Home > Nederlands > Montague Keen, September 4, 2011

September 4, 2011


Er gebeurt zoveel op Planeet Aarde op dit moment dat bewust voor jullie verborgen wordt gehouden. Alles gaat volgens plan, zelfs met de vele obstakels die op jullie weg gelegd worden. Die dienen alleen om ons te vertragen en kunnen ons niet belemmeren. Niets op Aarde kan deze Overgang stoppen. De tijd is gekomen voor de duistere kliek om de consequenties van hun acties onder ogen te zien. Hun ‘veilige schuilplaatsen’ worden afgebroken; zij kunnen zich nergens verbergen. Zij zullen gedwongen worden vergeving te vragen aan diegenen die zij wreed misleid hebben met onware geschiedenis, onechte religie, corrupte monetaire systemen en hun eindeloze oorlogen. De zonden die zij begaan hebben tegen de mensheid moeten in aanmerking genomen worden. Elke actie die jullie nemen, of het nu tegen een ander mens is, land of religie, moet worden aangepakt. Vergeving moet gezocht worden. Dat is de Wet van de Natuur. Dat moet in acht genomen worden.

Zij hebben gijzelaars gemaakt van de mensheid. Zij hebben hun regels opgelegd, het doen voorkomen alsof dit ‘Het Woord van God’ was, en toen gingen zij leven ten koste van degenen aan wie zij deze wetten hadden opgedrongen. Onderzoek het zelf. Het waren dezelfde mensen die alles in jullie wereld beheersten. Zij bereikten bijna een complete overname. Ze waren er bijna. Het was dom van hen te geloven dat de Schepper niet zou ingrijpen en zeggen ‘genoeg is genoeg!’. Zij hebben elke kans gekregen om hun acties te stoppen maar dat deden zij niet. Hun enorme arrogantie dreef hen verder, gelovend in hun superioriteit, hun Goddelijke Recht om alles te overheersen. Zij hielden politici gevangen om ervoor te zorgen dat die hun plannen volgden; daarmee, werden zij onderdeel van de samenzwering. Dus, zij kunnen niet vertrouwd worden. Zij werden marionetten die hun meesters gehoorzaamden.

Eén politicus, de heer E. Kenny, kwam naar voren en aanvaarde zijn verantwoordelijkheden om zijn mensen te beschermen, om de kinderen en alle kwetsbare mensen te beschermen wiens levens vernietigd zijn vanwege misbruik en verdorvenheid door een controlesysteem dat zo duister en zo kwaadaardig is. Hersenspoeling werd gebruikt – die angst bijbracht van geboorte tot overlijden. Dit moet ophouden. De heer Kenny is een eerzame man. De Waarheid is belangrijk voor hem. Hij sprak voor elke mens die ooit geschapen is en werd misbruikt en geterroriseerd door de Rooms-katholieke kerk. Wij in de Geest zijn ons zeer bewust van de grote druk die wordt uitgeoefend op de heer Kenny om zijn opmerkingen en eisen in te trekken, zelfs door zijn eigen mensen, maar ook door het Vaticaan. De macht van de gedachte is enorm. Zend alsjeblieft jullie steun aan de heer Kenny vanuit elk land dat wenst te leven in vrede en liefde, vrij van oorlog. E-mail het kantoor van de heer Kenny via: privateoffice@taoiseach.gov.ie

Het is een eenzaam pad voor degenen die opkomen voor waarheid en rechtvaardigheid. Moedig is de man die staat voor zijn overtuigingen. Om deze corruptie te beëindigen, moet hij standvastig zijn en alle eerlijke mensen zouden hem moeten steunen. Dit is de eerste stap in de Overgang. Door het niet nemen van actie word je medeplichting in de vernietiging van de mensheid. De timing van de heer Kenny’s speech was perfect. Het was totaal onverwacht voor hen die regeren. Tot op dat moment, werd Kenny gezien als een stille man die nooit tegen de veren instreek. Ik vraag jullie te luisteren naar de oprechtheid in zijn stem toen hij deze speech gaf. Het raakte de zielen van alle eerlijke mensen. Eindelijk gaf iemand aan de macht er voldoende om, om dit uit te spreken. Dat is echt het teken van een groots man.

Onze plannen om het bancaire systeem te ontmantelen zoals jullie dat vandaag de dag kennen, is goed op weg. Vooruitgang wordt geboekt. Deze plannen werden voorbereid door degenen die dit soort projecten het beste konden opzetten. Wij zijn er nu klaar voor om het op elk gewenst moment over te nemen. Wij hebben alle mogelijkheden voorzien. Geen mens zal ooit nog dakloos of hongerig zijn. Dit is zoals het altijd al had moeten zijn, en eigenlijk ook was voordat de overheersers op Aarde arriveerden. Zij vechten hard en gemeen. Hun geld zal hun niet beschermen voor hun lot. Zij kunnen hiermee niets kopen in het nieuwe bancaire systeem. Het is tijd dat zij uit eerste hand ervaren hoeveel angst zij oplegden aan anderen. Alles wat zij bezitten zal waardeloos zijn. Er zullen nooit meer ‘Derde Wereld Landen’ zijn. Er zal genoeg zijn voor iedereen, en daarvan kan in vrede genoten worden.

Alle door de mens gemaakte ziekten zullen verdwijnen. Geen vervuiling meer van jullie voedsel, water en lucht. Houd alsjeblieft nog heel even vol, terwijl wij alles in gang zetten zodat de laatste fase kan ingaan. Jullie hebben allemaal goed werk verricht om dit mogelijk te maken. Jullie zijn er bijna. Wij zullen ons aandeel ook leveren – tijdens de Drie Dagen van Duisternis zullen wij de onwenselijke mensen verwijderen. Bereid jullie hersenen voor om dit te accepteren als normaal onderdeel van deze Overgang. Vertrouw op jullie intuïtie. Geef angst geen ruimte. Jullie leven in een van de meest belangrijke en dramatische tijden in de geschiedenis van jullie planeet. Jullie vechten voor vrijheid van slavernij en corruptie. Vul jullie levens met liefde, prachtige muziek, meditatie en mensen die jullie hoop en dromen delen. Verwelkom altijd degenen die willen leren. Het is nooit te laat.

Kijk naar de kinderen. Weet dat jullie inspanningen zorgen voor een veel beter leven voor hen. Zij zullen de vrede, liefde en vrijheid kennen die jullie werd onthouden. De corrupte instituten verkruimelen. Het is tijd voor hen om te gaan. Zij maakten de regels waarmee zij anderen overheersten. Denk eraan dat de God van Liefde hierin niet de hand had. De echte waarheid zal snel bekend zijn bij jullie. Jullie zullen niet langer de woorden hoeven accepteren van anderen die zeggen wat waar is. Jullie zullen je eigen beslissingen nemen en de waarheid zelf zien.

Jullie vrienden op andere planeten zijn opgewonden dat zij zichzelf zonder hinder kunnen voorstellen en jullie kunnen helpen om te genieten van de vrijheid die voor hen normaal is. Het leven zal zoveel gemakkelijker zijn. Stress zal tot het verleden behoren. Jullie werden gedwongen in angst te leven. Stress was een integraal onderdeel van het controlemechanisme.

Ben er altijd voor elkaar. Help waar nodig. Laat liefde het licht zijn dat jullie leidt. Moge de liefde in jullie harten een baken zijn voor iedereen die waarheid en liefde zoekt.

Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.