Home > Nederlands > Montague Keen, November 28, 2010

November 28, 2010

Ik zeg jullie nogmaals dat “Niets is wat het lijkt”. Geloof niet wat jullie verteld is over de vele bedrieglijke situaties die ontworpen zijn om Angst en Controle te creëren. Herinner je de Piramide, degenen aan de top hebben jullie Angst en Volgzaamheid nodig om hun overheersing over de wereld te houden. Nu meer van jullie je terugtrekken uit de opgedrongen sluimering, en de hypnotische hersencontrole waar jullie allemaal slachtoffer van zijn ophoudt te werken, ontwaken jullie naar de realiteit van de situatie waar jullie jezelf in bevinden. Hoe meer jullie uitreiken naar elkaar met Liefde en Begrip, hoe gemakkelijker de Overgang zal zijn. Wij beloven dat de Waarheid jullie vrij zal maken, jullie zien nu dat de waarheid uit zovelen stroomt in zoveel richtingen en het wordt begrepen en geaccepteerd. Dit is de tijd van de Waarheid en met de Waarheid komt de Nieuwe Realiteit.

De enige mensen die oorlog willen zijn degenen die het nodig hebben om Angst te creëren en jullie willen verhinderen te weten wat zij van plan zijn. Want als de man in de straat de Waarheid weet en hij zijn steun terugtrekt zal HUN CORRUPTE WERELD VOOR ALTIJD IN ELKAAR STORTEN. Aan jou, Veronica, werd verteld dat zij vele jaren geleden een Deal gesloten hebben dat zij de Waarheid zouden Onthullen voor het EINDE VAN 2010, dit is waarom zij nu wanhopig proberen oorlog te creëren in de hoop dat het zal voorkomen dat de Waarheid uitkomt. Zij hebben al hun geavanceerde technologie gekregen van degenen die jullie Buitenaardsen noemen met als voorwaarde dat zij dit tegen het einde van 2010 bekend zouden maken, zij zullen opgeroepen worden deze Overeenstemming na te komen.

Het is gemakkelijk problemen te veroorzaken tussen vluchtige naties, het is kinderspel, mensen vallen hier elke keer voor, zullen zij het ooit leren? Mensen opzetten tegen elkaar is succesvol geweest sinds het begin der tijden, nu komt het op jullie aan om er niet weer voor te vallen. Jullie keken met afgrijzen naar wat Ierland aangedaan werd afgelopen week, dit was een schaamteloos gekunstelde situatie, zo duidelijk voor hen die ontwaken. Ierland behield haar Soevereiniteit en de Macht van het Veto, de duistere Cabal had het nodig dat alle landen van de EU hun Onafhankelijkheid opgaven, dus de Banken werden gebruikt om een onechte situatie te creëren.

Aan jullie werd uitgelegd dat de Top Politici N L P [Neuro Linguistisch Programmeren] gebruikten om de mensen te hersenspoelen die zij wilden overheersen, zij stuurden constant in het onderbewustzijn doorsijpelende boodschappen door. Zij waren succesvol in het Hersenspoelen met het zich laten schikken naar hun eisen van een Volk voor wie VRIJHEID zoveel betekent. Ierland had GEEN FINANCIËLE MOEILIJKHEDEN, HET WERD MEDOGENLOOS BEZET. Bekijk de handsignalen van degenen die jullie overheersen, het is allemaal zo slim gedaan, jullie politici gebruiken het de hele tijd. Het wordt gebruikt op jullie Tv-schermen, dus het komt zelfs je huis binnen. Jullie moeten je verzetten tegen deze vorm van controle.

Liefste, wij hebben zoveel informatie onder jouw aandacht gebracht deze week, wij willen dat mensen begrijpen dat De Nieuwe Dageraad net om de hoek ligt. Het is aan jullie allemaal hoe snel dit zal gebeuren, jullie moeten het allemaal willen. Vraag om het Licht van de Waarheid om jullie te assisteren je te openen voor de prachtige Wezens die jullie werkelijk zijn. Kom samen in Liefde en Harmonie, dit creëert de Energie die nodig is om de Verschuiving uit het duister mogelijk te maken. Jij was je hiervan bewust toen jouw hele familie samen kwam voor het vieren van kleine Ciara’s verjaardag, de Energie was prachtig, krachtig, het laat zien hoe gemakkelijk het is om deze prachtige energie te creëren.

Jij kreeg ook de informatie die nodig is om de belangrijkheid van ons project volledig te begrijpen. Nee, het was geen toeval dat jij plotseling alle antwoorden vond op je vragen en het Grote Plaatje duidelijk werd. Degenen die jullie wereld overheersen hebben dit zo lang gedaan dat gedacht werd dat het zo moest zijn, het is gewoon geaccepteerd als norm. Jullie politici spreken over Verandering, terwijl zij alleen andere woorden gebruiken om te doen alsof ze verandering zullen brengen terwijl dat wel het laatste is wat zij willen zien gebeuren. Jullie weten allemaal diep in jullie Zielen dat de verandering die nodig is, complete verandering van controle is. De Federale Bank en de Engelse Bank moeten afzien van de controle over jullie Bankensysteem, jullie hoeven alleen maar te kijken naar wat zij Ierland aandeden om te zien dat dit moet gebeuren.

Laat de Prachtige Energie vrij die in elk van jullie zit, deze Energie die voor altijd in jullie Ziel zit, zij zit daar tijdens elke incarnatie, het is aan jullie om haar te gebruiken of af te wijzen, de keuze is aan jullie, vrije wil is aan iedereen gegeven.

Onze tijd samen was, en is nog steeds waardevol voor ons. De tijd die jij met je familie hebt is ook waardevol. Ik zal genieten van de Energie als jullie allemaal weer samen komen vandaag om Ciara's verjaardagsweekend speciaal te maken, zulke tijden creëren herinneringen voor haar familie die haar zullen steunen door haar hele leven. Iedereen heeft het nodig te weten dat zij op hun plaats zijn en geliefd zijn, of het is door directe familie of de grotere familie van het leven. Jullie zijn allemaal kleine stukjes van de grote puzzel van het Leven, elk stukje is belangrijk voor het geheel.

Iedereen die bijdraagt aan de Overgang, die door hun werk in het naar de voorgrond brengen van de Waarheid en haar beschikbaar maken voor iedereen die haar zoekt, hebben een significante rol te spelen in het leven van de Mensheid. Hun werk wordt gewaardeerd aan beide kanten van het leven, hun rol is werkelijk belangrijk.

Neem vandaag de tijd om te genieten met jouw familie, geniet van de opwinding van het naderende Kerstmis en de Energie die dat vrijmaakt. Met mijn liefde die jou altijd omringt, ik blijf jouw eigen aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.