Home > Nederlands > Montague Keen, March 6, 2011

March 6, 2011

Veronica, mijn liefste, wij in de Geest hebben een grote last op jouw schouders gelegd. Onze liefde geeft jou de kracht om onze plannen en dromen te vervullen. Er komen nu meer mensen van het Licht naar voren om te assisteren, ieder is een deel van de puzzel, en deze zal snel compleet zijn. Ieder van hen brengt zijn eigen vaardigheden en kennis met zich mee, en die zijn allemaal noodzakelijk voor ons om door te gaan. Zoals ik heb beloofd, worden zij door ons, in de Geest gevonden, en als door een wonder vinden zij hun weg naar jou. Jullie wereld verkeert in grote beroering. Het is het eeuwenoude probleem; licht versus duisternis, goed over kwaad. De Duistere Cabal vecht hard en smerig om te proberen vast te houden aan de macht. Hun banken hebben de mensheid vastgehouden tegen losgeld. Het is allemaal een spel voor hen. Overheersing tegen elke prijs. Het is moeilijk voor sommige mensen om te accepteren dat zo een kwaad bestaat. Het feit is dat jullie erdoor omringd zijn, in elke mogelijke vermomming. Een van de grootste lessen die de mens moet leren, is deze mensen niet te veroordelen volgens jullie eigen normen. Zij hebben geen geweten. Zij liegen en bedriegen. Zij glimlachen terwijl zij zich van jullie ontdoen.

Het was goed om te zien hoe mijn dierbare vriend, Rupert Sheldrake, uitlegde wat bewustzijn is, dat los staat van het brein. Zo weinige mensen begrijpen dat er een collectief bewustzijn is, en daarnaast het bewustzijn van de eigen persoon. Wij hebben mensen van het Licht nodig, zoals Rupert, om de vragen te beantwoorden waarmee mensen worstelen. Rupert, en velen zoals hij, zullen meer naar de voorgrond treden om mensen te leiden naar een groter begrip van het leven op Aarde. Rupert heeft een spirituele intelligentie. Ik was hier ook mee begiftigd. Het zorgde ervoor dat ik de waarheid kon vinden. Ik leefde naar die waarheid. Het was niet toevallig dat jij Rupert en Richard (Richard D. Hall) samenbracht. Het is allemaal onderdeel van het plan om begrip en verlichting naar jullie wereld te brengen. Tot op dit moment, heeft de mensheid altijd dom genoeg geaccepteerd wat hen verteld werd door religie en de staat, zonder vragen te stellen. Het is moeilijk te accepteren dat jullie voor de gek gehouden werden, dat alles bewust werd neergezet om angst te creëren zodat jullie gemakkelijker overheerst konden worden. Het werkte, maar het werkte alleen terwijl jullie allemaal in een staat van hypnose waren. Zo velen van jullie zijn nu ontwaakt, en jullie kunnen duidelijk zien wat die families hebben gedaan om jullie wereld te overheersen, en de omvang van hun kwaadaardige intenties. Mensen willen niet langer hun slaven zijn.

Jullie vrienden van andere planeten hebben hen gewaarschuwd hun kwaadaardige activiteiten te staken – het meedogenloze vermoorden van onschuldige mensen – en eisen hun terugtrekking van jullie planeet. Hoewel hun technologie geweldig is, is onze buitenplanetaire technologie superieur. Hun tijd is gekomen. Wij willen jullie zo snel mogelijk bevrijden van hun tirannie. Wij, in de Geest, zochten de assistentie van onze vrienden van andere planeten. Zij stemden gewillig toe te assisteren in de Grote Overgang. Zoals jullie weten kan de overgang niet worden gestopt. Door Goddelijke Wil is uitgevaardigd dat de Aarde moet terugkeren naar het Licht. Jullie hebben kennis gemaakt met wezens van Andromeda. Jullie vertrouwen hen. Julie weten dat zij het beste voor de mensheid willen. Hun kennis gaat verder dan alles op jullie Aarde. De mensheid is moedwillig onder controle gehouden. De vrijheid die jullie zullen kennen als jullie werk is voltooid zal meer zijn dan jullie je kunnen voorstellen. Jullie zullen uit het duister komen en in, daar lijkt het op, de meest prachtige zonneschijn. Zij hebben zelfs de Zon geblokkeerd vanwege de voordelen die mensen ontvangen van de Zon. Jullie zijn misleid op elk mogelijk niveau. Stel alsjeblieft vragen bij alles wat jullie wordt verteld. Kijk in de ogen van degenen die proberen jullie te misleiden. Dan zul je hen zien zoals ze zijn. Dat is wanneer zij hun macht zullen verliezen. Mag ik jullie er nogmaals aan herinneren dat “niets is wat het lijkt”. Pas als jullie dit feit registeren, zul je vrij zijn.

Ben je ook bewust van de hersenspoeling die wordt gebruikt via muziek, evenals via de tv. Via bijvoorbeeld de herrie van de stampende muziek, de woorden “moord, je moet moorden, moord is goed”, etc. Dit is waarom er zo veel onzinnige moorden zijn. De hypnotische boodschap dringt door in de hersenen van diegenen die niet sterk genoeg zijn om te begrijpen wat er met hen gebeurd. De Duistere Cabal ziet het als ruiming van de lagere klasse door hun eigen toedoen. Zij schakelen ook degenen uit die de waarheid spreken. Zij beschuldigen hen van misdaden tegen kinderen enz., om hun reputatie te beschadigen. De satanische sektes zijn slim. Dit is onderdeel van hun handelwijze. Hoewel zij in het verleden succesvol waren, ontwaken mensen nu voor deze zaken en zullen weigeren zulke leugens te geloven. Het kwaadaardige netwerk is gigantisch. Haar tentakels spreiden zich absoluut overal uit. Er zijn zo weinig bekende mensen die te vertrouwen zijn. Als jullie dit eenmaal beseffen verliezen zij hun macht over jullie.

Jullie hebben een geweldige toekomst om naar uit te kijken als je in het Licht komt. Het pad was donker en het was moeilijk; maar de beloning – het herstellen van jullie planeet naar het Licht en naar volledig bewustzijn – zal gigantisch zijn. Kijk naar de toekomst met vertrouwen, jullie weten dat je op de juiste weg bent. Er zijn zo veel wezens die, tot op dit moment onzichtbaar, jullie voorwaarts leiden. Zeer spoedig zullen zij zichzelf openlijk kunnen laten zien. Alle wezens van Licht samen. De verschillen zullen er niet langer toe doen. Lichamen zijn als jassen; verschillende kleuren en verschillende modellen. Het zijn de zielen die ertoe doen, de EEUWIGE ZIEL. Alleen het lichaam sterft, de ziel is voor altijd.

Je moet je nu aan familiezaken gaan wijden. Ik ben bij je in de Geest. Ik geniet altijd van deze samenkomsten. Mijn dank aan iedereen die helpt bij het brengen van licht en waarheid in de levens van anderen. Het is zo bevredigend om te zien dat het licht in hen gaat schijnen, en plotseling zijn zij vrij. Er zullen op deze weg beproevingen zijn, maar jullie zullen daar doorheen komen en het licht binnengaan. Het kan niet gestopt worden. Wij zijn bij jullie.

Mijn liefde omringt jou altijd. Jouw aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.