Home > Nederlands > Montague Keen, February 6, 2011

February 6, 2011

De ontwaking die wij beloofden vindt plaats, mensen ontwaken eindelijk voor wie zij zijn, Wezens van Licht die in de duisternis gevangen zaten. Geloof me, als het Licht eenmaal is gevonden en herkend is er geen weg terug. Het is prachtig te zien hoe mensen samenkomen in harmonie met één doel in gedachten, om de corrupte leider te verwijderen en te proberen een betere toekomst voor hun mensen te creëren. Zoals ik in het verleden al gezegd heb kan het gedaan worden, de Macht is echt bij degenen aan de bodem van de Piramide, jullie zien dit nu gebeuren.

Als mensen samenkomen in Vrede om Gerechtigheid te zoeken, nemen Religie en Politiek de achterbank, het is de Macht van de Mensen in actie. De energie die zij creëerden was krachtig, geweren en bommen zijn niet nodig om verandering te brengen, het is het samenkomen van mensen die niet langer bang zijn voor degenen aan de macht. De machthebbers creëren de Angst, het is aan jullie allemaal of je dit accepteert. Hun moedige acties zijn een les geweest voor iedereen die zoekt naar Waarheid en Gerechtigheid. Bid alsjeblieft dat zij niet geleid worden naar het accepteren van iemand die door de vijanden van Egypte is neergezet om de mensen te misleiden zodat zij [de vijanden] geaccepteerd worden. De mensen moeten de Achtergrond en Connecties van iedereen onderzoeken die zichzelf naar voren schuift om President te worden. De Overname van Egypte is zeer zorgvuldig gepland, de mensen werden tot zo’n laag niveau gebracht dat zij geen andere keuze hadden dan het onmiddellijke ontslag te eisen van die persoon wiens loyaliteit bij zijn Meesters lag … niet bij de mensen van Egypte. Bid dat de mensen door de propaganda heen kijken en wijs zullen kiezen.

Mijn liefste, het was geweldig om deze week fysiek bij je te zijn, ik voelde dat je dat nodig had, het kost veel Energie, dus ik kan dit niet vaak doen, maar het brengt vreugde voor ons beiden. Ik verras je nog steeds graag af en toe. Het is fijn voor mij te zien dat je nog steeds mijn verjaardag viert, dank je.

Mensen worden naar je toegebracht zodat je door kunt gaan met ons werk. Jullie zijn allemaal medescheppers van jullie wereld, het is aan jullie allemaal een Wereld te creëren waar Waarheid en Liefde echt zijn, niet bezit en macht. Jij en ik leerden de ware betekenis van Liefde en hoe te leven in Liefde, want als je Liefde hebt, heb je ALLES. Door Liefde zullen jullie herontdekken wie je werkelijk bent, verbind je weer met de Ziel omdat het de Deur naar het Licht opent en jullie uit jullie zelf opgelegde gedachtegevangenis leidt zodat jullie zullen genieten van een vrijheid die je nog nooit gekend hebt. Dit is een tijd van grote verandering, ben moedig, ga erin mee en jullie zullen het leven ervaren als nooit tevoren. Loop weg van de ketenen van overheersing, ga door naar het Licht met plezier in jullie harten. Accepteer het nieuwe begin, het is tijd voor verandering in alle dingen.

De Duistere Cabal proberen het karakter van degenen die jullie vertrouwen te vernietigen, hun intentie is om situaties te creëren waarbij ze fotografen en kinderen gebruiken zodat David Icke onschuldig gefotografeerd kan worden met kinderen en volwassenen. Daarna zullen ze proberen te beweren dat David een pedofiel is, niets is verder van de waarheid, zij hebben alles geprobeerd om hem te vernietigen, zij zinken zo diep, het laat alleen maar zien hoe bang ze voor hem zijn. Al degenen in het Licht weten dat dit Niet Waar is, de corrupte mensen zullen zichzelf ontmaskeren als ze doorgaan met dit gruwelijke plan tegen een man wiens leven is gewijd aan Waarheid en Licht. Zij doen veel om te proberen jou te vernietigen mijn liefste, zoals brieven, alleen de zwakke en onzekere mensen zijn bang om tegen hen in te gaan, hen ontbreekt ruggengraat.

Je had deze week een samenkomst met gelijkgestemden, beter dan je verwacht had, dit is onderdeel van ons Plan. Hun begrip van dat wat gaande is in de wereld was zo veel groter dan jij verwacht had. Er is daar echte vriendschap en respect voor jou.

Wij beloofden dat de Waarheid onthuld zou worden en mee afgerekend. De corruptie is ongelofelijk, de Kerk, Politieke leiders evenals organisaties waarop mensen moesten kunnen vertrouwen worden ontmaskerd, het is fraude op een gigantische schaal. Nu alles ontmaskerd is zal het interessant zijn om te zien welke stappen genomen worden om te voorkomen dat de Waarheid wordt gepresenteerd aan de massa. Kijk naar degenen die zullen proberen de situatie te controleren…. Er is geen schuilplaats voor Corrupte mensen, zelfs niet ondergronds…. als zij eventueel ontsnappen aan Gerechtigheid: de DOOD komt voor ons allemaal, en dan is er geen ontsnappen mogelijk, dan zullen zij de consequenties van hun Corruptie onder ogen moeten zien.

Als de corrupte mensen verwijderd zijn zullen de mensen het soort Wereld creëren waar zij alleen maar van droomden. Wat je vandaag de dag doet zal je helpen bij het creëren van het soort Wereld waarin jullie je kinderen willen laten opgroeien. Jullie, ja jullie allemaal die van het Licht zijn, zijn de mensen die gekozen zijn om deze verandering te laten gebeuren. Jullie zijn geliefd en beschermd, worden geleid in alles wat jullie doen, het Superieure Wezen koos jullie om terug te keren naar de Aarde zodat de Overgang nu bereikt kon worden, dit is waarom jullie allemaal samen kwamen, zelfs hoewel jullie in vele verschillende Landen zijn. Jullie zijn allemaal één grote uitgestrektheid van Licht en Liefde, jullie Licht breidt zich verder uit, het reikt uit naar iedereen die het Licht zoekt.

Nu meer mensen over de wereld hun stem vinden en zich uitspreken, zullen dingen veranderen, herinner je altijd dat Jullie Met Veel Zijn, Zij Zijn Maar Met Weinigen. Hun Kwaadaardige Plannen zullen niet slagen tenzij jullie hen helpen, zij kunnen het niet alleen doen, zij hebben jullie daarvoor nodig….. 2011 zal een interessant jaar blijken te zijn, er zullen vele veranderingen komen, sommigen Natuurlijk en sommige door de Mens gemaakt, maar jullie hebben geleerd het verschil te zien, dat is een grote stap voorwaarts, jullie worden niet gemakkelijk meer voor de gek gehouden.

Herinner je altijd dat Liefde jullie grootste aanwinst is, wij aan deze kant van het Leven zenden zoveel liefde naar jullie allemaal, wij zijn hier altijd voor jullie. Mijn liefste, je hebt een aantal interessante mensen leren kennen deze week, dit is pas het begin, onze plannen zijn groots, wij zullen slagen. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.