Home > > Sheldan Nidle - January 4, 2011

January 4, 2011

13 Kan, 2 Chen, 7 Ik

Selamat Jarin! We keren terug met meer interessante informatie voor jullie, nu het nieuwe Gregoriaanse jaar begint. Rondom jullie bevindt zich een uitgewoonde wereld die echt op zijn laatste benen loopt en die, zoals 'Humpty Dumpty' van een oud kinderliedje, niet meer te repareren is. Een groep 'spin-doctors' (PR mensen) uit diverse domeinen van de massamedia verbergen deze feiten. Ze liegen doelbewust wanneer ze schaamteloos verklaren dat jullie economie aan de beterende hand is en zich herstelt. In werkelijkheid veroorzaakt een groot aantal samenvallende factoren, zoals de enorme niet-gerapporteerde wereldwijde schuld, de instorting van het mondiale financiele stelsel. We observeren hoe dit grote bedrog zich uitspeelt en hebben vastgesteld hoe gevoelloos deze mediavertegenwoordigers werkelijk zijn. Een dergelijk debacle staat verschillende regeringen te wachten die, ongeinteresseerd om hun volk te helpen, actief bijdragen aan de geheime corrupte activiteiten van de duistere kliek terwijl ze in doodsnood vastlopen. Al deze verschillende segmenten van de werkelijkheid van jullie wereld vertegenwoordigen concepten die tot het verleden behoren en onze aardse bondgenoten staan klaar om de laatste duw te geven die eindelijk dit enorme kaartenhuis omverwerpt.

Terwijl wij van moment tot moment wachten op het einde van een lang en verlengd drama, adviseren wij onze aardse bondgenoten voortdurend en ontmoeten hen regelmatig om de laatste details uit te werken. Wij zitten in een speciale positie, voor zover wij de enige factor zijn in de mix die de kliek het meeste vreest. Wij bezitten de middelen en de technologie om hen iedere keer weer te verrassen waardoor hun paniek toeneemt. Op afgesproken tijden gebruiken we deze pressie om de zaak van onze aardse bondgenoten verder te helpen. We beseffen terdege dat nu voor ons de tijd is gekomen om ons buiten onze 'containment' (afspraak) van het duister te bewegen naar het punt waarop onze aardse bondgenoten stevig worden voortgestuwd naar een welverdiende overwinning op deze kliek. Deze beslissende momenten zijn op komst en we moeten de druk opvoeren om ze door de finish te blazen! Daartoe hebben we verschillende nieuwe verbindingsteams aangewezen om het proces van overdracht te voltooien en hebben we anderen gestuurd om te assisteren bij het voorbereiden van de overgangsregeringen op de machtsoverdracht. Deze operaties vorderen snel. Daarnaast hebben we een aantal belangrijke commandoschepen gezonden naar een baan die dichter bij de Aarde ligt.

De laatste paar maanden hebben we een toename gezien in geheime regeringstoestellen die bedoeld waren om ons aan te vallen. In eerste instantie besloten we deze onnozele pogingen om ons lastig te vallen te negeren door ons simpel te verwijderen uit de nabijheid van deze technologisch onbeholpen toestellen. We gebruikten deze richtlijnen van 'neutraliteit of niet-betrokken zijn' om aan te tonen dat deze fratsen voor ons geen probleem waren. Hun toenemende plundertochten, in de laatste tijd met conventionele gevechtsvliegtuigen van reguliere luchtmachten, begonnen echter onze dagelijkse wetenschappelijke missie te hinderen. Daarom hebben we een contingent van onze strijdkrachten aangewezen om de toestellen van de geheime regering te neutraliseren en het tijdelijk herinvoeren van een grondiger verhullingsprocedure voor alle aangewezen schepen en dit heeft een aanzienlijke vermindering van verstorende acties met hen tot gevolg gehad. Zoals jullie kunnen zien blijven de duistere kabbalisten uitdagen en hun escalerende agressieve maatregelen getuigt van hun onredelijke onverzettelijkheid. Onze recente reacties op hun agressieve strategie heeft nieuwe en onacceptabele voorstellen van hun kant opgeleverd.

De duistere kliek ziet zichzelf nog steeds als de enige acceptabele groep om jullie wereld te besturen. Het is er voortdurend op uit om ons te bewijzen dat het niet raadzaam is hun macht uit te dagen. Deze macht heeft inderdaad zijn wortels in een tijdperk voor jullie vastgelegde geschiedenis, en de veronderstelling van het ontmantelen van zo'n 'eerbiedwaardig' en oud erfgoed is voor hen pure overmoed. Wij reageren op dit dogma met het feit dat diverse verschillende methoden om de mensheid te controleren door de Anunnaki waren uitgeprobeerd voordat de huidige groep de macht had verkregen. Wij benadrukten bovenal dat deze tijd niet meer gaat over controle en manipulatie, maar over vrijheid, soevereiniteit en overvloed. Dit maakt hen tot de spreekwoordelijke dinosaurussen die in het zicht van de nieuwe werkelijkheid uitstierven. Het is begrijpelijk dat deze uitleg hen stoorde. De gedachte dat waar ze voor staan niet langer passend is maakt hen angstiger en wanhopiger. Het feit blijft echter dat de tijd is gekomen voor een goddelijk veranderingsbevel.

Deze grootse periode in jullie geschiedenis betreft het nemen van een enorme sprong die sterk vertraagd is door de hardnekkigheid van de duistere kliek. Normaliter beweegt een wereld zich met horten en stoten voorwaarts wanneer elektriciteit en magnetisme worden ontdekt en opwinding ervoor zorgt dat zijn mondiale samenleving vriendschappelijk concurreert met groepen of een natie om een tijdelijk voordeel te krijgen. In jullie geval hebben de Anunnaki en hun aardse volgelingen deze natuurlijke evolutie vertraagd omdat ze deze nieuwe technologie wilden monopoliseren en controleren. Dit is dan ook de reden waarom jullie samenlevingen in de loop van de laatste twee eeuwen slechts een eeuw vooruit zijn gegaan. Jullie moeten nog veel inhalen en jullie nieuwe overgangsregeringen zijn van plan jullie een snelle sprong vooruit te laten maken.

Wanneer jullie snelle vorderingen maken in deze nieuwe omgeving, kunnen jullie meer leren over hoe jullie werkelijkheid in elkaar zit. Het zal een lange weg zijn om jullie onze wereld te laten begrijpen en het is een wereld die jullie snel moeten bereiken. Jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn is niet meer dan de start van vele avonturen. We zien wat we doen als een vreugdevolle inspanning waardoor veel verwante zielen hun volledig potentieel gaan beseffen. Inderdaad, dit is ons grootste en 'hoogste' doel, want het brengt de grootste vreugde naar alle betrokkenen! Onze meest welkome activiteit is anderen te helpen bij het bereiken van hun vreugde en meer volledige bewuste Wezens de Galactische Licht Federatie binnen te brengen. Wij zijn per slot van rekening een alliantie van Lichtwezens die werken met de decreten van de Hemel om deze galaxy terug te brengen naar een geweldige plek van Licht.

Jullie wereld zweefde tussen Licht en duister sinds de start van de 19e eeuw. De twee wereldoorlogen waren een goed voorbeeld van hoe de Anunnaki en hun volgelingen de calamiteit gebruikten om jullie langs een bepaalde tijdlijn te brengen. Deze tijdlijn diende natuurlijk hun overtuigingen en doelen, en wilde jullie naar een punt brengen waarop het duister van plan was tegen de goddelijke decreten van de Hemel in te gaan, die ongeveer 13 millennia geleden waren uitgevaardigd. De Hemel wilde deze duistere doelen met onze eerste-contact-missie beantwoorden, maar de toestand veranderde drastisch halverwege de negentiger jaren met de proclamatie van Anchara (de duistere heren), waardoor de Anunnaki gedwongen werden hun plannen voor het overheersen van de Aarde los te laten en zich bij het Licht aan te sluiten. Hun volgelingen hadden toen een nieuw plan nodig om hun zeer gekoesterde doelen voor de Aarde te realiseren, en deze veranderingen wijzigden enigszins de oorspronkelijke bedoeling van onze eerste-contact-missie.

De intentie was de wijze waarop jullie werkelijkheid opereerde drastisch te veranderen en dit sloot naadloos aan op de hoofdrichtlijn van onze aardse bondgenoten. Wanneer je rondkijkt op jullie wereld zie je duidelijk dat die gecreeerd is als een plek van angst met talloze frustraties en vermorzelde hoop voor de meerderheid en succes voor slechts een kleine groep. Dit is volstrekt tegengesteld aan de visie van de Hemel - een heilige plek, waar allen hun volledig potentieel kunnen bereiken in een land van overvloed en vreugde. Om dit te realiseren, wisten onze aardse bondgenoten dat de wereld een totale omwenteling nodig had! Dit nieuwe rijk, waar jullie kunnen terugkeren naar het volle bewustzijn om een echt hemelse samenleving te bouwen, lijkt op dit moment misschien op een 'luchtspiegeling', een illusie! In werkelijkheid bevat jullie wereld de middelen om dit en nog veel meer te manifesteren!

Vandaag bespraken we de ontwikkelingen op jullie wereld. Jullie zijn gereed om grote veranderingen aan Gaia te zien gebeuren! Dit zal jullie openen voor het rijk van Binnenaarde en de vreugde van het volledige bewustzijn. Dit alles vindt plaats wanneer jullie samenkomen om jullie nieuwe sterrennatie te vormen. Besef, beste vrienden, in je hart der harten dat de eindeloze overvloed en de eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Als Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.