Home > Nederlands > Montague Keen, 29 juli 2018

Montague Keen, 29 juli 2018

Degenen die de mensheid gijzelen en volledig onder hun controle houden, vechten nu zichtbaar voor hun voortbestaan. Je ziet dit uitgespeeld op het internet. Het wordt zelfs gespeeld op jullie tv-schermen en natuurlijk in jullie kranten waar de Cabal de eigenaren van zijn. Kijk eens hoe ZIJ ALLEN TRUMP VERVLOEKEN. Beseffen ze niet dat dit alleen hen blootlegt voor wat ze zijn? Ze zijn nu in de openbaarheid en onthullen hun angst voor wat Trump zou kunnen doen om hun macht en controle te verwijderen. Je kunt niets vertrouwen dat van hen komt, ongeacht hoe het is verpakt om je te verleiden en om het te geloven.

Jullie zijn zover gekomen door jullie wens om te overleven. Keer niet terug naar het zijn van een slaaf. Jullie zijn er bijna. Blijf vechten om te overleven. Als de ontwaakte in aantallen toenemen, zal de Cabal alle macht over jullie verliezen. De heer Trump heeft de wereld laten zien dat je geen deel hoeft uit te maken van de Cabal om te slagen. Hoeveel meer zullen naar voren komen om jullie uit dienstbaarheid te leiden? Het vergt alleen moed en een geloof in jezelf. Dit is wat nodig is. Er was maar ÉÉN MAN voor nodig om voorop te lopen.

Imran Khan deed precies dat, in Pakistan. Mijn vrouw heeft hem ontmoet op zijn 40e verjaardagsfeest in Londen. Hij is een goede man. Wij, aan deze zijde van het leven, wensen hem al het succes. Hij is een man van moed die een verschil wil maken. Ik Zou willen dat er meer zijn zoals hij en Donald Trump. Dit is wat nodig is om de mensheid naar het licht te leiden, weg van het conflict van het verleden.

Oneerlijke politici snappen het niet meer helemaal op hun eigen manier. Dit is nieuw voor hen en ze weten niet hoe ermee om te gaan. Kijk hoe ze de mensen proberen te misleiden, zoals ze in het verleden deden. Dit werkt gewoon niet meer. Je ziet ze nu overal ploeteren en proberen jullie ervan te overtuigen dat ze de waarheid vertellen. Het zijn slechts marionetten van de cabal die niet langer bruikbaar zijn. Dus ze vrezen voor hun bestaan. Ze verkochten hun ziel aan de cabal. Nu worden ze opzij gezet, waardeloos voor de Cabal. Hun eigen soort wil ze ook niet, omdat ze niet te vertrouwen zijn.

De tijd van de Cabal is voorbij. Het gaat tot het uiterste om te proberen zoveel mogelijk vast te houden. Geld alleen kan ze niet redden. Binnenkort is het wereldwijd waardeloos en niet langer wettig betaalmiddel. Jullie zullen in de nabije toekomst met veel veranderingen te maken krijgen. Verwelkom hen, omhels de veranderingen en je zult leren leven in harmonie zonder oorlogen te hoeven verduren. Oorlog was het wapen van de cabal en het werd door hen gebruikt om de bevolking af te slachten en jullie onder controle te houden.

De waarheid zal jullie bevrijden. Eindelijk eindelijk de wereld waarderen waarin jullie leven in al zijn schoonheid en verwondering. Degenen die jullie wereld binnenvielen en het overnamen, zullen overgeleverd zijn aan jullie genade. Weet dit met zekerheid. ZE KUNNEN NOOIT WORDEN VERTROUWD. Ze zijn sluw en zullen alles gebruiken dat ze tot hun beschikking hebben om jullie ervan te overtuigen dat ze veranderd zijn. Maar ze kunnen niet veranderen. Ze zijn wat ze zijn. Jullie hebben geen verlangen om hen toe te staan ??de controle over de Aarde voort te zetten. Hun sluwheid en leugens hebben jullie gebracht naar waar jullie nu zijn. Vergeet dat nooit.

Waar de Cabal Veronica doorheen laat gaan is ongeloofwaardig. Haar overleving is belangrijk voor jullie allemaal. Haar missie moet worden voltooid. Haar leven is nu een strijd om lang genoeg te overleven om haar missie te voltooien. Deze missie werd 2000 jaar geleden opgezet toen de overname begon. Ik had een rol te spelen in deze missie. Ik speel nu mijn deel aan deze kant van het leven. Veronica lijdt onder de woede van de Cabal die zulke gruwelijke dingen met haar doet om haar leven uiterst moeilijk te maken. Hun vastberadenheid om deze missie te voorkomen en de betrokken mensen te vernietigen is opmerkelijk. We hebben jullie gebeden nodig om de missie uit te voeren. Help ons alsjeblieft om jullie wereld te veranderen zodat alles wat negatief is voor altijd wordt verwijderd. Je verenigde energie kan dit doen.

Zij binnen de Cabal werken als een om alles te controleren. Jullie kunnen dit zelf zien: het werkt. Energie mag nooit worden verspild. De energie die vrijkomt tijdens grote sportevenementen wordt door de Cabal verzameld en tegen jullie gebruikt. Alle grote bijeenkomsten produceren ongelooflijke hoeveelheden energie die kan worden gebruikt voor het goede, als jullie dat willen. Geef dit alstublieft een serieuze gedachte. Alles is aanwezig om de mensheid weer de controle te kunnen geven. Jullie zouden verbaasd zijn om te zien hoe gemakkelijk het zou zijn, als jullie eenmaal besloten hebben om samen te werken.

[Veronica:] Er moest veel worden weggelaten, bij nader inzien, het moet wachten totdat de dingen verder zijn gevorderd.

Mijn liefste, je doet het ondanks deze omstandigheden opvallend goed. De aanvallen zijn slopend en beangstigend. Dit is wat zij willen. Verwacht snel veranderingen die een verschil maken.

Ik heb je altijd gezegd dat we samen onoverwinnelijk zijn.

Altijd, je aanbiddende, Monty.


Bericht van Dave
Hij dankt jullie voor jullie vriendelijkheid jegens hem. Hij waardeert jullie hulp.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!