Home > Nederlands > Montague Keen, August 28, 2011

August 28, 2011


Wat een geweldige week heb je gehad! Wat jij in gang gezet hebt zal onze verwachtingen overstijgen. Dit is echt teamwork. Wij, aan deze kant van het leven, begeleiden elke stap. Wij schuiven de juiste mensen naar voren die de noodzakelijke stappen zullen nemen zodat de Overgang soepel kan plaatsvinden. Connecties worden gemaakt, zelfs op dit moment. Dit laatste stadium in de gebeurtenissen zal alles ontmaskeren wat kwaadaardig en corrupt was. Dit kan niet, en zal niet, voorkomen worden. Het vraagt moed om instituten bloot te leggen die ooit vereerd werden. De kwaadaardigen gaan door met de vernietiging van de levens van degenen die zij zworen te beschermen toen zij aan de macht kwamen. De natuur krijgt vaak de schuld, terwijl de Natuur geen schuld draagt aan deze vernietiging. De gewenste resultaten van zoiets zijn, altijd, angst en overheersing.

Het is nu tijd voor stilte: tijd om de ziel binnen te gaan. Dit zorgt ervoor dat wij, in de Geest, direct kunnen communiceren met ieder van jullie. Je wilt niet dat afleidingen van buitenaf de connectie verhinderen. Dit zorgt ervoor dat jullie je weer kunnen verbinden met de Geest; de Geest toe te staan jullie te leiden op deze reis om de prachtige Wezens van Licht te worden die jullie zijn. Jullie zijn ver gevorderd op deze reis uit de duisternis die jullie overspoeld had en die de Aarde overheerste. Jullie zullen wederom weten wie jullie zijn, en waarom jullie in deze tijd op Aarde zijn. Jullie zijn nu al zo ver gekomen. Jullie zijn er bijna.

De veranderingen die gaande zijn, gaan verder dan ook maar iets wat jullie je kunnen voorstellen. De kennis, de onderdrukte informatie, zal teruggegeven worden aan jullie. Dan zullen jullie zien en begrijpen waarom jullie ervoor kozen terug te keren naar de Aarde, om haar te redden van de vernietiging die door de duistere kliek werd gepland. Wij voorkomen dat zij de Planeet Aarde verlaten: zij moeten de consequenties van hun lafhartige acties onder ogen zien, zoals de onderdrukking van mensen; het veranderen van jullie planeet in een gevangenis; en het maken van slaven van de mensheid. De Wet van Karma is op iedereen van toepassing, ongeacht de machtspositie. Iedereen moet zich verantwoorden voor zijn daden. Alles dat gestolen was zal worden teruggegeven, zowel aan mensen als aan landen. Het zal veel moed vergen om weg te stappen van de moorden en plundering die tegenwoordig “geaccepteerd” worden. Kijk verder dan de leugens die jullie verteld werden met redenen waarom jullie “moesten helpen”. Vraag je af, hoe de complete vernietiging van landen en het onnodige moorden van onschuldigen ook maar iemand tot hulp kan zijn? Het is baldadige vernietiging voor commercieel gewin. Het kan niet op welke andere manier dan ook ingekleed worden. Waarheid is waarheid!

Religies zullen veel uit te leggen hebben: zij vernietigden de onschuld van kinderen en lieten hen achter getekend voor de rest van hun leven. Zij bemoeiden zich met hun brein, en ze probeerden de ziel te vernietigen van diegenen die onschuldig geloofden en die de corrupte leringen accepteerden. Zij verwierven zoveel controle door onschuldige kinderen onder vuur te nemen, daarmee de ouders dwingend hun leringen te accepteren. De inheemse volken over de hele wereld hadden te maken met deze barbaarsheid. Zij vielen ook ten prooi om hun kinderen te beschermen. Zij werden beheerst door angst voor verdoemenis; voor eeuwig hellevuur – de God van Liefde had hier geen hand in. De kwaadaardigen leefden in rijkdom en grandeur, terwijl velen verhongerden; en hoewel de mensen verhongerden en dakloos waren, moesten zij nog steeds het corrupte regime ondersteunen.

Het was onze missie om zulke corruptie te verwijderen. Alle negatieve activiteiten dienen om jullie en jullie planeet te beschadigen. Jullie zullen uitstijgen boven alle gedachten aan wraak, woede en haat. Deze gedachten zouden jullie reis naar het Licht alleen maar bemoeilijken. Voel tijdens de stilte de liefde waarmee wij jullie levens omringen. Verbind je met ons, wij zullen hier zijn voor jullie. De geschiedenis van deze tijd zal aan vele komende generaties verteld worden. Ieder van jullie speelt hierin een speciale rol. Als acteurs op het podium van leven, zullen jullie elkaar ondersteunen. Druk de liefde voor de mensheid uit in elk woord dat je zegt. Jullie moeten leren jullie medemens lief te hebben voordat jullie je Schepper lief kunnen hebben. Verbind je met je beschermengel voor leiding, jullie hebben er allemaal een die wacht om jullie te kunnen dienen en helpen op jullie reis. De Groten uit het verleden zijn teruggekeerd om jullie bij te staan en hun rechtmatige deel op te eisen in de terugkeer van het Licht. Zij waren verbannen, zodat de corrupte regimes het over konden nemen. Maar gerechtigheid heeft gezegevierd en zij zijn teruggekomen om alles wat verwijderd en verborgen werd te herstellen en terug te winnen. Wij kunnen het gehele plaatje zien en het eindresultaat zal jullie verbeelding te boven gaan. Het zal gedaan worden in de naam der Liefde. Wij hebben geen steen op zijn plaats gelaten. Dit is de wil van de God van Liefde. Godinnen Energie keert terug naar jullie Planeet, die gerechtigheid voor iedereen brengt. De kennis van de oude druïden zal herontdekt worden en onze twee werelden zullen hun plaats in het Universum weer innemen.

Mensen herkennen het licht in anderen; zij willen zich met hen verbinden. Sta altijd open om hulp te geven waar nodig, aan diegenen die hulp nodig hebben om de waarheid te kunnen aanvaarden. Er zijn mensen die klaar zijn om andere landen van vernietiging te redden. Zij zullen naar voren treden om jullie te leiden. Hoewel sommigen er hetzelfde uit zien, zijn zij in feite klonen.

Het bankieren wordt aangepakt: dit is al in gang gezet. Alles zal snel onthuld worden. Dit zal alles veranderen. Het was onze eerste prioriteit. Er zijn velen die wanhopig het onvermijdelijke proberen te voorkomen en zij komen in vele gedaanten. Let op! Vertrouw je instinct hierbij, het zal je niet in de steek laten. Samen zullen wij het pad volgen dat leid naar de waarheid, harmonie, vrede en liefde voor de hele mensheid. Je bewandelt dit pad niet in je eentje.

Aan jou werd gevraagd, “Wie is Montague Keen?”. Nu, mijn liefste, jij alleen kende mijn essentie: het wezen achter de naam, iemand die worstelde op Aarde, net zoals velen van jullie vandaag de dag. Mijn missie was uit de eerste hand te leren tegen wie wij het op moesten nemen. Toen keerde ik terug naar de Geestenwereld, om ervoor te zorgen dat de Overgang zo soepel mogelijk zou plaatsvinden. Ik wil iedereen bedanken die, door hun inspanningen, dit mogelijk maken.

De Aardenergie is zwaar. Dit zorgt voor vermoeidheid, zelfs uitputting. Ga erin mee, vecht er niet tegen. Het is belangrijk om te rusten en verbindingen te maken. Rust in stille overdenking wanneer mogelijk. Alles valt op zijn plaats zoals gepland.

Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak – Doe ook Mee!
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.