Home > Nederlands > Montague Keen, August 27, 2012

Montague Keen, August 27, 2012

Veronica, mijn liefste, de resultaten van onze inspanningen om de derde wereldoorlog te voorkomen worden elke dag duidelijker. De Cabal is echt wanhopig geworden. Mensen spreken zich uit en onthullen wat de Cabal heeft gedaan om de mensheid te vernietigen en te beheersen. Sommigen kunnen niet langer omgaan met de schuld van datgene waartoe ze gedwongen werden toen ze onder invloed van de Cabal stonden. Velen werden in situaties geplaatst waarin satanisch misbruik aanvaardbaar werd gemaakt. Ze lieten zich dom genoeg gaan, maar wisten niet dat alles opgenomen werd, zodat het tegen hen gebruikt kon worden om deze zogenaamd “fatsoenlijke” mensen te dwingen de Cabal te gehoorzamen of geruïneerd te worden door openbaarmaking. Deze formule heeft generaties lang gewerkt en gaat door op tot de dag van vandaag. Er wordt hen wijsgemaakt dat ze behoren tot een “exclusieve club”. Ze maken het teken van Lucifer om te laten zien dat ze blij zijn erbij te horen. Ze zien zichzelf als superieur aan de mindere, vervangbare, stervelingen.

De mensheid kan nu niet meer zo makkelijk worden voorgelogen. Het is goed om te zien hoeveel er zich nu bewust zijn van de realiteit. Ze zien nu duidelijk wanneer er leugens worden verteld. Nu de waarheid en het licht toenemen zijn de slimste oplichters en vervalsers niet meer veilig voor ontmaskering, ongeacht de Cabal waarvan nu voor het eerst het duivelse plan wordt onthuld. De mensheid ontdekt de grote fraude en begint nu duidelijk te zien wie jullie verraden heeft en overgeleverd heeft aan jullie onderdrukkers. Ze zijn schuldig aan geschiedvervalsing en ze vervingen het door een web van leugens dat ze zorgvuldig bewaakten. Men wordt zich nu bewust van het geheim van deze fraude.

Ierland en het Ierse volk hebben het meest geleden onder deze fraude en dat gebeurt nog steeds. De oude Ieren, die zich graag vestigden in andere landen en hun grote kennis deelden, zijn uit jullie geschiedenisboeken gewist. In die tijd wist de mens waartoe hij in staat was. Mensen waren onbevreesd en hadden vertrouwen in zichzelf. Het kostte het Vaticaan een hoop moeite om het Ierse volk te breken en te beheersen. Nu de waarheid voor hen ligt kunnen ze duidelijk zien wat hen en de mensheid is aangedaan. Iedereen op de planeet heeft geleden onder wat toen gedaan is.

Het is nu tijd om dat recht te zetten. Het is verbijsterend om te zien hoe lang deze fraude de onthulling heeft kunnen ontlopen. De propaganda, die gebruikt werd om een verkeerde indruk te wekken van alles, werd zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Zoek leiding niet bij degene waarvan je geleerd werd te geloven dat ze je meerderen waren. Het is aan een ieder van jullie om je verantwoordelijkheid op te pakken. Zoek zelf de waarheid. Jullie zijn zo slecht behandeld en misbruikt om de hebzucht van de Cabal te bevredigen.

Je hebt nu bewijs dat veel bankiers gearresteerd worden en zich moeten verantwoorden voor hun daden, maar het komt niet in de kranten of op TV. Vraag waarom deze informatie weggehouden wordt bij jullie. Dit is slechts 1 voorbeeld van het controlesysteem dat je tot nu toe geaccepteerd hebt. Je verdient de waarheid. Neem je macht terug. Samen zijn jullie onoverwinnelijk!

Het schenkt ons grote vreugde te zien dat jullie samenkomen en jullie kennis met elkaar delen en elkaar steunen in deze laatste fasen van de Overgang. Ik wou dat we onze plannen met jullie konden delen, maar het is belangrijk dat we ze nu geheim houden. Jullie hebben allemaal zoveel meegemaakt en sommigen zijn zwaar op de proef gesteld. Jullie zijn vastberaden gebleven omdat jullie wisten dat de waarheid jullie zou bevrijden. Alles zal recht gezet worden in jullie wereld en de vrede zal hersteld worden. De mensheid zal weer in harmonie samenleven, zoals in oude tijden. Wat jullie doorleefd hebben zal beschouwd worden als de Donkere Eeuwen.

Lachen creëert prachtige energie. Het is het beste medicijn. Je zult geen angst vinden waar gelachen wordt. Een familie die met elkaar lacht zal bij elkaar blijven. Jullie zijn allemaal deel van een geweldig team. Het maakt niet uit in welk land je woont, jullie zijn allemaal verbonden in jullie inspanningen om de controle van de Cabal voor altijd te verwijderen. Velen hebben hun leven aan jullie te danken omdat jullie moedig genoeg waren om de plannen van de Cabal voor de Olympische Spelen in Londen te onthullen. Ze konden hun plannen om duizenden onschuldige mensen te doden niet uitvoeren. Zo effectief zijn jullie. Jullie zullen slagen, twijfel daar nooit aan. Negeer de hindernissen die ongetwijfeld op je pad geplaatst zullen worden om je het gevoel te geven dat je dom bent om te geloven dat de waarheid zal triomferen over het kwaad. Het vergt een sterk karakter om te staan voor je overtuigingen terwijl de Cabal je probeert in de val te lokken. Herinner je wie je bent en waarom je nu op Aarde bent.

Spoedig zal 1 van de grote controlesystemen vallen. Dan zal het hele kaartenhuis in elkaar storten. Weet je nog, mijn liefste, toen ik naar de Geest was gegaan en ik jou dit vertelde je betwijfelde of dat wel echt zou kunnen gebeuren? Nu weet je zeker dat het alleen een kwestie van tijd is dat het ten onder zal gaan. Het zal vergaan zonder sporen achter te laten en verdwijnen van het aangezicht van de Aarde; het schrikbewind eindelijk voorbij. Het was verantwoordelijk voor veel dat kwaadaardig en corrupt was. Dood en vernietiging waren zijn bouwstenen en zijn hebzucht kende geen grenzen. Alleen zij die zich nog in de hypnotische staat bevinden kiezen ervoor om de waarheid niet te kennen en spoedig zal het zelfs voor hen duidelijk worden. Dan zul je de vreselijke waarheid onder ogen moeten zien wat de mensheid is aangedaan om jullie in onwetendheid te houden. Je zult versteld staan wanneer je ziet wat je inspanningen opleveren. De toekomst is van jou. Geniet van het avontuur!

Zaken gaan snel vooruit en het is moeilijk om bij te blijven. Je kunt alleen je best doen, zoals je altijd doet, maar ik wil graag dat je ook tijd neemt om te rusten.

Wees voorbereid, mijn liefste. Je liefhebbende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!