Home > Nederlands > Montague Keen, October 3, 2010

October 3, 2010

Alhoewel je het je nu misschien niet realiseert, was de afgelopen week belangrijk, je hebt ons werk naar het volgende niveau gebracht. Het was essentieel dat jij persoonlijk met David Icke en Mike Lambert de plannen besprak die wij hebben voor de toekomst. Jouw bezoek aan Mike’s Kliniek (The Shen Clinic) was bedoeld om jouw ogen te openen en te zien wat er gedaan kan worden zonder het gebruik van Chemische Medicatie. Het is onze bedoeling om al die mensen onder jouw aandacht te brengen, zodat zij, als wij ons Stichtingsgebouw hebben, onderdeel zullen worden van ons plan.

Wij waarschuwden je over het feit dat de Duistere Cabal zou proberen ANGST en PANIEK te veroorzaken om grotere beperkingen aan jullie allen op te leggen. Herinner je altijd dat zij niet zullen aarzelen om situaties te creëren waarin velen gedood zullen worden om hun agenda door te voeren. Zij weten niet hoe ze om moeten gaan met de ONTWAKING van de Mensheid met betrekking tot hun GEHEIME OVERHEERSING van jullie wereld. Jouw informatie is juist, zij zullen elkaar snel treffen in Wenen om te bespreken hoe zij hun CONTROLE weer kunnen opeisen. Hun bedoeling is te vechten en wel stevig, zij hebben zo lang kunnen doen wat zij willen, zij dachten dat dat voor altijd door zou gaan. Jullie Planeet zal doorgaan met zich losmaken uit deze Duistere Periode van Overheersing. Jullie hebben niets te verliezen, behalve de ketenen van Overheersing die gevangenen maakten van jullie allemaal. Open je ogen voor wat er werkelijk gaande is, onderzoek het zelf, vertrouw op mij, het is er allemaal al, jullie zullen geschokt zijn als je ziet hoe zeer jullie gecontroleerd werden, hoe bedrieglijk zo veel zaken zijn geweest zodat jullie dwaas genoeg geloofden dat jullie keuzes hadden terwijl jullie in feite allemaal slaven waren, jullie allemaal, van diegenen die de Macht in handen hebben. Luister naar David Icke en Michael Tsarion en al diegenen die in het Licht staan en wiens enige wens is om jullie te leiden naar het Licht. David spreekt op vele plaatsen in de wereld, neem alsjeblieft de kans om te horen wat hij te zeggen heeft, hij werkt onvermoeibaar om te helpen een betere wereld te creëren voor alle mensen in de wereld.

Wij in de Geest hebben zulke prachtige plannen voor de toekomst van de Mensheid, wanneer de WAARHEID boven komt zodat iedereen ze kan zien, en de overheersers ontmaskerd zijn, wanneer ONEINDIGE LIEFDE de enige WAARHEID is, zodoende de Droomwereld onthullend waarvan jullie geloven dat die werkelijkheid is. Aan jullie is van de wieg tot aan het graf geleerd deze controle te accepteren, te accepteren dat sommige mensen beter zijn dan jij, een Geschiedenis te geloven die verre van de Waarheid is. Alles wat jullie werd geleerd dat de waarheid zou zijn, is gefabriceerd om de wereld te creëren van Overheersing en Slavernij waarin jullie je nu bevinden, absoluut alles is gecontroleerd en gemaakt om de illusie te creëren waarvan jullie geloven dat die werkelijkheid is. Het is tijd voor hen om terug te treden en voor de Mensheid om naar voren te treden naar de werkelijke Wereld die hen wacht. Geef niet toe aan de Angst voor een Aanval die zij voorspellen, zij zijn de enigen die zullen aanvallen om te proberen hun macht terug te krijgen.

Sorry mijn liefste, je had een stressvolle reis terug vanaf het Isle of Wight. Omdat de boot uit de vaart genomen werd, had jij een probleem omdat je laat thuis was en niet eerder met mij kon schrijven. Bedenk dat tijd niet bestaat in de wereld van de Geest, ik ben hier altijd, het is geen vast gegeven dat wij om 15.00 uur moeten schrijven, mensen zullen dit begrijpen. De juiste mensen staan aan jouw zijde en zullen er voor jou zijn. Zoals ik je altijd heb verzekerd zullen wij slagen, het is tijd om het Licht binnen te gaan.

Jij hebt veel bereikt, rust nu uit als wij ons voorbereiden het naar het volgende niveau te tillen. Weet dat ik altijd aan jouw zijde ben om je te leiden. Ik ben zo trots dat ik je Echtgenoot ben, jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.