Home > > SaLuSa, July 30, 2013

SaLuSa, July 30, 2013

De dingen versnellen zich in jullie realiteit, wat ongetwijfeld één van de tekenen is dat jullie transformatie tot Wezens met volledig bewustzijn voort gaat volgens Plan. Wij zijn er om jullie hieraan te herinneren en andere veranderingen die plaatsvinden totdat jullie in staat zijn om je volledig te verbinden met jullie Hogere Zelf en met de Alles Dat Is. Daarna zullen we jullie helpen om al de kennis te herinneren die voor jullie toegankelijk is. Wel nu, deze kennis stroomt naar jullie zo gezegd in gedeelten, maar als jullie eenmaal het benodigde niveau van bewustzijn bereiken, zullen jullie volledig verbonden zijn met de bron van alle kennis welke toegankelijk is voor jullie bewustzijnsstaat. Dit Ascentie-proces zal doorgaan totdat je terugkeert bij de Bron, maar een stuk langzamer in vergelijking met deze Ascentie van Moeder Aarde en jou. In de hogere rijken, is tijd niet belangrijk als op de manier je dat gewend bent, de lessen die je leert zijn erg belangrijk en kun je niet verder totdat je het totaal begrijpt.


Voor sommigen kunnen deze dagen stressvol en oncomfortabel zijn, omdat met dat er meer Licht en Liefde naar de Aarde komt, zelfs de oudste kwesties naar boven komen en jouw aandacht vragen. Zoals we eerder vertelden, behandel ze met liefde en compassie omdat wanneer ze hier zijn, heb jij ervoor gekozen om ze in dit leven op te schonen om verder te kunnen en zullen ze verder niet meer in de weg staan van jouw vooruitgang. Vergeet niet om van jezelf te houden en neem tijdens de dag enige tijd om je innerlijke wereld binnen te gaan, wat we niet vaak genoeg kunnen benadrukken totdat je voor jezelf uitvindt dat deze momenten je transformatieproces het meeste helpen. Het is van vitaal belang om in de kalmte van je denkgeest te verblijven, omdat je dan jouw begeleiding zonder enige onderbrekingen kunt aanhoren, luid en duidelijk zonder twijfels welke normaal gesproken je denkgeest binnenkomen wanneer je ongerust en moe bent. Deze rustige momenten kunnen je opladen met nieuwe en verse energie en je dan helpen om ongewilde reacties te voorkomen, gezien vanuit jouw gezichtspunt.


Wij zien dat velen van jullie reeds hun gewoonten in het spenderen van hun tijd hebben veranderd en degenen die het gevangen zijn in deze illusie loslaten zullen binnenkort een immense verandering in hun leven zien en voelen. Iedereen zal op een dag de tijd illusie loslaten en dit zal gebeuren wanneer zij hier klaar voor zijn, niet eerder, en niet later. Wij herinneren jullie eraan dat hoe jullie transformatie vooruitgaat ligt aan je vrije wil, dus een ieder van jullie beweegt zich naar gelang zijn/haar eigen keuze. Moeder Aarde koos ervoor om te “wachten” op al haar kinderen die bereidt zijn om te veranderen, dus wees gerust dat er voor alle mensen gezorgd wordt. Diegenen die gericht zijn op de hogere vibraties zijn er klaar voor om in de hogere rijken te stappen en hun leerproces te continueren. Met die beslissing om verder te gaan, brengen zij dit hogere rijk dichterbij alle anderen, die dan in staat zullen zijn om zich met deze “nieuwe” ervaringen te kunnen verbinden. Wij zijn hier om jullie te helpen om deze staat van bewustzijn te bereiken en nu, dat de dingen steeds sneller gaan bewegen, passen wij ook de snelheid van ons werk aan om gelijkgericht te zijn met de behoefte aan gevraagde veranderingen.


Ik ben SaLuSa van Sirius en ben erg blij dat velen van jullie onze berichten ontvangen. Wij delen jullie vreugde wanneer jullie uitvinden dat jullie je eigen Gidsen kunnen horen, wie dat ook mogen zijn, omdat dit jullie de zekerheid geeft dat jullie niet alleen zijn en binnenkort zullen jullie de eenheid voelen met Alles, als jullie dat niet al reeds voelen. Wees vol vrede en voel de immense Liefde die naar jullie allemaal wordt toegezonden.

Channeller: MADAD
Vertaling: AndréWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!