Home > > SaLuSa, July 23, 2013

SaLuSa, July 23, 2013


Wij komen vanuit het gehele Universum om te helpen en de grootse veranderingen te aanschouwen die er op dit moment plaatsvinden op jullie geliefde Moeder Aarde. Wij leren samen met jullie en ook al leven wij momenteel onder veel comfortabeler condities dan jullie, zullen jullie binnenkort uitvinden hoe het is om vrij te zijn van zovele illusies die jullie leven zo moeilijk maken. Houdt alsjeblieft altijd in gedachten dat jullie de scheppers zijn van jullie eigen lot, en het is jullie wil/keuze die beslist hoe jullie leven voortgaat. Wij weten dat het veel makkelijker gezegd dan gedaan is, maar met sterke intentie is niets onmogelijk, daar tegenwoordig is het voor degenen die net ontwaken zelfs gemakkelijker dan het was voor degenen die het pad effenden. Dit was de Scheppers’ plan vanaf het begin, en jullie zouden je bevoorrecht moeten voelen er deel van te zijn. Deze en volgende week worden hogere Licht-frequenties naar jullie toegezonden, veel hoger dan ooit daarvoor en het zou verstandig zijn om daarop voorbereidt te zijn, daar hoe meer je in staat bent om ze op te nemen/accepteren in jullie wezen, des te krachtiger jullie intenties zullen worden. Zoals wij jullie reeds vele malen hebben verteld, kan niets verborgen blijven in het Licht, dus wanneer je voelt dat daar nog steeds iets is dat jouw aandacht nodig heeft, verwerk het nu zonder enige angst of twijfel aan jezelf, vraag je Gidsen, Engelen, je Hogere Zelf of ons om je te helpen als je niet zeker bent wat de beste manier is en je zal zeker een reactie krijgen.


Wij zien duidelijk dat deze tijd van, niet weten wat er aan de hand is, binnenkort voorbij zal zijn, daar zoveel informatie welke voorheen top-geheim was, nu vanuit alle hoeken van de wereld onthuld wordt, voldoet het gewone nieuws van jullie media niet meer aan jullie vraag naar de waarheid. Wij zien achter de schermen en kunnen jullie nu vertellen, dat de tijd van het verspreiden van de correcte en niet langer de aangepaste informatie hier is. Lang hebben jullie gewenst dat dit zou gebeuren en nu zullen jullie een behoorlijke snelle stroom van nieuws ontwaren vanuit allerlei bronnen. Sommigen zullen nog steeds proberen om te verbergen, maar anderen zullen vrijelijk over de veranderingen spreken die jullie wereld weer in balans zal brengen. Vrede zal de normale gang van zaken zijn en jullie kunnen reeds vernemen dat sommige leiders de wens uiten om oude zaken achter zich te laten en nieuwe en vreedzame relaties te starten met hun buurlanden.


De dingen gaan sneller dan het lijkt op het eerste gezicht, zelfs het oude financiële systeem dat onbreekbaar leek, lijkt nu niets anders te kunnen doen dan de nieuwe manier van omgaan met geld en zijn derivaten te accepteren, welke binnenkort overbodig worden. Ook al zullen jullie de komende jaren doorgaan met het gebruik van geld, voelen velen van jullie dat we er zonder kunnen, en dit creëert de basis voor jullie Gouden Tijdperk samenleving, waar zo’n uitwisseling niet nodig is. Deze tijd zal zeker komen omdat het goddelijk bepaald is voor jullie Aarde Natie om veilig op dit punt van jullie evolutie te arriveren. Wij werken samen met onze bondgenoten en jullie aan dit Grote Plan en wij voelen dat wij tot dusver grote vooruitgang hebben geboekt. Voelen jullie niet hetzelfde?


Ik ben SaLuSa van Sirius en zend zoals altijd mijn Liefde aan jullie allen. Voel de vreugde van al hetgeen dat er gebeurd omdat het jullie leidt naar een mooie en vredevolle toekomst waar jullie van dromen. Voel de Liefde die wij naar jullie zenden in al onze berichten en wees klaar voor het nieuws.


Channeller: MADAD
Vertaling: AndréWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!< vorige boodschap | volgende boodschap >


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!