Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, February 27, 2011

February 27, 2011

Nu jij je vleugels uitslaat zijn er meer mensen die ons komen assisteren, elk van hen brengt zijn of haar eigen specifieke expertise en speciale kennis met zich mee. Zij kwamen 4 dagen samen in ons huis en deelden hun ervaringen, de Energie in ons huis was op zijn zachtst gezegd spectaculair. Jij, mijn liefste, kreeg de Mer Ka Ba in 3D met 8 Punten, precies waar ik om gevraagd had net nadat ik was overgegaan, jij vroeg jezelf af: “Hoe wist Gordon dat ik dit nodig had.” Nu, mijn liefste, wij hebben hem dit ingefluisterd, zijn verbinding met ons werk is tot stand gebracht door ons in het Netwerk. De stukjes van de grote puzzel komen samen. De ontwaking versnelt, elk Land zoekt de Waarheid.

Terwijl de Duistere Cabal onrust veroorzaakt en de massa opstaat om de Despoten te verwijderen die de Cabal al jaren aan de Macht hebben gehouden, kozen zij zorgvuldig andere despoten waarvan sommigen nog erger zijn dan diegenen die zijn afgezet. Het doel van de oefening is het creëren van een excuus om Iran binnen te vallen. Om de Cabal aan de Macht te houden is het nodig bloed te vergieten, het maakt hen niet uit van wie dat bloed is, Legers kunnen worden gecreëerd voor dit doel alleen. Jullie werd verteld dat er maar zeer weinig Nucleaire Wapens bestaan, maar zij doen het voorkomen dat vele landen ze hebben en dat ze een bedreiging zijn voor vrede, en dus moet dit worden volgehouden, dit is een mythe die gecreëerd is om ANGST te veroorzaken. Hun vermogen om Angst te veroorzaken over “Massavernietigingswapens” zal niet meer geaccepteerd worden, mensen beseffen dit soort wanstaltige leugens, zij weigeren hier nog voor te vallen.

Ben je ervan bewust dat wanneer Religies spreken over God, jullie je moeten afvragen of dit de God van Liefde en Licht is of dat het Lucifer is die zichzelf ziet als een God van Wraak, Hellevuur en Verdoemenis, degene die gebruikt wordt om de massa te beheersen. De God van Liefde, het SUPERIEURE WEZEN, is hij die Liefde en Medeleven in alle zielen inspireert die Vrede en Waarheid zoeken. De Wedloop, die treffend vernoemd is, zal worden gezien als een truc om jullie bezig te houden, om jullie te controleren door het voortdurend streven naar een grotere rijkdom en positie, dat maakt jullie niet gelukkig en vervuld, alleen Liefde zal dat doen. Herbeoordeel jullie waarden, kijk naar jullie leven, waar staat Liefde in jullie lijst van prioriteiten?

De Nieuwe Wereld Orde heeft Plannen om Holografische Beelden in de Lucht te creëren zodat mensen zullen geloven dat zij de vervulling van oude profetieën zien, zij zullen “UFO’s” en Vliegende Schotels laten zien die niet ECHT zijn. Net genoeg Waarheid zal onthuld worden aan de argeloze wereld om hen te laten aanhaken aan de GROTE LEUGEN. Zij zullen voorwenden dat dit de God van Liefde is die de Oude beloften vervult, terwijl het in feite de Nieuwe Wereld Orde is, haar Misleiding en Verleiding op een gigantische schaal, het zal overtuigend en levensecht lijken, het zal de ANTICHRIST zijn. Star Wars, een combinatie van Elektromagnetische Straling en Hypnose op een gigantische schaal. Zij hebben aan alles gedacht in hun laatste poging om jullie wereld over te nemen. Wij zullen niet aan de zijlijn staan en dit laten gebeuren, wij zullen iedereen die in het Licht loopt begeleiden en beschermen.

Mijn liefste, het mag lijken dat ik Hel en Verdoemening preek, echter, mijn enige intentie is om te beschermen en te waarschuwen voor deze Kwaadaardige Daden, zodat jullie niet gealarmeerd worden door de beschreven gebeurtenissen. Ik zou elke zondag over de wonderen van het Leven na de dood kunnen schrijven terwijl op Aarde degenen die ik liefheb proberen om te gaan met zulke verschrikkelijke gebeurtenissen en worstelen voor hun overleving in deze Donkere Tijden. Jullie zijn bijna aan het einde van de Tijden zoals jullie die kennen, de overgang zal alles de moeite waard maken, jullie zullen snel de slechte momenten vergeten, en zullen verheugd zijn als jullie allemaal samenkomen in Liefde en Harmonie. De Mannelijke Energie met gigantische Ego’s zal alles verliezen waarnaar zij streefden, al honderden jaren, het zal voor hun ogen vervagen. De Vrouwelijke Energie zal weer controle nemen om een Vredevolle Wereld te creëren waarin iedereen Vrijheid en Vrede zal kennen, er zal voedsel en assistentie zijn voor die landen die nooit een kans hadden tijdens het andere regime. Vrijheid, echte Vrijheid zal de norm worden. Dit is de toekomst die jullie nu creëren.

Jullie vrienden van andere Planeten staan klaar om jullie te helpen met hun geavanceerde kennis in elk gebied van het leven dat jullie willen verbeteren, iedereen zal hiervan profiteren. Planeet Aarde is teruggehouden, informatie over andere Planeten en hun Inwoners is geheim gehouden mochten jullie het willen onderzoeken, zij hebben altijd geweten dat Wezens van andere Planeten de Aarde bezocht hebben, zij hebben hiervan door de eeuwen ruimschoots bewijs achtergelaten. De Duistere Cabal hebben Schepen van andere Planeten neergeschoten, het is allemaal voor jullie geheim gehouden. Zij willen niet dat jullie de Waarheid weten over het feit dat het Universum bewoond is, zij vrezen dat zij de controle zouden verliezen. Zij zullen snel terug moeten keren naar de Planeet waar zij oorspronkelijk vandaan kwamen, de Aarde zal hen niet langer tolereren. Ik heb altijd gezegd dat de Waarheid jullie vrij zou maken, vrij om te reizen naar delen van jullie Wereld waar jullie nooit iets van mochten weten en naar andere Planeten, de beperkingen zullen worden opgeheven. Alles dat de Cabal heeft gecreëerd om jullie te overheersen zal voor altijd verdwijnen. Onze Werelden zullen samenkomen, Liefde zal superieur regeren en jullie, jullie allemaal, die zo hard gewerkt hebben, die de kritiek moesten verduren en mishandeling om jullie van je Pad af te brengen, zullen je dromen vervuld zien.

Ja, dit zijn moeilijke tijden, maar zij zullen eindigen. Ken het belang van het werk dat je doet. Creëer Liefde waar je ook gaat, toon Liefde aan iedereen die je ontmoet. Dank je mijn liefste voor alles wat je doen om onze dromen te vervullen. Ik zal altijd jouw aanbiddende Monty zijn.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.

Galactic Channelings

Create Your Badge