Home > > Sheldan Nidle - 12 Maart, 2013

Sheldan Nidle - 12 Maart, 2013

4 Imix, 9 Ceh, 9 Eb

Selamat Jarin! We komen weer met meer nieuws! Bepaalde gebeurtenissen in de hemelen zijn momenteel in voorbereiding. Deze zullen, wanneer voltooid, voor alle betrokkenen het sein zijn dat het moment voor een grote transformatie van jullie werkelijkheid is gearriveerd! Op dit moment moet de Galactische Federatie toezicht houden op de juridische overdracht van jullie bestuur naar onze heilige geheime bondgenoten. Wij kijken vreugdevol uit naar wat een speciaal moment zal zijn voor jullie allen. De duistere kliek en haar ogenschijnlijk eindeloze en alomtegenwoordige aanhangers zullen dan verdwenen zijn. In hun kielzog volgen een reeks aankondigingen en het brengen van een enorme en wereldwijde welvaart. Deze welvaart, wanneer gecombineerd met een nieuw en rechtvaardig monetair en financieel stelsel, verandert jullie wereld voor altijd! Deze veranderingen zullen een meer open beleid vastleggen waardoor een formele publieke bekendmaking van onze aanwezigheid mogelijk wordt, en dat plaatst het podium voor de laatste etappe van jullie terugreis naar volledig bewustzijn. Op dit punt kunnen de Agarthanen en onze andere bondgenoten samenwerken met Moeder Aarde om haar rijken aan het oppervlak en in Binnen-Aarde te herenigen, op die wijze de verenigde wereld creërend die jullie ware, toekomstige werkelijkheid zal zijn.

In deze nieuwe wereld zullen jullie vrij zijn om veel grote waarheden te leren die in al die eeuwen ofwel voor jullie aangepast dan wel volledig onthouden werden. Deze feiten zullen het fundament worden van jullie nieuwe overgangssamenleving. Jullie zullen gaan leren over jullie werkelijke buitenaardse oorsprong en gaan starten om je met je spirituele en ruimtefamilie te verbinden. Houd in gedachten dat jullie zowel een thuiswereldgemeenschap in de sterren als een heilige hemelse afkomst vertegenwoordigen. Elk onderdeel van de Hemel bestaat uit Administraties, waaronder deze geslachten. Jullie allemaal hebben voorouderlijke banden met deze geslachten, en de Hemel en wij zijn hier om je te helpen herinneren wie je werkelijk bent. De precieze betekenis van de term 'wie je werkelijk bent' zal worden onthuld zodra je weer teruggekeerd bent in het volledig bewustzijn. De mentoren, die jullie al zijn toegewezen, overwegen zorgvuldig hoe ze jullie het beste de implicaties hiervan kunnen laten begrijpen. Op dit moment zijn jullie nog niet op de hoogte van de mate waarin elk van jullie in liefdevolle beoordeling wordt bestudeerd door jullie hemelse wachters. Al deze dingen wachten op jullie aandacht zodra jullie naar het volledig bewustzijn terugkeren.

Als de waarheid van wie je bent begint te gloren, kun je beter begrijpen hoe bepaalde moeilijkheden van Moeder Aarde opgelost moeten worden. Je begint duidelijk te zien hoe belangrijk het is om de wezenlijke aard van de samenlevingen te transformeren waarin je leeft, en dus wordt de noodzaak om de plundering van het milieu drastisch te hervormen meer dringend. Dit smijt je in een strijd ter ondersteuning van de ecosystemen van de Aarde, terwijl ook de fundamentele beginselen van de wetenschappen en de vermeende tijdlijnen van jullie bekende geschiedenis grotendeels herzien moeten worden. Dit vereist een helder onderzoek van hoe de principes van de wetenschap en de geaccepteerde herkomst van jullie geschiedenis tot stand is gekomen. De resultaten van de inspanningen van jullie 'revisionisten' zullen inderdaad een totaal andere basis leggen voor jullie nieuwe samenlevingen! Het vooruitzicht van deze komende immense transformatie heeft het duister al tientallen jaren verbijsterd, en tot nu toe werd deze bewustzijnsopwelling nooit ontkend! De bewustzijnsbeweging heeft allianties gesmeed die te krachtig zijn om gemakkelijk door de hoogste machtsstructuren van het duister te worden vernietigd. En dit is niet bij gebrek aan probeersels!

Een van de doeleinden van deze diverse veranderingen is om jullie relatie te herstellen met jullie binnenaardse familie, en om jullie de middelen te geven om jullie spirituele en ruimtefamilies te verwelkomen. Elke traditie die overal in deze galaxy bestaat vereist een speciale groetceremonie om jullie ‘terugkeer in je familie’ te verwelkomen. Sommige hiervan kunnen geperfectioneerd worden, en het is onze taak om jullie te helpen bij deze protocollen. Ieder van jullie moet op de een of andere manier deelnemen aan deze complexe en algemene ceremonie. Dit is de reden waarom onze oorspronkelijke titel voor het eerste contact met jullie was de ‘welkom thuis’ missie, en we kijken uit naar het moment waarop wij jullie echt en opnieuw kunnen verwelkomen als een volwaardig lid van deze Galactische Federatie. Het is een goddelijke moment waarop wij vrolijk anticiperen! En als we de tijd naderen voor openbaarmaking, zijn we vervuld van blijdschap, want wij weten dat wij binnenkort zullen landen en beginnen met het laatste stuk van jullie heilige reis naar volledig bewustzijn, met ons aan jullie zijde als je immer-liefhebbende mentoren.

Namaste! Wij zijn jullie Verlichte Meesters! We komen opnieuw met meer goed nieuws! Jullie wereld beweegt zich snel naar het punt voor een nieuw bestuur en het manifesteren van de daarbij behorende welvaart. Gebeurtenissen in de hemelen komen binnenkort tot voltooiing, op dat moment wordt het edict om jullie wereld te transformeren uitgevaardigd. We kijken met grote vreugde hiernaar uit. Jullie zullen een zeer welkome beloning ontvangen en zullen je vrijheid uit de schuldenslavernij terugkrijgen die jullie levens generaties lang hebben beheerst. Ieder van ons heeft zijn goede diensten gebruikt om de mondiale effecten te beperken van de schadelijke edicten van het duister, en eindelijk zijn deze afschuwelijke proclamaties van nul en generlei waarde geworden. Dan kunnen we onze groeiende wijsheid gebruiken om jullie te begeleiden naar een beter begrip van de wegen van de Hemel en zijn gezegende beloningen voor ieder van jullie. Het moment is voor ons gekomen om jullie veel zaken te onderwijzen en uit te leggen die jullie door je vroegere sinistere meester lang zijn onthouden.

Een van de eerste onderwerpen die wij willen aansnijden is dat de immer loerende schaduw van de dood nu uit jullie werkelijkheid kan vervagen. De dood is niet meer dan een bijproduct van het beperkte bewustzijn. Het heeft jullie vanaf het begin vastgehouden in angst en leidt tot ernstige emotionele en mentale smarten. Het was een buitengewoon krachtig hulpmiddel voor de duistere zielen en ze hebben deze situatie eindeloos 'uitgemolken'! Ascensie leidt tot zijn vergroting uit het fysieke lichaam, verlicht de fysieke dichtheid, en herenigt het lichaam met zijn spirituele essenties. Het proces van de uiteindelijke ascensie is een van de meest moeilijke en complexe processen dat je aanvaardt, en dat meestal generaties van diepe concentratie en een enorme hoeveelheid geheugen vergt. En toch zijn we het levende bewijs dat het kan worden gedaan! Echter, wat Hemel jullie nu biedt is een levende technologie om deze strijd te omzeilen en jullie, in slechts drie dagen, terug te transformeren naar je natuurlijke staat!

De techniek betreft een speciale levende machine, afgestemd op iedere persoon en gemonitord door jullie spirituele en ruimtefamilie mentoren. Het RNA/DNA van je lichaam is momenteel geboobytrapt met 'markeringen' die jullie een eenvoudige conversie naar volledig bewustzijn onmogelijk maken, en deze levende machine is ontworpen om dit te verhelpen, en om de schade aan je oorspronkelijke genenbasis ongedaan te maken die je in een beperkt bewustzijn onderdompelde. Wij geven jullie specifieke spirituele leringen die jullie voorzien van de inzichten om jullie basale trillingspatronen van je lichaam te verhogen en die jullie diepgewortelde angsten omzetten naar de staat van vreugde die vereist is om jullie mentale, emotionele en spirituele lichamen opnieuw uit te lijnen. De levende machine ‘herstart’ letterlijk je RNA/DNA, waardoor je dat onuitsprekelijke moment van verlichting bereikt zodra je wordt ‘aangesloten’ op de Werkelijkheid! Je bent voor altijd veranderd als vreugde en begrip je Wezen overstroomt! Halleluja! Halleluja!

Vandaag blijven we jullie informeren over wat jullie vreugdevol te wachten staat. Een grote verandering manifesteert zich boven en rondom je, en dit duwt het duister en zijn talloze volgelingen uit hun rechteloos verkregen ‘posities’. Jullie staan op het punt getuige te zijn van een waarlijk wonderbaarlijke gebeurtenis – de verrijzenis van een nieuwe realiteit die gebaseerd is op Waarheid, Vrijheid en Welvaart! Besef, dierbaren, dat de eindeloze overvloed en oneindigheid rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Het zij zo! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl