Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, April 29, 2012

Montague Keen, April 29, 2012

Mijn lieve Veronica, ik ben me bewust van de pijn die je voelt nu zo veel rapporten over het Grote Bedrog vanuit zo veel verschillende bronnen tot je komen. Ik weet dat het moeilijk te begrijpen is dat zulke mensen in staat waren velen zo lang voor de gek te houden. Het probleem is dat mensen alleen zien wat ze willen zien. Helaas is de tijd gekomen dat er geen keus meer is. Het wordt tijd om dingen te zien zoals ze zijn, niet zoals ze zouden willen dat ze zijn.

Jullie zijn wreed bedrogen door de mensen waar jullie op vertrouwden. De Cabal zijn experts in bedrog, ze hadden jaren om te kunnen oefenen. Ze dachten dat ze alles onder controle hadden, maar ze waren niet in staat om iedereen de mond te snoeren. David Icke, Gilad Atzmon, Michael Tsarion en vele anderen alsmede de makers van websites die hebben laten zien sterke karakters te hebben om pal te staan tegenover op hen gericht verbaal geweld en aanvallen, hebben de moed de waarheid te onthullen. Deze mensen hebben hun leven opgeofferd om jullie de waarheid te onthullen, om jullie te redden van het lot dat de Cabal voor jullie gepland hadden.

Het is tijd om jullie stem te laten horen, samen te komen OM JULLIE MACHT TERUG TE NEMEN. Religies hebben eveneens jullie je macht ontnomen. Jullie moeten begrijpen dat ze deel uitmaken van de Cabal. Ik zeg jullie, jullie zijn allemaal verantwoordelijk voor jullie zelf. De plannen van de Cabal om zo vele van jullie levens te vernietigen zijn nu publiekelijk bekend. Blijven jullie stil zitten en niets doen om zulke verschrikkingen te voorkomen?

De WAARHEID moet onder ogen worden gezien. Geloof me, het is beter het te zien en actie te ondernemen dan niets te doen en alles dat jullie fijn vonden vernield te zien worden. Verspil geen kostbare tijd aan de trivialiteiten die bedoeld zijn om jullie af te leiden en jullie aldus afhouden van de problemen die jullie moeten aanpakken. De toekomst van jullie planeet en de mensheid is in jullie handen. Als jullie waarlijk beseffen dat ieder van jullie een machtig Wezen van Licht is en jullie je hiermee verbinden zal alles gered worden. Jullie – de 99% - hebben de macht, de 1% is niets zonder jullie. Het wordt tijd om jullie macht terug te nemen. Vertrouw je hart, niet je hoofd. Met jullie gedachten is geknoeid, ze zijn onder controle van de Cabal. Dit is de belangrijkste beslissing die je ooit zult maken, zo veel hangt hiervan af. Jullie hoeven alleen maar de controle-ketenen af te werpen die de mensheid al duizenden jaren aantastten omdat jullie niets deden om het te voorkomen. Jullie lieten het gebeuren. Tot op vandaag gaan jullie door met het vertrouwen van de verkeerde mensen. De sprookjes die de politici jullie vertellen zijn niets meer dan dat – sprookjes. Waarom trappen jullie daar steeds weer in? Ze hebben niet de intentie om hun “beloften” na te komen. Ze luisteren allemaal naar de Cabal, anders zouden ze niet in de politiek zitten.

Herinner je wat er gebeurde met John F. Kennedy, toen hij de WAARHEID sprak! Dat is het lot dat iedereen wacht die het waagt naar voren te stappen en de WAARHEID te eisen. Denk eens aan wat een andere wereld we nu zouden hebben als Kennedy zijn zin had gekregen en de waarheid was onthuld. Hij trad naar voren en betaalde ervoor met zijn leven. Hij was iemand die zijn mensen voor zichzelf stelde. Hij zal nooit vergeten worden. De toekomst van de mensheid en jullie planeet ligt in jullie handen. Ja, van jullie allemaal. Zijn jullie bereid te doen wat nodig is om ze te redden van de duistere plannen van de Cabal?

De geestenwereld staat jullie terzijde en zal jullie door de moeilijke tijden heen helpen. Accepteer dat degenen die jullie vertrouwden jullie hebben laten zitten. Vindt jullie eigen kracht. Jullie weten dat jullie het kunnen. Samen zullen we de wereld bevrijden van de Cabal. Er is meer dan genoeg van alles in jullie wereld om voor alle mensen te zorgen.

Ik wilde dat ik dit alles begrepen had toen ik op Aarde was. Ik was te zeer verdiept in mijn werk om te zien wat er allemaal om me heen gebeurde. In de spirituele wereld, mijn lief, zie je alles; niets blijft verborgen. In het leven is het zo gemakkelijk om opgeslorpt te worden door hetgeen bedacht was om je onder controle te houden en je te verwarren. Nogmaals, ik vraag jullie, trap niet in de ANGST die steeds wordt gebruikt om jullie onder controle te houden, zoals de “War on Terror”, gepromoot door de mensen die terreur veroorzaken. Houdt je vrienden dicht bij en je vijanden nog dichterbij. Herken je vijanden. Observeer hun handelingen en onderzoek hun plannen.

Jullie vrienden zijn bij jullie en jullie zitten in het zelfde schuitje, dus jullie moeten er allemaal zijn voor elkaar. Als jullie bijeenkomen, ongeacht ras of overtuiging, en accepteren dat jullie hier allemaal mee te maken hebben, zullen jullie slagen. Samen zullen jullie de controle kunnen hebben over je leven, help degenen in nood en wees er voor elkaar als nooit tevoren. Vergeet alle opgelegde afscheidingen die waren gecreëerd om jullie van je medemens te scheiden. Keer terug naar het Licht waar je vandaan kwam. Herclaim je planeet en wordt weer deel van het universum. Beleef de LIEFDE die besmet werd door hen die verkozen LIEFDE niet te kennen. Kijk, met liefde in je ogen naar alle mensen en de hele schepping. Kijk nog eens, met liefde, naar de prachtige planneet waarop jullie het voorrecht hebben te mogen vertoeven.

Jullie verkozen op Aarde te zijn tijdens deze grote verandering. Jullie verkozen deze veranderingen tot stand te brengen; de planeet in ere te herstellen; de gevaarlijke chemicaliën die expres werden gebruikt om haar te besmetten te verwijderen. Natuur, en alle NATUURLIJKE dingen zullen aan de orde van de dag zijn.

Ik weet, mijn lief, dat je droomt van de dag dat alle mensen in harmonie en vrede zullen leven. Die dag komt steeds dichterbij. Hoe gauw, hangt van jullie allemaal af. Er is geen tijd te verspillen. Accepteer dat jullie het kunnen. Het zou jullie anders niet gevraagd zijn. Laat alles dat jullie doen met LIEFDE gedaan worden.

Mijn lief, ik weet dat je je altijd bewust bent van mijn liefde. Ik ben altijd je liefhebbende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobShare |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge