Home > > Sheldan Nidle - 23 december 2014

Sheldan Nidle - 23 december 2014

5 Eb, 10 Mol, 11 Ik

Selamat Balik! We komen op deze dag met goed nieuws!Jullie zegeningen komen steeds dichterbij. Degenen die de verspreiding van fondsen lange tijd vertraagd hebben zijn nu ofwel gearresteerd of zijn onder dreiging van te worden gearresteerd. Een uniek distributiesysteem is getest en succesvol bevonden. Voor het einde van dit Gregoriaanse jaar zullen velen van jullie deze zegeningen ontvangen. We willen onze aardse bondgenoten bedanken vanwege de volledige medewerking. Het is essentieel dat er tenminste enig bewijs van iets positiefs gegeven moet worden. De huidige tijd is daarvoor uitermate geschikt. We hebben in de laatste paar jaren ontdekt hoe doortrapt degenen zijn die aan de macht zijn. Als gevolg hiervan moeten er een aantal dingen worden gedaan. We hebben onze aardse bondgenoten geïnstrueerd een aantal programma’s te implementeren om jullie zegeningen uit handen van die boeven te bevrijden. Een serie belangrijke ontmoetingen door onze ambassadeurs met deze de facto regeringen hebben een atmosfeer geschapen waarin onze bondgenoten kunnen gaan arresteren en het beleid van bepaalde grote banken veranderen. Dit nieuwe beleid staat op het punt te worden geïmplementeerd terwijl we jullie dit vertellen. We verwachten belangrijke arrestaties en zelfs dat de implementatie van NESARA kortelings zal volgen.

We staan, nu dit Gregoriaanse jaar 2014 ten einde loopt, op een kruispunt. Degenen die onze aardse bondgenoten zijn lijken eindelijk klaar om hun huidige voordeel t.o.v. de duistere cabal te gebruiken. Het begin van het volgende Gregoriaanse jaar belooft de Lichtkrachten aan te wenden om het duister te arresteren en uit de macht te zetten. Het duister en haar handlangers hebben bijna 13 millennia de leiding gehad over de oppervlaktesamenlevingen van deze planeet. Jullie gaan een nieuwe mondiale samenleving bouwen, gebaseerd op vrijheid en welvaart. Dit zal leiden tot wereldwijde ‘disclosure’, waarvan we vinden dat die al veel te lang op zich heeft laten wachten. Onze mentoren kunnen dan landen en jullie snel voorbereiden op het snel bouwen van een samenleving die eindelijk klaar is om de verschillende verantwoordelijkheden te aanvaarden die Gaia en de ecosystemen waarin jullie verblijven daadwerkelijk eer aandoen. Zo’n samenleving kan een welkome transitie zijn van de duistere rijken waar jullie in werden geboren naar die waarin jullie volledig bewust zijn. Het betekent ook dat jullie in staat zijn een volledige afstemming te kunnen completeren tussen jullie zelf en het rijk van Agartha.

Deze operatie door de Hemel, om jullie te herverbinden met je voorouders en je volledige bewustzijn, heeft langer geduurd dan eerst verwacht. We zijn al meer dan twintig jaar in jullie aanwezigheid. De Hemel gaf ons een zeer beperkt aantal strakke regels om te volgen. In de loop van de jaren werden we geleidelijk aan van veel van deze regels ontheven en werd ons verteld een aantal ontwijkende acties uit te voeren. Dat hebben we gedaan, ons steeds bewust van wat er moest worden gedaan. Intussen ging de Hemel door met haar goddelijke plan om jullie fysieke essentie te veranderen. Deze procedure bereikt snel een punt waar een meer directe mate van interventie noodzakelijk is. Dientengevolge veranderen we voortdurend de richtlijnen die aan onze verschillende medische toezichthoudende teams zijn gegeven. Momenteel noteren we en passen we elke nacht de mate van verandering aan die de Hemel bewerkstelligt via haar beschermengelen. Deze wijzigingen bereiden jullie geleidelijk voor op de voor jullie bepaalde terugkeer naar volledig bewustzijn. We kunnen jullie rapporteren dat deze verschillende aanpassingen jullie al voor bijna 40% hebben veranderd t.o.v. waar jullie mee werden geboren.

Deze fysieke veranderingen worden weerspiegeld door de transformatie van jullie emotionele en mentale lichamen. Jullie medische wetenschappen beginnen nog maar net te ontdekken hoe jullie fysieke, mentale en emotionele lichamen waarlijk met elkaar verbonden zijn. Ze beginnen ook te leren hoe deze onderlinge verbindingen echt werken. Het leven is in werkelijkheid en zeer complex proces. Terwijl jullie richting volledig bewustzijn gaan verbinden de verschillende lagen van jullie drie belangrijkste lichamen zich met elkaar op een zelfs nog diepgaander manier dan jullie medische wetenschap zich kan voorstellen! We volgen hoe deze verbindingen “online” komen en openlijker met elkaar beginnen te “praten”. Dit kan worden gezien door de dramatische toename van levendige dromen en het plotselinge voelen dat velen van jullie ervaren wanneer we jullie observeren. Deze operatie laat ons zien dat jullie je meer bewust worden van het feit dat jullie in meerdere realiteiten tegelijk bestaan. Dit is onderdeel van jullie toenemende bewustzijnsniveau. Deze fenomenen zullen toenemen terwijl deze bewustwording toeneemt. Jullie worden spoedig voorbereid op onze komst en de komende interactie met onze mentoren.

Namaste! Wij zijn jullie Verheven Meesters! We komen met zegeningen en vragen jullie vriendelijk met ons samen te komen in deze Kersttijd om te bidden en de rechtvaardige wereld te visualiseren, die in onze harten, evenals in het fysieke rijk dat jullie nu veroveren, vorm begint te krijgen. Wees altijd bereid je meest krachtige mentaliteit aan deze zaak uit te lenen. Jullie zijn een uiterst krachtig collectief dat op dit moment door de Hemel gevormd wordt om te leven in een nieuw rijk. Gebruik deze grote herziening om je affirmaties uit te voeren wat betreft de huidige handelingen van onze medewerkers. Het eerste grootse deel van deze veranderingen zal met Kerst vastgelegd worden. Verleen je energie aan wat nu een geduchte kracht t.b.v. het goede aan het worden is. Het Licht is vastbesloten de wegen van het duister te transformeren en staat jullie toe samen te komen om deze realiteit op een grootse manier in een nieuwe te veranderen. Onze vrienden en familie in de Geestenwereld en in de ruimte hebben veel gedaan om onze medewerkers te helpen en de weg te bereiden voor vrijheid en voorspoed.

De nieuwe Jij zal een uiterst schitterend Wezen worden dat aanzienlijke krachten heeft herwonnen en gereed is om in Liefde Gaia en haar verschillende ecosystemen te helpen. Jullie worden klaargestoomd om jullie vaardigheden te gebruiken om zo Gaia te transformeren en in het bijzonder om haar oppervlakte te veranderen in het ongerepte rijk dat jullie ongeveer 900.000 jaar geleden voor het eerst aantroffen. Deze wereld verschilt veel met de wereld die jullie vandaag de dag zien. Jullie zullen haar wouden, meren en rivieren herstellen. Jullie zullen eveneens haar oceanen en lucht herstellen naar de ongerepte natuur die jullie lang geleden aantroffen. Wij zijn uiterst trots op wat jullie zullen worden. Wijzelf hebben de schoonheid ervaren die Agartha is. Deze geweldige energie zal op een wonderbaarlijke manier door jullie hersteld worden.Wij zullen toezicht houden op en jullie helpen bij deze grootse werken. Met deze veranderingen zal Gaia terugkeren naar de schoonheid die ze eens kende. Bovendien zullen jullie over de vier waterwerelden verspreiden en een uiterst schitterend nieuwe sterrennatie creëren.

Aldus staan jullie op de drempel van een nieuw tijdperk, dat jullie terugkeer naar het Licht zal markeren. De Hemel heeft deze tijd lang geleden al voorspeld. Het is ons voorrecht geweest om jullie te assisteren om deze transitie zeer succesvol te maken. De afgelopen 300 jaar zagen. speciaal in het Westen, een grote groei in Spiritualiteit. Het Oosten behield, ondanks enorme oppressie van het Westen, binnenin zich de elementen die de vonk zullen zijn van dit nieuwe tijdperk. Terwijl jullie kennis nemen van de ware oorsprong van jullie verschillende religieuze filosofieën gaan jullie ontdekken hoe daarbinnen nog steeds Liefde en Licht schijnen. We wensen jullie van harte te helpen bij het leren van vele zaken die ons allemaal samen kunnen brengen. In dit glorierijke collectief van volledig bewustzijn zullen jullie je eenzijn met al het leven gaan ontdekken. Onze wijsheid zal zich met die van jullie combineren om een echt uitmuntende mondiale samenleving te creëren. Het is deze samenleving die zich zal vermengen met alle andere grootse bewuste Wezens en die deze nieuwe sterrennatie mogelijk zal maken.

Vandaag vervolgden we onze wekelijkse rapportage over wat er op jullie wereld gebeurt. Spoedig zullen de Galactische Federatie en de Agarthanen jullie vergezellen en samen met jullie een nieuwe sterrennatie formeren, met de zegen van de Hemel. In deze grootse creatie zullen jullie je grootse lotsbestemming produceren! Weet, Geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie is! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob/MarjaWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl