Home > Nederlands > Montague Keen, November 21, 2010

November 21, 2010

Wij delen jouw vreugde bij het zien van de ontwaking van de Mensheid nu men zich voorbereidt volledig bewuste Wezens te worden, nu het Licht verschijnt uit hun Zielen en zij de Waarheid aanboren die verboden was voor hen maar die altijd in henzelf zat. Volledige kennis zit diep in elk menselijk Wezen, het heeft alleen maar iemand nodig zoals David Icke om je te helpen het te openen en je vrij te maken. Onze vrienden in Holland, wij hadden fijne tijden daar, zullen binnenkort zijn woorden van wijsheid kunnen horen, zijn liefde voor de Mensheid kunnen delen en zijn connectie met Al Dat Is.

Herinner je mijn liefste dat het niet gemakkelijk zal zijn voor diegenen die stevig vastzitten in het controlesysteem, de illusie die jullie moesten aannemen voor werkelijkheid. Niemand wil graag toegeven dat hij gedupeerd is, ben geduldig, laat hen naar het Licht komen in hun eigen tijd. Zend hen liefde en begrip. Angst voor consequenties heeft zo vele levens beheerst, deze angst laten gaan en vertrouwen op de Geest om hen te leiden kost tijd. Als jullie eenmaal je harten hebben geopend voor de Geest en op hun leiding vertrouwen laat je daarmee zoveel van het oude geloofssysteem los. Wij zijn allemaal Geest, jullie zitten alleen in een lichaam en zijn op Aarde. De Geest leeft voor eeuwig, zij kan niet sterven, het is alleen het lichaam dat sterft. Degenen die bang zijn van de Geest weten of begrijpen duidelijk niet wie en wat zij zijn. Geest is energie. Er wacht jullie een Nieuwe Realiteit, oorlog zal daarin geen plaats hebben. Reik diep in jullie harten, laat al het negatieve vrij, of het nu persoonlijk ervaren leed is, raciale of religieuze wonden, het verleden is het verleden, het is tijd om de lei schoon te vegen en te ontwaken voor alle mogelijkheden.

Bereid jullie voor om contact te maken met Wezens van andere Planeten. Zij komen in Vrede en Liefde. Hun enige wens is om jullie, hun medemensen, te assisteren richting het Licht. Zij hebben enige jaren geleden geprobeerd contact te maken toen ik de Scole experimenten onderzocht, wij zagen hen op film. Jij, Veronica, weet maar al te goed hoe overstuur ik was toen ik mijn best deed degenen te overtuigen die betrokken waren bij de voortgang van ons onderzoek, maar zij verhinderden, vanwege de Angst voor het onbekende, deze prachtige kans die wij kregen om samen te komen. Deze keer zal het niet mislukken, het staat geschreven in steen. Velen van jullie over de hele wereld hebben deze Wezens leren kennen en zijn hen gaan begrijpen, jullie zien hen als vrienden, jullie communiceren regelmatig met hen, er is niets om bang voor te zijn. Ja, het vraagt moed om naar voren te treden en om je leven te wijden aan het brengen van de waarheid en Vrede naar een wereld die gepijnigd is met ongerechtigheid voor zo velen. Leer hoe je een beeld in je hoofd kunt creëren van een wereld waarin Vrede, Harmonie en Liefde overwinnen, geen inhaligheid meer, waar je nooit meer beheerst wordt door je angst.

Accepteer de veranderingen die moeten plaatsvinden zodat jullie lichamen wederom volledig DNA zullen hebben, je zult een Energie ervaren zoals je nog nooit gekend hebt. De oude programmering zal niet meer werken, jullie zullen vrij zijn, vrij van overheersing. De duistere cabal weigert nog steeds te accepteren dat hun bewind over is, maar over is het zeker. Zij hebben voorlopige plannen voor hun terugtrekking wanneer al het andere faalt, zij kunnen niet bestaan in het Licht. Zij kunnen alleen bestaan als jullie jezelf toestaan beheerst te worden door angst en geweld, zij hebben jullie, hun slaven, nodig om hun marionetten te zijn en hun te gehoorzamen.

Liefde en Vertrouwen is alles wat jullie nodig hebben om door te gaan, kom samen, al degenen die werken in het Licht. Jullie gecombineerde Energie zal dan de onderzoekende geesten aanmoedigen naar jullie toe te komen, jullie deur moet altijd openstaan voor hen die de waarheid zoeken. Ben zoveel mogelijk één met de Natuur, het verbind je met Alles dat er Is. Leer voor jezelf te denken, laat anderen niet jullie denken beheersen, neem verantwoordelijkheid voor jullie eigen leven, neem jullie eigen beslissingen met liefde en bereidvaardigheid voor jullie medemens. Ik herinner me de woorden uit een lied dat ik vele jaren geleden hoorde “bedrijf liefde, geen oorlog”, de zetel van de gevoelens. Liefde is de meest krachtige emotie die er is, open jullie hart ervoor. Mijn liefde is voor jou, jouw eigen Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.