Home > Nederlands > Montague Keen, 22 juli 2018

Montague Keen, 22 juli 2018

Degenen die tegen de mensheid hebben samengespannen, vechten nu voor hun eigen bestaan. Ze hadden nooit verwacht dat ze zich in deze positie zouden bevinden. Jullie mogen de heer Trump daarvoor danken. Dapper deed hij wat zijn geweten van hem eiste. Hoewel de Cabal hem in Schotland probeerde te vermoorden, bleef hij standvastig en zette de mensheid op de eerste plaats. Gedenk hem alsjeblieft in jullie gebeden. Hij heeft een enorme taak voor jullie op zich genomen. Jullie hoeven alleen maar naar alle leugens in jullie pers en op jullie tv te bekijken om te zien hoeveel Donald Trump de cabal afschrikt. Degenen die wakker en bewust zijn, ondersteunen hem. De verstandloze worden gebruikt om jullie af te leiden van het belangrijke werk dat hij doet om het voortbestaan ??van de mensheid te verzekeren. Velen van jullie zullen geshockeerd zijn als jullie er achter komen wie er aan het zwoegen waren om jullie uit te schakelen. Zoals ik al vaak heb opgemerkt, is 'niets is zoals het lijkt te zijn'. De heer Trump zal spreken met en samenwerken met alle leiders die bereid zijn met hem samen te werken om de wereldvrede te waarborgen. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Steun hem in zijn moedige poging om vrede voor iedereen te garanderen.

De pers en tv van de Cabal zullen jullie nergens de waarheid over vertellen. Onderzoek de waarheid voor jezelf. Alleen dan zul je de waarheid kennen. De propagandamachine die hem probeert te verwijderen is enorm. Ze stoppen er miljoenen dollars in. Vraag jezelf waarom de Cabal zo bang voor hem is. Hij is niet het bezit van iemand, dus hij is vrij om te doen wat het beste is voor de mensheid. Dit is de eerste keer en het maakt de Cabal angstig. De heer Trump is de sleutel tot de toekomst van de mensheid. Respecteer en bescherm die sleutel.

De Cabal is bezig met het produceren van meer pandemieƫn om zoveel mogelijk van jullie te doden. Vermijd hun drugs en vaccinaties. Wetende wat er bekend is over vaccinaties, vertrouw die doktoren die ze nog steeds aanbevelen niet. Ze kunnen niet vertrouwd worden omdat ze de Cabal gehoorzamen. Jullie moeten verantwoordelijkheid nemen en doen wat het beste is om jezelf te beschermen. Jullie hebben geen idee van wat er is geplaatst om jullie van de aarde te verwijderen. Angst is hun meest succesvolle wapen. Het wordt constant gebruikt om ervoor te zorgen dat jullie hen gehoorzamen. Alle religies zijn op angst gebaseerd. Geen woord van waarheid zullen jullie in hen vinden. Ze nemen jullie geld en zorgen ervoor dat jullie hen gehoorzamen, terwijl ze zich overgeven aan hun favoriete bloedoffers: het satanisch doden van jullie kinderen. Waarom sluiten jullie je ogen voor dit barbaarse gedrag?

Jullie eten is besmet. Het is tegenwoordig meestal GMO. Het kan het menselijk lichaam niet ondersteunen. Binnenkort zullen jullie hun voedsel helemaal niet meer nodig hebben omdat het niet nodig is om het leven te ondersteunen. De cabal heeft jullie afhankelijk gemaakt van wat ze produceren om jullie leven te verkorten. Jullie zullen zowel geschokt als boos zijn als je leert wat de Cabal heeft gedaan om te zorgen dat jullie lijden om voor hen de energie te produceren die nodig is om te overleven op Aarde. Zelfs vandaag probeert de Cabal jullie DNA te vervalsen om jullie te verzwakken, zodat jullie niet voor je voortbestaan ??kunt vechten.

Ik heb jullie altijd gezegd dat ze tot het einde zullen vechten voor hun voortbestaan. Jullie kunnen dit nu elke dag zien. De wereldoorlog waar ze naar hunkeren, wordt hen door de heer Trump ontzegd. Hij maakt vrienden, geen oorlog. Dit maakt de Cabal zo boos en angstig. De Cabal was nooit eerder onder bedreiging. Gedurende 2000 jaar deden ze het allemaal op hun eigen manier. Het enige waar zij geen rekening mee hielden, was dat mensen zouden ontwaken en zien wat hen werd aangedaan. Jullie zagen hoe gemakkelijk het was voor de Cabal om de massa's in Engeland en Schotland te manipuleren om te protesteren tegen Donald Trump, de enige die hen kan redden. In Engeland worden ze 'huur een massa' genoemd. Ze mogen nooit serieus worden genomen.

Maak contact met wie je bent, een geest met een ervaring van het leven op aarde. Jullie geest leeft in je lichaam, maar het is er volledig van gescheiden. Veronica is vaak uit haar lichaam geweest en zag zichzelf in de stoel zitten. Mediteer waar mogelijk, want het helpt de impact van alle negativiteit om je heen te verminderen. Maak contact met je geliefden die in de geest zijn. Het is goed voor jullie om te weten dat ze er nog steeds zijn voor jullie. Hun liefde omringt je en moedigt je aan om het werk waarvoor je op aarde bent te voltooien.

Veronica:
[Ik werd herinnerd aan een bepaalde openbare seance toen Monty zich materialiseerde. Hij begroette mij en hij liep de kamer door en praatte de hele tijd tegen mij. Hij ging voor me staan, praatte tegen me en nam mijn gezicht in zijn beide handen en kuste me. Hij bleef praten terwijl hij terugliep naar het medium, David Thompson, en dematerialiseerde. Monty was en is nog steeds de meest buitengewone man waarvan ik het voorrecht had om hem te kennen en lief te hebben. Als je liefde in je leven hebt, heb je alles. Je kunt het niet kopen en je kunt niemand dwingen om van je te houden. Als het er is, is het van onschatbare waarde.]

Pas op, er zijn veel leugens die als waarheid worden gerapporteerd. Bid dat je de waarheid mag herkennen als je het ziet. Bid dat al die politici die schaamteloos tegen je liegen, worden ontmaskerd en hun leugens worden ingetrokken. De hele Europese Unie is een beerput van leugens en corruptie. De mensen lijden als gevolg van de leugens.

Amerika is nu op het wereldtoneel en toont de corruptie aan een wereldpubliek. Er is geen ontkomen aan. De overname van Amerika mocht niet gebeuren en 'zij' zijn boos. Ze wilden een Wereldoorlog en ze vechten er nog steeds voor. God zegene Amerika. Veronica en ik hadden daar veel gelukkige tijden.

Je vecht nu voor je overleving. Wees sterk en wees standvastig in je overtuigingen. Het leven zal nog een tijdje moeilijk zijn. De cabal accepteert niet gemakkelijk de nederlaag. Ze zullen erop reageren. Jij bent de 99%, vergeet dat nooit. Wanneer de macht van de cabal wordt verwijderd, neemt de mensheid de controle terug om ervoor te zorgen dat er vrede, voedsel en onderdak voor iedereen is, en ondersteuning totdat alles tot rust is gekomen. Wezens die vriendelijk zijn voor de mensheid, omringen de aarde met alle hulp die jullie nodig hebben. Je zult dit pad niet alleen bewandelen. Hulp wordt geboden. Alles wordt geregeld. Je bent niet alleen.

Mijn liefste, ik weet dat het moeilijk is om te gaan met wat er met jou en je twee vrienden wordt gedaan. Wat in steen is geschreven, kan niet worden uitgewist. Het zal gebeuren. De cabal verliest de controle. Dit was ook gepland.

Mijn liefste Veronica, wij zullen slagen, twijfel daar nooit aan, zelfs geen seconde.

Mijn liefde omringt jou.

Jouw aanbiddende, Monty.


Boodschap van Dave McCann
Ik wil jullie bedanken voor de vriendelijkheid die jullie mij tonen. Jullie zijn familie voor me geworden. Bidt alstublieft dat de waarheid en alleen de waarheid op 31 juli in de rechtszaal zal worden onthuld. Ik dank jullie voor het delen van deze verschrikkelijke beproeving met mij.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!