houden op de laatste dagen van het afschuwelijke systeem van het duister. Een geweldige wereldwijde reset van valuta is klaar om te verschijnen. De eerste fase van deze complexe procedure is onderweg. De rest van dit nieuwe systeem zal opdoemen wanneer het nieuwe bestuur online komt. We hebben zorgvuldig toegekeken terwijl de talloze facties waaruit onze aardse bondgenoten bestaan hard werken om jullie wereld naar een nieuwe en blijvende welvaart te voeren. Ondertussen wordt de heerschappij van het duister op legale wijze geremd. Talloze regeringen op jullie wereld voelen de druk op hun voortdurende corruptie en de begunstiging van de rijkere secties van jullie samenleving. Dit type van bestuur werkt niet langer. Te lang heeft dat een niet-luisterende regering gecreëerd die niet langer getolereerd kan worden. Derhalve groeit dagelijks een beweging richting een wereldwijde revolutie. Het nieuwe bestuur en een nieuw financieel systeem zullen deze problemen creatief oplossen.

Deze transformatie in bewustzijn maakt de verschillende sociale en politieke structuren die nu in jullie talloze samenlevingen opereren inadequaat. Nu jullie mogelijkheid om zowel onderling met elkaar om te gaan als te communiceren verandert, voorziet dat in een manier om gemakkelijker verkeerde dingen aan te voelen en om deze samenlevingen anders te analyseren. De dingen die jullie eens normaal vonden lijken niet langer juist. Jullie beginnen te begrijpen dat een andere benadering nodig is. De dagelijkse aard van deze maatschappelijke systemen begint onbeduidend voor jullie te lijken. Jullie kijken zorgvuldig uit naar een passend alternatief, maar dat lijkt er niet te zijn. Jullie innerlijke gedachten drukken uit hoezeer jullie verafschuwen wat er om je heen is. Jullie frustratie groeit. Dit proces waart momenteel rond op jullie wereld. Wat jullie Aardse bondgenoten doen is derhalve vitaal voor wat zal volgen: nieuwe politieke en sociale systemen gebaseerd op overvloed, en een vrije stroom van nieuwe informatie en technologie die eerder door de trawanten van het duister werd onderdrukt. Deze gereviseerde maatschappij zal tevens de deur openen naar een uitgebreide hoeveelheid onthulling.

Onthulling door de Opgestegen Meesters, en onthulling door nieuw bestuur van onze aanwezigheid en die van Agartha zijn cruciaal om tot volledig bewustzijn te komen. Elke stap vereist enige tijd om volledig de ongelooflijke hoeveelheid gegevens en nieuwe kennis die jullie nodig hebben in jullie op te nemen. De traditionele fundamenten van jullie samenleving zullen eerst worden “opgeblazen” en dan worden vervangen door iets volkomen nieuws voor jullie. Deze veranderingen zullen jullie “doen duizelen”. Figuurlijk duizelig hierdoor, zullen jullie tijd nodig hebben om je aan te passen en vrede te sluiten met deze nieuwe waarheden. Nadat dit eenmaal is gedaan kunnen jullie jezelf voorbereiden op wat gaat volgen. We begrijpen dat de immensiteit van kennis die jullie gepresenteerd wordt voor velen een grote hoeveelheid ongemak met zich meebrengt. De traditionele opvattingen van jullie samenleving zullen aanvankelijk aangevochten worden en later aan de kant worden gezet. De nieuwe waarheden zullen gesteund worden door ontdekkingen die jullie in staat stellen beter te begrijpen hoe het duister haar magische brouwsel van leugens, bedrog en meesterlijke manipulaties gebruikte. Deze waarheden zullen jullie voorbereiden op de laatste stappen naar volledig bewustzijn.

De huidige tijd is er een van transities. Jullie huidige realiteit vervaagt en heeft dringend verandering nodig. Degenen in de Hemel die toezien op deze realiteit weten dit en sturen hem naar een waar jullie bewustzijn groter wordt en jullie je Binnen-aardse buren en ons ontmoeten. Deze serie belangrijke veranderingen in jullie concept van de werkelijkheid zal jullie accelereren richting volledig bewustzijn. Het huidige gebrek aan onthulling kan niet veel langer doorgaan. In feite heeft de Hemel een tijdslijn opgezet met betrekking tot hoe dit gaat gebeuren. Dit is waarom wij weten dat jullie directe toekomst de veranderingen die we bespreken zal brengen. Dit rijk van jullie leeft in geleende tijd. Het moment voor onze officiële binnenkomst in deze realiteit is zeer nabij. Jullie Verlichte Meesters en hun medewerkers zijn klaar om nieuwe financiële en regeringssystemen te onthullen. We laten jullie achter met dit goede nieuws. Wees verheugd en voel hoe dichtbij deze nieuwe realiteit bij haar manifestatie is. Jullie toekomst gaat gevuld worden met vrijheid, wonderbaarlijke gebeurtenissen en een grootse reünie met ons allemaal!

Gezegend! We komen om met jullie over vele zaken te praten! Op dit moment zitten jullie te midden van veranderingen die vooruit lopen op volledig bewustzijn. Deze subtiele aanpassingen doen wat ons vele levens kostte om te bereiken. Jullie zijn veilig op weg naar een nieuwe realiteit die jullie volledige deelname vereist. Daarom heeft de Hemel een speciaal partnerschap gesmeed tussen de Agarthanen, de Galactische Federatie en ons. Dit partnerschap verandert jullie realiteit op zeer nauwkeurige wijze. De huidige aspecten die jullie realiteit lijken te beheersen vervagen. Hun macht zal worden vervangen door degenen die alleen het gezegende beste voor jullie willen. Momenteel lijkt jullie realiteit te worden opgehouden, terwijl beloften van rijkdom worden gemaakt die nooit worden gerealiseerd. Geruchten vliegen rond als een zwerm hongerige muggen. Op dezelfde manier worden jullie gebombardeerd met verwarrende informatie. Deze onheilige situatie is nu klaar om te worden ontrafeld. Een wonderbaarlijke gebeurtenis staat klaar om plaats te vinden!

De personen en hun respectievelijke groepen die in het geheim dagelijks met ons werken zijn klaar om een Thanksgiving-verrassing te ontketenen! Gedurende de laatste tientallen jaren hebben we een middel samengesteld om de eerste grote stap te zetten in een mars naar monetaire vrijheid. Deze stap houdt niet alleen levensvatbare fondsen in, maar tevens een manier om ze te beschermen tegen de onheilige intriges van het duister. Wat we hier kunnen stellen is alleen dat deze dingen klaar zijn om te verschijnen. De vele illegale regimes van het duister voelen zich onterecht zeker dat wat ze gaan uitvoeren ook gaat werken. Dit is feitelijk onmogelijk. Onze gezegende medewerkers gaan iets speciaals doen om jullie te helpen je grootse focus te bewaren. Wees niet ontmoedigd. Blijf positief. Goede dingen gaan bijna gebeuren. Een nieuwe realiteit, geliefden, gaat geboren worden!

Het duister en haar trawanten in het bankierswezen en regeringen realiseren zich de mate van walging die ze in jullie hebben veroorzaakt. Toch boeit het ze niet. Elk van hun recente ondernemingen staat op het punt in puin te vallen. De toekomst van hun duistere pogingen is dichtbij mislukking. Onze diverse wettelijke en spirituele inspanningen staan aan de rand van compleet succes. Toch gaan zij door met liegen en intrigeren en lijken ze machtig te blijven als altijd. De komende “verrassing” zal laten zien wat echt is. We vragen alleen om de energie van hoop en het smeden van een welvarende realiteit vast te houden. Deze geweldige zaken worden werkelijkheid. Onze talloze supporters volgen protocollen die spoedig tot bloei zullen komen en die jullie een serie successen zullen geven die ons in staat zullen stellen om jullie te onderwijzen en de onthulling toestaan van wat waarlijk onder en boven jullie is. Jullie spirituele en ruimte families zijn hier!

Vandaag gingen we door met onze korte boodschappen over wat er gebeurt. Het moment voor viering nadert. De tijd om dit rijk te ontdoen van haar kwaadwillende onderdrukkers komt eraan. Deze glorieuze gebeurtenissen brengen de slotscene van hetgeen de duistere cabal millennia lang heeft gedaan mee. Verheug jullie! De tijd voor jullie victorie is bijna daar! Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons team zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl