Home > Nederlands > Montague Keen, 5 augustus 2018

Montague Keen, 5 augustus 2018

Er is besloten dat een deel van de informatie die ik vorige week aan jullie heb gegeven, negatief had kunnen worden gebruikt. Dus moest het uit het gepubliceerde bericht worden verwijderd. Voor degenen die het hebben gelezen, was het krachtig. Het bewees overtuigend wat ik wilde gaan bewijzen. Het produceerde de energie om een ??enorme stap voorwaarts te zetten wat positief is gebleken. Het verwijderde veel van de blokkades die dingen tegenhielden.

JULLIE WETEN IN JE ZIEL DAT DE TIMING JUIST IS. Vind je moed en wees het licht dat je bent. Vecht het goede gevecht dat de mensheid zal bevrijden uit de wurggreep van de cabal. Jullie weten dat jullie de tools hebben om dit te doen. Al het bewijs is er. Gebruik het om de mensheid te bevrijden. Niets op aarde kan jullie stoppen wanneer jullie besluiten dat dit is wat jullie willen en jullie bereid zijn om ervoor te vechten. Regeringsleiders zijn slechts PAPIEREN-TIJGERS, die de bevelen van de Cabal opvolgen. Op het moment dat jullie weigeren om ze te gehoorzamen, worden ze onmiddellijk aan de kant gezet door de Cabal. Ze komen terecht in de vuilnisbak van het leven, niet meer van nut. Alleen de heer Trump stelt deze corruptie bloot.

Bid elke dag voor Donald Trump, terwijl hij de weg uit de onderdrukking naar waardigheid en respect leidt. De cabal ging van land tot land, vernietigde de infrastructuren, bombardeerde onnodig, creëerde ellende en leed, wat hun hoofddoel was (en nog steeds is). Ze pronken trots met hun legers en hun wapens. Alles dat het menselijk leven vernietigt, windt hen op. Zoals ik al eerder heb opgemerkt, WIL Trump VRIENDEN MAKEN, GEEN OORLOG. Hij leidt de weg om ervoor te zorgen dat alle mensen kunnen genieten van een vredig leven. Wij, aan deze kant van het leven, ondersteunen en beschermen hem terwijl hij jullie wereld uit de ellende van de controle door de cabal leidt.

Wij proberen de energie te creëren voor een enorme duw naar vrijheid. De timing is goed voor alle mensen om vrij te zijn en van de aarde te genieten. Alles wat negatief is moet worden verwijderd en het menselijk leven moet worden gerespecteerd. Helaas worden jonge mannen verleid om dodelijke messen te dragen, klaar om te doden. Het zorgt ervoor dat zij zich groot voelen. Dus doden ze zonder geweten. Het is dan, en alleen dan, dat ze beseffen dat ze op zeer subtiele manieren werden gebruikt om zich op deze manier te gedragen. Ze betalen een zeer hoge prijs voor hun moment van faam, in gevangenissen zo donker en onderdrukkend dat sommigen het niet overleven. Ze moeten medelijden hebben.

Mensen moeten samenkomen, praten en ervaringen delen. Onderzoek, zit niet elke dag voor jullie tv's, die door de cabal worden gebruikt om jullie te controleren. Ze willen dat jullie zonder meer alles accepteren wat ze je op tv laten zien. Dit is hoe ze jullie geest beheersen. De TV stopt het gebruik van jullie verstand en jullie intelligentie om meer te weten te komen over de wereld en wat de Cabal doet om jullie te vernietigen. Het leven is kostbaar, dus waardeer het. De aarde was een plaats van grote schoonheid totdat de infiltranten het overnamen en slaven van jullie maakten door middel van religie en politiek.

Ierland, de meest heilige plaats, wordt systematisch vernietigd door Leo Varadkar. WAAROM ZIJN DE IERSE MENSEN STIL, TERWIJL DE PLANNEN VAN VARADKAR VORM KRIJGEN?

Mijnheer Varadkar, het Vaticaan heeft Ierland niet vernietigd. Wie ben jij om te geloven dat je zult slagen?

Wanneer de Ieren echt wakker worden en je plannen doorzien, zullen ze je uit het land verdrijven en ervoor zorgen dat je nooit meer terugkeert. Jij en je gelijken zijn niet gewenst in Ierland: nu niet, nooit niet. Wanneer Ierland opnieuw zijn rechtmatige plaats inneemt, zal er vrede heersen over de hele wereld. Mensen zullen in deze tijd van verandering weten wie ze zijn. Deze verandering komt omdat deze niet kan worden gestopt. Bereid je voor, verwelkom het met open armen. Het zal jullie redden uit de klauwen van de Cabal en het zal ze van de Aarde verwijderen. Donald Trump helpt jullie om de eerste stappen te zetten in de richting van jullie redding. DIT IS IETS DAT ALLEEN HIJ KAN DOEN. HIJ DOET GROOT WERK.

Ieder van jullie moet zijn rol spelen door de Aarde te bevrijden van de slechte overheersing van de Cabal. Jullie gecombineerde kracht is vereist. Begin met je intentie, want alle intenties hebben kracht. Jullie hebben vele krachten en jullie zijn veel krachtiger dan de Cabal. Ze zorgen ervoor dat ze dit feit voor jullie achterhouden.

De macht die de banken over jullie hebben wordt verwijderd door de heer Trump, die de macht van de Federal Reserve zal verwijderen. In 1913 plaatsten ze een wurggreep om de nek van de mensheid. Het is slecht tot in de kern. Hij zal het verwijderen. Zie voor jezelf de gezichten van degenen die het beheersen. Ze hebben nooit de mensheid gediend en zullen dat ook nooit doen. Ze willen de Brexit niet, hoewel de mensheid zelf Brexit nodig heeft om te overleven. De EU is een slechte organisatie wiens doel het is de mensen van Europa te vernietigen, hun DNA te verwijderen, het zodanig te verdunnen dat het voor altijd zal worden verwijderd. Dit mag nooit gebeuren.

De mensheid vecht een strijd om zijn eigenlijke bestaan. Het mag niet ontbreken. Als jullie alleen al konden zien wat er wordt gedaan om jullie te vernietigen, zouden jullie geschokt zijn. Als jullie degenen kenden die de strijd tegen jullie voeren, zouden jullie inderdaad geschokt zijn. Jullie plaatst ze hoog op sokkels en ze zien jullie als het vuil op de zolen van hun schoenen. De realiteit moet onder ogen worden gezien en snel onder ogen worden gezien, omdat tijd van essentieel belang is.

Mijn liefste, ik weet dat wat ze je aandoen je soms bang maakt. Het is de bedoeld om dit te doen. Je bent gemaakt van sterker spul dan om je te laten stoppen. We gaan voorwaarts naar het licht, waar alles zal worden onthuld.

Mijn liefde omringt je altijd.

Jouw aanbiddende, Monty.


Bericht van Veronica
Ik wil graag Katherine Jacobs van San Angelo bedanken voor het sturen van belangrijke informatie over de aanslagen. Zegeningen voor jou.


Boodschap van Dave
Jullie voortdurende steun voor mij is een zegen waarvoor ik jullie echt dankbaar ben. Dank je.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!