Home > Nederlands > Montague Keen, August 21, 2011

August 21, 2011


WAARHEID IS VERRAAD IN HET RIJK DER LEUGENS
(Ron Paul)


Dit, mijn liefste, is een zeer ware uitspraak. Een die in aanmerking genomen moet worden nu de muur van leugens verbrokkeld en de mensheid ontwaakt en de leugens ziet die hem overheerst hebben. Er is bepaald dat de corrupte instituten voor jullie blootgelegd worden en alle buit die op jullie kosten werd verkregen zal aan jullie teruggegeven worden. Jullie zullen de Liefde van de Schepper ervaren. Alle angst zal verwijderd worden en de familie van Mensen zal weer verenigd worden. Jullie families aan deze kant van het leven, kijken ernaar uit om zichzelf te laten zien als onze werelden samenkomen. Alle barrières worden verwijderd. Jullie zullen vrij zijn om andere planeten te bezoeken. Dit is iets waarvan velen van jullie alleen maar konden dromen. De tijd, die jullie levens beperkte en die jullie in het gelid hield, zal afgeschaft worden.

Het was Paus Gregorius die jullie programmeerde een strikte tijdstabel te handhaven: wanneer jullie moesten werken, slapen en eten. Aan deze kant van het leven kennen wij geen tijd of taal, mijn liefste. Je kunt je niet eens de vrijheid beginnen voorstellen die dit alleen ons geeft. Het kost een beetje tijd om aan deze manier te wennen, maar als je eenmaal het idee te pakken hebt, is het pure vreugde. Er zijn totaal geen barrières. Communiceren is eenvoudig. Liefde, deze liefde die op Aarde zo gemist wordt, want jullie worden gebombardeerd met redenen waarom je bepaalde mensen of landen niet moet vertrouwen, en de zogenoemde ‘vijanden’ worden jullie door de strot geduwd. Elke krant en elk tv nieuwsprogramma geeft redenen waarom zij landen moeten binnenvallen en de arme, onschuldige mensen moeten vermoorden. Moloch, die zij aanbidden, eist bloedoffers. Hij eist meer en meer. Zijn marionetten zijn gehoorzaam: zij sturen troepen om het bloedbad te creëren dat hij eist. Waarom zijn zovelen hier nog steeds blind voor, terwijl het zo duidelijk is? Het is tijd om NEE te zeggen, dat jullie hiervan geen onderdeel willen uitmaken. Jullie belastinggeld worden gebruikt om onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te vermoorden, wiens enigs ‘misdaad’ is dat zij geboren zijn in een ander land of onder een andere religie. Ik zeg jullie, alleen de religie van LIEFDE zal bestaan na de Overgang. Jullie hoedanigheid om lief te hebben – om een liefdevolle acceptatie te creëren van je medemens – zal de Overgang versnellen. Ik zou willen, mijn liefste, dat ik met jullie allemaal kon delen waarmee wij zo druk zij. Maar wij kunnen dit de Donkere Kant niet laten weten, omdat zij het zouden verstoren, en wij kunnen dat niet toestaan. De corrupte mensen zullen de consequenties van hun acties onder ogen moeten zien. Zij zullen zich nergens kunnen verbergen.

Wij verzekeren jullie dat het corrupte banksysteem snel uiteen zal vallen. Het zal ontmaskerd worden. Maak je geen zorgen, onze grootste geesten aan deze kant van het leven hebben alles gereed om in te stappen en meer dan genoeg te creëren om ervoor te zorgen dat iedereen gevoed wordt en onderdak heeft. Hun prioriteit is om armoede van jullie planeet te verwijderen. Dit zal gebeuren. Jullie hebben mijn woord. Ieder van jullie in de vele landen over jullie wereld die werken in het Licht, zijn een belangrijk onderdeel van deze Overgang. Jullie zullen je dit misschien niet realiseren, maar ieder van jullie is zorgvuldig gekozen om dit werk te doen. Jullie macht is jullie hoedanigheid om je medemens lief te hebben en te helpen bij het creëren van een betere wereld voor de mensheid – en dat zullen jullie!

Wij, aan deze kant van het leven, smeken jullie; wordt niet angstig als zij het over een aanval hebben die ze aan jullie willen opdringen. Het maakt niet uit hoe overtuigend het zogenoemde ‘bewijs’ dat zij zullen produceren. De kwaadaardige cabal die jullie wereld overheerst, heeft niets te verliezen. Zij weten dat hun spel over is, maar zij zullen vechten tot het bittere einde om te proberen de controle te houden. Samen hebben jullie de kracht om sterk te staan. Jullie zijn met velen, zij met maar weinigen. Ondersteun degenen die het moeilijk vinden om de waarheid over de verhalen van hellevuur en verdoemenis te accepteren die zij moesten geloven, die geleerd werden door de kwaadaardige geesten van degenen die jullie als SLAVEN wilde gebruiken en onder controle wilde houden. Diezelfde mensen creëerden andere takken – andere religies – om misleiding en wantrouwen te veroorzaken. Zij moeten zich voor veel dingen verantwoorden, en dat zullen zij ook. Jullie zijn allemaal verantwoordelijk voor wat jullie kiezen te geloven en hoe jullie je levens leven. Jullie worden NIET GEBOREN als rooms-katholiek, Joods, of Moslim. Jullie worden geboren als BABY, die op een dag zelf de beslissing kan nemen om zijn leven te leven zoals hij zelf kiest. Ouders bezitten hun kinderen niet, zij geven ze alleen leven. Zij geven een voertuig, een poort zodat de Geest jullie planeet kan binnengaan. Het meest belangrijke dat je een kind moet laten zien is LIEFDE. Een liefdevol thuis, waar respect en liefde in overvloed aanwezig zijn, is onschatbaar. Materieel bezit vervangt Liefde niet. Geloof die mythe alsjeblieft niet.

Er zijn veel experimenten uitgevoerd op onschuldige baby’s die nooit moederliefde hebben ervaren en degenen aan de macht ontdekten dat deze baby’s volgzamer waren. Dit is waarom moeders aangemoedigd worden weer aan het werk te gaan nadat zij een baby hebben gekregen, zodat het kind de liefde van de moeder ontzegd wordt. Ik kan niet genoeg het belang van Liefde benadrukken. Luister alsjeblieft naar de woorden van The Power of Love. Dat zegt alles.

Nu, tegen het magische land Ierland zeggen wij, blijf standvastig! Sta voor wat je weet dat juist en goed is. Jullie Premier (de heer Enda Kenny) zal niet alleen Ierland leiden, maar zal de wereld bevrijden van de overheersing door het Duister. Hij is een man van waarheid en gerechtigheid: een leider. Hij neemt het op voor iedereen die verkracht en misbruikt is, en die de WARE GESCHIEDENIS van Ierland is ontzegd. Wij in de Geest, komen samen met iedereen op Aarde die waarheid en gerechtigheid respecteren om ‘Dank u wel’ te zeggen tegen de heer Kenny: een man van eer die zijn stempel op de geschiedenis heeft gedrukt. Wij danken veel aan hem. De Geestenwereld stond aan zijn zijde toen hij zijn toespraak gaf, die een groot onderdeel zal vormen bij het herstellen van waarheid en gerechtigheid in jullie wereld. De heer Kenny leidt de weg. Gehoopt wordt dat anderen snel zullen volgen. Dit was een belangrijke stap. Eén die genomen moest worden zodat alles wat verborgen was onthuld kan worden. Ierland zal weer vrij zijn.

Alles gaat volgens plan. Vertrouw op ons oordeel. Wij zien het volledige plaatje en wij weten wanneer wij actie moeten nemen. Binnenkort zal jullie wereld gereinigd zijn van de kwaadaardige machten die haar overheersen. Liefde zal jullie vrij maken.

Ik omring je met mijn liefde, liefste. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak – Doe ook Mee!
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.