Home > Nederlands > Montague Keen, 21 maart, 2016

Montague Keen, 21 maart, 2016

Jullie zullen nu onderhand nog weinig twijfel hebben dat jullie wereld was overgenomen en wordt gerund door degenen die niet op Aarde thuishoren. Dit wordt iedere dag meer zichtbaar terwijl ze worstelen om hun menselijke vorm te behouden. Veronica heeft hier vele gefilmde voorbeelden van gezien op YouTube: check zelf het bewijs. Door wakker te worden en de waarheid te onderzoeken creëer je meer LICHT, en wanneer het licht in jullie wereld toeneemt, creëert het GROTE PROBLEMEN voor deze bedriegers. Kijk hoe ze zicht vastklampen aan macht terwijl ze wanhopig proberen de overname van jullie wereld te voltooien. Jullie hebben ze systematisch de gekozen Staatshoofden zien verwijderen en deze vervangen door hun eigen soortgenoten. Ze hebben eveneens de infrastructuur van deze landen vernietigd om ervoor te zorgen dat de mensen niet zouden vermoeden wat hun echte plan was.

Kijk naar de problemen die ze in Syrië hebben met hun pogingen om Assad te vervangen. Hoe kan iemand werkelijk de leugens geloven die jullie worden verteld, evenals de redenen voor het binnenvallen van elk land? Hoe dom en naïef denken ze dat jullie zijn? Stop marionetten te zijn in deze verschrikkelijke overname en het van de Aarde verwijderen van de mensheid. Ze zijn ver gekomen met hun geplande overname. Ze hebben ondertussen miljoenen weggevaagd met hun oorlogen en hongersnoden, en met de rampen die ze met HAARP hebben veroorzaakt. Wat is er voor nodig zodat jullie wakker worden en weigeren onderdeel te zijn van hun plannen? Denk er over na, jullie assisteren bij je eigen vernietiging.

Wat de Aarde nu nodig heeft is dat de Ieren wakker worden t.a.v. wie ze zijn en WAT IERLAND IS. Ierland zal DE DEUR OPENEN ZODAT DE HELE WERELD WAKKER WORDT EN ZICHZELF VAN HAAR ONDERDRUKKERS BEVRIJDT. Ierland ontwaakt. Ze moeten alle controle door het Vaticaan en de banken, wiens voornaamste rol het is de mensen te controleren en onder de duim te houden, verwijderen.

IERLAND ZAL DE DEUR CREEEREN WAAR ELK LAND IN JULLIE WERELD DOORHEEN ZAL GAAN. De redding van de Aarde rust in Ierse handen.

Gerard Banks uit Cork werd onder de aandacht van mijn vrouw gebracht. Ze hebben gepraat en ze wil informatie met hem delen. Dit zou niet alleen Ierland helpen maar de hele wereld. De leugens door het Vaticaan, over de zogenoemde Sint Patrick, waren het onderwerp waar Gerard Banks mee te maken had, terwijl de wereld werd aangemoedigd de vernietiging van de wereld door toedoen van deze kwaadaardige man te vieren. Patrick werd naar Ierland gestuurd als onderdeel van het plan van het Vaticaan om alle bewijs van het feit dat de Ieren ver gevorderd waren in hun kennis en hun leerstellingen, te vernietigen.

Van Gerard Banks:

Het Aanvaarden van De Wijsheidsleerstellingen van de Slang

Op school wordt ons verteld dat St Patrick in Ierland de slangen heeft verslagen. Maar zoals we nu weten waren er in Ierland helemaal geen slangen en we weten ook dat St. Patrick een leider van het Romeinse leger was die naar Ierland werd gestuurd om de Ierse cultuur en wetten te VERPLETTEREN en te VERNIETIGEN om ons weg te houden bij onze krachtige inheemse leerstellingen, onze taal en ons krachtige begrip van DNA en de cycli van de kosmos. Het Vaticaan is altijd bang geweest dat de wereld de zeer krachtige inheemse Ierse Leerstellingen zou leren kennen. Het verhaal van dat St. Patrick de slangen zou hebben verjaagd is verzonnen door het Vaticaan om de krachtige leerstellingen uit Ierland te verdrijven.

Het is zeer interessant om ons vandaag de dag te realiseren dat de leerstellingen van de “slangenwijsheid” nog steeds één van de grootste DREIGINGEN vormt voor het Vaticaan. De “Slangenwijsheid” vertegenwoordigt de kennis van het DNA in zowel de micro- als de macrokosmos, Kundalini, Innerlijke Wijsheid en de natuurlijke trillingsfrequenties van het OGHAM (het inheemse Ierse alfabet) en het kosmisch bewustzijn van de bomen en de cycli van de natuur. Het is een prachtige ontwikkeling dat Ierland zich nu op de drempel bevindt van het herstellen van de inheemse leerstellingen omtrent DNA, Kundalini, de scheppende levenskracht van seksuele bekrachtiging, bewustzijn, balans en de elektromagnetische levenskracht.

Dit is tevens één van de redenen waarom het educatieve systeem van het Vaticaan de seksuele educatie in Ierland zo heeft onderdrukt, aangezien slangenwijsheid een belangrijke rol speelt in de leerstellingen van seksuele bekrachtiging en bewustzijn.

De oude Ierse leerstellingen van seksuele bekrachtiging en gezondheid kunnen worden gevolgd tot in het oude Egypte aan toe en het heeft zelfs de Keizers van China bekrachtigd. Het werd in het oude Ierland eveneens gesymboliseerd door de slang en in China heeft de draak de “Ching”-energie vertegenwoordigd, evenals het vocht in zowel de testikels als de ovaria. Wanneer deze kennis en kracht op een juiste manier worden gebruikt, leidt dit tot hogere staten van bewustzijn en een hergeboorte van de levensgezondheid, liefde en compassie. Dit is juist de reden waarom de Farao’s van Egypte een symbool van een slang op hun voorhoofd droegen, de interne processen van seksuele energie en het hoogste creatieve proces dat via het lichaam ontstaat symboliserend, die gebruikt kunnen worden als krachtige emotionele creatieve energie in zowel de micro- als de macrokosmos.

Gerard heeft gevraagd om deze informatie te delen en we doen dit graag. Aan Gerard zeg ik: wanneer de mensheid samenkomt om de waarheid met elkaar te delen, dan zullen de Duistere Machten jullie wereld verlaten. Aan het Ierse volk zeg ik: open alsjeblieft de deur zodat de gehele mensheid vrij kan zijn. Jullie zullen dit jaar grote veranderingen meemaken. Wees moedig en sta altijd open voor de waarheid. Hier hebben jullie op gewacht. Vrijheid ligt in jullie verschiet. Verwelkom het met open armen.

Mijn lief, je hebt een moeilijke beslissing moeten nemen. Je had geen andere keus. Bekijk het op deze manier: als wat we gepland hebben niet belangrijk zou zijn, zouden ze je wel met rust laten. Weet met absoluut vertrouwen dat we zullen slagen. Samen zijn we onoverwinnelijk.

Je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!