Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, April 22, 2012

Montague Keen, April 22, 2012

Allereerst, liefste, wil ik je kinderen, kleinkinderen en vrienden, die er voor zorgden dat je verjaardag een hele speciale en blijde gebeurtenis was, bedanken. Je verjaardagstaart was een kunstwerk, met liefde gemaakt door Abigail. Liefste, je bent gezegend met een hele uitzonderlijke familie. Ik was blij bij de viering aanwezig te zijn en mijn aanwezigheid aan je vrienden te kunnen bewijzen.

Nu, mijn lief, naar serieuzer zaken. Het is een feit dat jullie planeet elke dag laat zien de vele veranderingen te ondergaan die nodig zijn voor de Overgang. Zelfs de meest sceptische onder jullie moeten nu toch zien dat het allemaal onderdeel is van het grote plan, Natuurlijk zijn er, die weigeren de waarheid te zien van hetgeen gebeurt. Het ontbreekt hen aan moed om verandering te aanvaarden; vanwege angst zitten ze vast in een onterecht gevoel van veiligheid. Ze zijn er niet in geslaagd in hun harten te kijken en te aanvaarden wat goed en juist is. Hoewel de Cabal druk bezig is eilanden en land te kopen om snel te kunnen ontsnappen zeg ik jullie dat er niet aan gerechtigheid te ontkomen is. Aangezien geld niet langer van belang is in jullie leven, en het alles is dat zij hebben, zullen ze niet in staat zijn vergeving te kopen. Er is geen excuus voor wat ze jullie planeet en het menselijk ras wilden aandoen. Ze zijn al verantwoordelijk voor de dood van miljarden mensen en ze willen nog steeds jullie medewerking om er nog veel meer te doden en landen te vernietigen. Ze gedijen op oorlog –het kan ze niet schelen met wie. Leer het kwaad te zien achter hun glimlach en hun geruststellende woorden. Ze vertellen je wat ze denken dat je wilt horen, terwijl ze zich strak aan hun oorlogsagenda en de reductie van de bevolking houden. Ze staan nu tegenover een kracht die veel groter is dan alles waar ze tegenop kunnen. Dit is hun dilemma! Ze konden totnogtoe steeds hun gang gaan. Ze ploeteren, wanhopig zoekend naar een antwoord op hun dilemma. Gerechtigheid zal geschieden en zal zichtbaar geschieden.

De bankschandalen en de ontslagen waar jullie over horen zijn slechts het topje van de ijsberg. Het moet allemaal ineenstorten. Het zal voor sommigen moeilijk te geloven zijn dat sommige bankiers zo corrupt zijn. Laat je niet misleiden door uiterlijke schijn en mooie woorden die niet met de werkelijkheid overeenkomen. Jullie hebben al te lang door hun handelingen geleden. Hierdoor vrees ik dat hun geroep om genade tegen dovemansoren gericht zal zijn.Wanneer “de man in de straat” bewust wordt van alles wat hem en zijn familie werd aangedaan zal hij boos zijn; en hij zal het volste recht hebben om boos te zijn en gerechtigheid te eisen. Hopelijk blijven de mensen KALM en waardig en verlagen ze zich niet tot het niveau van hun onderdrukkers. Velen van jullie waren zo naief om degenen die geen respect hebben voor jullie te vertrouwen. Jullie werden gehersenspoeld om juist diegenen die jullie willen vernietigen te vertrouwen. Het is allemaal zo knap en stiekem gedaan dat jullie het als waarheid accepteerden. Concentreer je op de toekomst wanneer alles zo anders zal zijn: wanneer vertrouwen hersteld is, gelijkheid door iedereen op de planeet ervaren wordt en elk land feest viert.

Iedere dag wordt het Licht in jullie wereld helderder als er meer uit de hun opgedrongen hypnotische staat ontwaken. De balans slaat zeker in ons voordeel om, het Licht der Waarheid aanstekend en aldus het duistere van de corrupten te belichten. Was iedereen zich maar bewust van wat er elke dag dat jullie dichter bij jullie doel komen gebeurt, maar nieuws hieromtrent wordt onderdrukt door degenen die de controle hebben. Ik beloofde jullie dat hun kaartenhuis in zou storten, en het zal zeker instorten, eerder dan jullie verwachten. Er zijn vele verrassingen voor jullie in het verschiet in de komende weken. Heb vertrouwen in ons, we zullen jullie niet in de steek laten. De tijd voor waarheid en ontmaskering is aangebroken. Veronica, mijn lief, dit was een heel interessante week voor je. Je leerde veel van “iemand die weet”, veel feiten over wat er in de wereld gebeurt, en feiten over jezelf die je verrasten. Maar het verklaarde ook veel. Het resultaat is dat dingen logischer zijn. Het was goed voor je om openlijk te kunnen spreken en informatie te delen. Zijn werk met de Heilige Geometrie is van groot belang. Het is noodzakelijk dat de energielijnen van de aarde worden gereactiveerd om het kwaad dat ze omgeeft te doen oplossen.

Je gesprek met Jennifer Carmen is juist op tijd, mijn lief. Mensen moeten zich verbinden met Heilige Geometrie. Dit zal duidelijk maken waarom het belangrijk is voor jullie allen om je fysiek te verbinden met de Heilige Bron.

Je bent uitgeput, vechtend om wakker te blijven om met me te schrijven. Het is zwaar werk als er zoveel bij je logeren. Alle voorbereidingen voor je feestje, hoewel prachtig en opwindend, waren eveneens vermoeiend. Ik zou graag samen met jou onze dankbaarheid uitspreken voor alle kaarten en goede wensen die je van zoveel goede mensen hebt gekregen. Ze worden zeer gewaardeerd.

Het is tijd om wat te rusten – je bent geen lentekuikentje, dus je moet niet overdrijven. Ik zeg jullie allemaal, houdt goede moed, kijk uit naar de vele veranderingen, en weet dat het ten goede komt van alle mensen dat deze veranderingen eraan komen.

Mijn liefste, ik dank je familie dat ze er voor je zijn, voor alle hulp die ze je geven en die ze ons beiden gaven in de tijd die we samen waren. Ze maakten je verjaardag heel speciaal.

Kijk naar 2012 als een opwindend avontuur naar het Nieuwe Tijdperk van Vrede en Harmonie. Negeer de hindernissen, ze zullen makkelijk overwonnen worden. Het resultaat zal alles wat je je maar wensen kunt zijn.

Je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobShare |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge