Home > Nederlands > Montague Keen, September 26, 2010

September 26, 2010

Zoals ik je liet zien mijn liefste, is het kookpunt bijna bereikt, alles staat klaar om uit te barsten. Alle drab zal bovenkomen en ontmaskerd worden, zodat iedereen het kan zien. Het zal korte metten maken met alles dat SLECHT, KWAADAARDIG en CORRUPT IS, een sortering zal plaatsvinden. Maak je niet ongerust, alles zal goed komen. In hun laatste wanhopige poging om angst te creëren en daarmee vast te houden aan de macht, hebben zij veel geld gegeven aan domme jonge mensen, die zonder enige andere reden dan voor geld andere Landen bedreigen. Jullie TV en kranten maken daar een gigantisch verhaal van en het wordt buiten proportie opgeblazen om angst te creëren. Waar denk je dat deze mensen het geld vandaan krijgen? Het komt niet van landgenoten uit het buitenland zoals men jullie laat geloven. Deze Kwaadaardige Cabal geeft de aanmoediging en levert het geld en de munitie aan al deze dissidente groeperingen. Vrede is het laatste dat zij willen, als er vrede zou zijn verliezen zij hun controle. Zij hebben het geld geleverd voor elk conflict en aan beide kanten. Omdat mensen ontwaken, zoeken zij nu wanhopig naar conflicten die ze kunnen ondersteunen, zij overheersen alleen maar door angst.

Luister nogmaals naar wat Dr. John Mack zegt als hij uitlegt hoe zij angst gebruiken voor overheersing. Elke “zogenaamde aanval” werd door hen gefinancierd en gestuurd. Hebben jullie vijanden? Ja, die hebben jullie, het zijn de mensen die de knip in handen hebben, diezelfde mensen die jullie Regeringen overheersen. Op het moment dat jullie dit begrijpen is hun spel over. Lees wat Bob Dowing, ex Illuminati, zegt in zijn verslag (het staat rechts op onze homepage). Het is niet toevallig dat dit onder onze aandacht werd gebracht, het is tijd om te ontwaken. Ben moedig, onderzoek de waarheid, het is er allemaal al, vanaf het moment waarop jullie zeggen “hier stopt het” gaan jullie door naar een toekomst waar geld helemaal niets controleert. De waarheid over jullie Geschiedenis, jullie Religies en jullie Wereld zal bekend worden voor iedereen.

Wij hebben jullie opwinding opgemerkt toen jullie het werk van MICHAEL TSARION onderzochten, weer een andere jonge man die naar de waarheid geleid wordt. Zoals ik jou Veronica heb uitgelegd, is de reden dat zijn werk met jou resoneert het feit dat hij ook een zeer oude Ziel is en dus is het een zaak van herinnering op een heel diep niveau en geleid worden naar wat jullie “in jullie ziel weten” dat de waarheid is. Jij mijn liefste, had deze “kennis”, die werd daar niet geplant door Universiteiten die geloven dat dat wat zij leren de Waarheid is, terwijl het verre daarvan is. Ik vertrouwde op jouw “kennis” want ik wist dat die van jouw Ziel kwam die niet verpest was door de leraren die onwetend foutieve informatie geven. Als jij “weet”, dan weet je zonder twijfel. Mijn oude collega’s wisten alleen wat zij in boeken lazen en dus zongen ze allemaal hetzelfde liedje. Jij en ik mijn liefste delen een ‘weten’, wij werden geleid door onze zielen, niet door de gemeenschap.

In het verleden heb ik Gedachten-Energie aan jou uitgelegd en verteld hoe dit zich kan verbinden met het Wereld Netwerk. Nu heb jij Veronica hiervan bevestiging gekregen, jij herinnert je onze wonderbaarlijke ervaring in Karnack, en nu vallen alle puzzelstukjes plotseling op hun plaats. De Leijlijnen in onze tuin verbonden mij met het Grotere Energieveld, ik ging daar vaak zitten om na te denken, en er werd mij zo veel duidelijk, ik voelde mij verbonden met alles dat is. Jij bracht mij dan een Gin en Tonic en zette die naast mij neer zonder mij te storen, jij wist dat ik niet daar was. Nu meer van deze kennis beschikbaar wordt voor iedereen, zullen jullie ontdekken dat er genoeg vrije Energie is, meer dan jullie Wereld ooit nodig kan hebben, dit is ook voor jullie verborgen gehouden. De Wetenschappers spreken zich uit, en er zal naar hen geluisterd worden.

De Kwaadaardige Cabal heeft zo veel verborgen gehouden, zij hebben slaven van jullie gemaakt, zij hebben de ILLUSIE gecreëerd waarin jullie allemaal gevangen zaten. Zoals ik al vaak heb gezegd, zij hebben jullie Regeringen overheerst, jullie Onderwijssysteem en jullie Banken, en zij hebben niets aan het toeval overgelaten, het was zorgvuldig gepland, zij hebben hun tentakels overal heen verspreid. Het is tijd om te ONTWAKEN, er zijn overal goede mensen die naar voren komen om jullie uit de Duisternis te leiden. Laat geen ANGST toe in jullie levens, als je dat eenmaal doet zijn jullie weer gevangen in de ILLUSIE. Jullie zullen jezelf opnieuw met de Natuur verbinden als jullie eenmaal de 3e Dimensie Duisternis hebben verlaten. Jullie staan op het punt een enorme bewustzijnsverandering te ervaren. De Duistere controle over jullie Wereld komt tot een einde, ga door met Vreugde in jullie Harten als jullie het Licht omhelzen.

Ik zou zo graag willen dat ik aan jouw zijde zou staan als dit alles zich ontvouwt, de informatie stroomt gewoon bij je binnen, ja het is opwindend, maar het is ook noodzakelijk om af en toe te rusten anders zul je jezelf uitputten. Veronica, jij wordt elke dag meer zoals ik! Dank je mijn liefste, jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.