Home > > Sheldan Nidle - February 22, 2011

February 22, 2011

10 Ben, 11 Zac, 7 Ik

Selamat Jarin! Wij komen met meer info over de transformaties die op jullie wereld plaatsvinden. Onze aardse bondgenoten vorderen met hun plannen om een nieuw en dringend gewenst financieel stelsel voor jullie mondiale samenleving te verwerkelijken. Deze wereldwijde veranderingen zijn gebaseerd op echte harde valuta, die bestaan uit zes belangrijke valuta’s. We hebben toezicht gehouden op de opbouw, de organisatie van goud- en zilverdepots op speciale punten op jullie wereld en ze dienen twee doelen. Ten eerste, om jullie valuta’s te stabiliseren en om het mogelijk te maken dat een totaal andere regelgeving gecreëerd wordt om het internationaal bankieren te reguleren. Ten tweede, hun speciale plaatsing is bedoeld om essentiële energiepunten voor Gaia te creëren op haar meest kwetsbare knooppunten op het wereldnet.

De meeste landen die betrokken zijn bij deze complexe onderhandelingen hebben eindelijk toegestemd in deze plannen. Wat nog opgelost moet worden zijn een paar logistieke problemen die verband houden met het installeren van de diverse tijdelijke regeringen. Deze gesprekken bevinden zich in hun laatste fasen en kunnen elk moment voltooid worden. Verschillende sleutellanden hebben al ingestemd met de inhoud van de aankondiging over een nieuw internationaal verdrag voor de overheid.

Intussen zijn wij in gesprek met diverse regeringen en onze aardse bondgenoten inzake de formele aankondiging van onze aanwezigheid. Wij willen officieel aangekondigd worden in de eerste maand nadat deze tijdelijke regeringen zijn geïnstalleerd. Sommigen willen dit uitstellen tot halverwege de tweede maand. Wij vinden het zeer belangrijk dat deze onthulling zo spoedig mogelijk gaat plaatsvinden om te voorkomen dat de eerste aankondiging uitgesteld kan worden totdat de implementatieprocedures voltooid zijn. Dit is gepland, volgens onze aardse bondgenoten, op een tijdschema van twee weken, hoewel velen het hiermee nog oneens zijn. De verstoringen die veroorzaakt worden door de duistere kliek moeten absoluut gestopt zijn voordat de onthulling kan plaatsvinden. We denken dat het ook belangrijk is dat de nieuwe technologieën - die momenteel al op jullie wereld bestaan of die door ons onthuld zullen worden - op voorhand publiekelijk bekend gemaakt moeten worden, want dit kan een groot verschil maken op hoe jullie reageren op deze eerste onthullingen. In dezelfde geest moeten de nieuwe regeringen ook het definitieve bewijs leveren dat de wereld die onder hen wordt gecreëerd totaal anders is dan alle vorige. Volledige onthulling en het bekendmaken van verbazingwekkende nieuwe technologieën zullen de doorslag geven!

Het nieuwe beleid en de onthullingen tonen iedereen dat de wereld waarin zij leven dramatisch en positief is veranderd. Het wordt het podium voor onze aankondigingen over de laatste fase van jullie reis naar het volledige bewustzijn. Onze uitzendingen zullen op een zodanige wijze plaatsvinden dat de aardse mensheid een bemoedigende en veelbelovende aanblik wordt getoond van hun nabije toekomst. Een andere passende bijkomstigheid is de officiële introductie van jullie Agarthaanse binnenaardse familie, wat kan leiden tot een echt verhelderende interactie tussen jullie met betrekking tot alles wat er plotseling met jullie en rondom jullie gebeurt. Jullie individueel proces van bewustzijn- en vibratiestijging (ascension) is voor ieder van jullie uniek, met jouw onnavolgbare genetica en epigenetica als resultaat. ‘Ascension’ is een proces waarmee jij instemde voordat je in deze werkelijkheid incarneerde, en de ‘Hemel’ gaf ons toestemming om bij deze operatie te assisteren en de lichtkamers te creëren die jullie sprong naar het volledige bewustzijn mogelijk gaan maken. De Hemel leidt iedere stap van jullie ‘ascension’ en heeft ieder van jullie engelen toegewezen. Dit proces heeft een tijdsplan dat al snel het punt bereikt waarop aan jullie feiten bekend gemaakt moeten worden.

Het eerste punt van deze agenda is het gegeven dat de hele mondiale bevolking geïnformeerd moet worden over het feit dat ‘ascension’ goed op weg is. Ten tweede hebben jullie een officieel tijdschema nodig en concrete aanwijzingen dat het gebeurt en dat het niet gestopt kan worden voordat jullie allen volledig bewust zijn. Ten derde moeten jullie massaal weten hoe dit bereikt kan worden en moeten jullie zeker zijn dat het proces veilig is en alleen maar een geweldige positieve uitkomst heeft. Op dat moment verschijnt de aankondiging van onze technologie. We kunnen demonstreren wat erbij komt kijken, om jullie vervolgens mee te nemen op diverse excursies om jullie te laten zien waar het allemaal gaat plaatsvinden. Jullie levende wereld, Gaia, wil jullie volledig laten begrijpen wat jullie te wachten staat. Bovendien zal de komende overgangsperiode jullie zo snel en zo goed mogelijk informeren om jullie zover te krijgen dat jullie een prettige en wondermooie transformatie gaan meemaken. Onze technologie kan jullie niet alleen alles demonstreren waarover we spreken, maar dit alles ook laten ervaren en dit kan alle onrust wegnemen waarover je misschien zorgen maakt.

Jullie overgang naar het volledige bewustzijn was jullie Eonen geleden beloofd door de Hemel. Jullie voorouders kwamen bijna 900.000 miljoen jaar geleden naar dit rijk, en jullie eerste vestiging was een gezamenlijke oppervlaktewereld en een kolonie in Binnenaarde die de volledige goedkeurig had van Gaia en haar Spirituele Hiërarchie. De dochterkolonie Atlantis was in feite de laatste kolonie die op Aarde werd gesticht. Het was hoofdzakelijk een oppervlaktekolonie, terwijl in Binnenaarde grote kristallen steden werden geconstrueerd; vrede heerste er voor meer dan 800.000 jaar. Het stichten van Atlantis was de eerste keer dat menselijke rebellengroepen mochten samenkomen om hun eigen regio te vormen in plaats van verspreid te worden over de vele kolonisten. Stiekem hadden de Atlantiërs een andere agenda; ze waren echt van plan de toekomstige heersers van de planeet te worden. De gelegenheid voor deze overname kwam in het zicht toen de Lemurische Raad aparte administraties oprichten voor elke oppervlaktekolonie, ongeveer 50.000 jaar geleden.

Ongeveer 25.000 jaar geleden kwamen de snode plannen van Atlantis tot bloei, wat leidde tot corrumperende experimenten die het milieu creëerden wat naar hun ondergang voerde. Toen, ongeveer 13.000 jaar geleden, raakten jullie gevangen in deze hellende situatie en, om te overleven, werden jullie sterk afhankelijk van de overgebleven buitenaardsen die jullie nu kennen als de Anunnaki, hun Soemerische naam. Deze groep van toenmalige duistere wezens hielden jullie gevangen in een van angst vervulde wereld van oorlogen, haat, godsdiensten en gebrek, en toch leerden jullie overleven in dit land van angst en hard werken. Nu hebben jullie het punt bereikt waarop dit alles gaat veranderen. Jullie kunnen nu de wijsheid oproepen die in jullie epigenetica ligt opgeslagen die, wanneer gecombineerd met het ‘ascension’ - proces, jullie verandert in een heel bijzonder prototype voor verandering in de uitgestrekte regio’s van deze galaxy die voorheen bezet werden door de vroegere duistere kinderen van Anchara.

Deze bestemming voor jullie is heel belangrijk voor de Galactische Federatie. De vele volkeren die tot voor kort onze tegenstanders waren, wachten nu vol spanning op jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn. Wij prijzen de manier waarop jullie de vele hindernissen op jullie terugreis hebben overwonnen, en de galaxy is zeer verheugd over de manier waarop jullie de decreten van Schepper Surea vervullen en de zorgvuldigheid die jullie hebben betoond in voorbereiding op de laatste grote duw naar jullie verheven doel. Wij zijn hier om jullie te helpen en, later, om als jullie mentoren op te treden. Zoals we al zo vaak eerder hebben gezegd … laat het bekend worden dat wij komen om te helpen en jullie succes te garanderen. Jullie duistere kliek blijft zich verzetten tegen het onvermijdelijke, maar deze rol van hen komt aan zijn eind. De leden van dit eerste-contact-team staan klaar om de voorwaarden te scheppen die jullie reis zullen voltooien. Dan kunnen we jullie juichend in onze gelederen verwelkomen.

Gaia is een zeer vitale entiteit! Ze bezit in haar de energieën die 20 miljard jaar geleden deze galaxy vormden. In die tijd waren we gewoon goddelijke geesten die gereed gemaakt werden voor onze reis in de oneindige gevormde leergierigheid die de stoffelijke werelden, de materiële kosmos is. Wij allen arriveerden samen in talrijke vormen en dichtheden en sinds dien hebben we, dankbaar en blij, het goddelijke plan in deze rijken ontvouwd. Deze langdurige en ingewikkelde reis is opgetekend in duizenden boeken die overal in de menselijke sterrenstaten te vinden zijn, waaronder het Sirius ‘Boek van Inzicht’. Het beschrijft de migratie van een volk uit Vega naar Sirius B (Akonawei) meer dan 4 miljoen jaar geleden. Deze verhalen krijgen jullie wanneer de Agarthanen hun eigen aankondigingen doen.

Vandaag bespraken we de vorderingen in jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn. Het eerste contact is niets anders dan de laatste stappen van deze operatie. We komen om onze familieleden te ontmoeten en te begroeten en om jullie triomf over het duister te vieren! Deze tijd van vreugde staat voor de deur! Besef, vrienden, dat de eindeloze overvloed en eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Als Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.