Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Gechannelde Informatie van Bob Dowing

Gechannelde Informatie van Bob Dowing

Nieuwe lezers van de Montague Keen Foundation (MKF) website hebben wellicht behoefte aan een alternatieve bevestiging vanuit de geestenwereld – aan onafhankelijke, elkaar kruisende informatie en daarmee een bevestiging van de informatie die recentelijk door Monty Keen gechanneld werd via zijn weduwe Veronica (specifiek de boodschap van 31 mei 2009 (alleen beschikbaar in het Engels) en die van zondag 19 september 2010).

Deze boodschap, ontvangen op 3 februari 2009, van ‘Bob’ Dowing laat dit goed zien.

Een fascinerend gechanneld stuk van een Illuminati (recentelijk overgegaan van dit leven naar de geestenwereld) dat precies onthult hoe deze wereld energetisch verandert en hoe de ‘controle agenda’ uiteen valt door eigen toedoen, als direct resultaat van het feit dat wij onze harten en zielen openen voor onze zielenfamilie en voor Moeder Aarde.

Deze simpele activiteit versterkt de nieuwe matrix die zich nu vormt en die het nieuwe energie netwerk vormt waarop de ‘nieuwe’ Aarde gestructureerd zal worden.

In lijn met de non-dualistische filosofie, zal alles zich ontvouwen met HAAR eigen perfectie omdat degenen die de oude lagere vibratiefrequenties vasthouden hun macht verliezen en vervagen.


Mijn naam is Robert Dowing en ze noemen mij: Bob.

19 dagen geleden ging ik over naar mijn originele staat. In mijn werk tijdens mijn leven in fysieke vorm was ik onderdeel van het financiële netwerk dat de wereld beheerst, en dat bij jullie bekend is onder de naam Illuminati, dus ik had informatie uit de eerste hand over rapporten van de meeste financiële interacties en controles die plaatsvinden, op deze planeet en een paar anderen. Dit proces is zo enorm gecontroleerd door ego en macht dat een hoop van hen zichzelf vernietigen terwijl ze proberen de leiding te behouden en alles te laten functioneren zoals zij dat willen. De meeste mensen hebben geen idee van de interacties van deze overweldigende machtsbron die de wereld overheerst. Velen van jullie beseffen nu dat wat jullie op het nieuws en andere plaatsen horen en zien, een complete manifestatie is van onwaarheden en dat heeft het punt bereikt dat als de waarheid getoond wordt, er maar weinig mensen zullen zijn die dit accepteren of geloven. Om de een of andere reden was ik verbonden met een ras wezens van de Plejaden, en zonder het te weten werd ik door mijn hele leven heen begeleid om een soort van deksel op dingen te houden, zoals ik deed net voordat ik overging afgelopen maand. Ik realiseerde mij wat ik deed en kon enigszins zin vinden in mijn zeer onverbonden leven.

Wanneer je je realiseert dat alles wordt beheerst door maar een paar mensen, en landen en regeringen alleen maar showplekken zijn om de aandacht van mensen vast te houden en hen te laten denken dat zij onderdeel van iets zijn, maakt hen dat veel inschikkelijker. Dit is het realisatiepunt waarop de inwoners van de planeet zich gaan scheiden en breken. Degenen waar ik bij was aangesloten, zelfs terwijl er vele geschillen gaande waren tussen ons, konden nog steeds het deksel houden op de meeste grote projecten in de wereld. Nu valt alles uit elkaar.

Een van de hoofdconcepten van oorlog is werkeloosheid, en vermengd met inhaligheid kan dat een massale exodus van de planeet af veroorzaken. Dit is waarop de machten in controle rekenen en tot op zekere hoogte zullen zij slagen. Maar nu ik op een hoger plan sta, met een veel breder zichtsveld, kan ik getuige zijn van een hele andere uitkomst dan toen ik ernaar keek vanuit mijn fysieke vorm. Mij is net verteld dat een groot aantal van jullie de kennis hebben om gedachten in realiteit te herintegreren en jullie zullen niet de ervaring hoeven meemaken van de vernietiging van de mensheid zoals wij die kennen.

Voordat ik overging naar de andere kant, had ik geen idee dat er een ander proces was dat werd ontwikkeld door velen van jullie en ik ben er zeker van dat velen van jullie zich nog steeds niet realiseren hoe krachtig jullie deze manifestatie hebben neergezet. Hoe het er van hieraf uitziet, is dat verschillende gemeenschappen over de hele wereld deze verantwoordelijkheid aannemen en het interessante is dat de meesten van hen zich niet realiseren dat zij gebonden zijn aan een gemeenschap die het energieveld in balans houdt, zodat dit patroon op zijn plaats gehouden kan worden zonder veel vernietiging.

Mensen hoeven elkaar niet te kennen om een nieuwe alliantie te vormen, zij hoeven alleen hetzelfde constructieve mentale proces te hebben en op zijn plaats te houden en de universele wetten te begrijpen, ze moeten hiernaar te leven, en niet naar een macht van buitenaf zoeken die iedereen zal redden. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf, en hoe verantwoordelijker jullie zijn, hoe meer je dezelfde energie aantrekt en één wordt met diegenen die dezelfde waarden hebben.

Ongeveer 20% van de wereldbevolking komt oorspronkelijk niet van de Aarde. Velen van hen moeten veranderen van uiterlijk om onderdeel te kunnen zijn van de gemeenschap zonder anderen een zenuwinzinking te laten krijgen. Er is een kleine groep koudbloedige wezens waar ik mee werkte, dit zijn niet degenen waar ik het hier over heb, dit zijn allemaal aparte entiteiten, met geheel andere agenda’s. Wij hoeven hier niet op in te gaan omdat dit niet een algeheel idee geeft van wat er staat te gebeuren.

Al vele jaren draait deze planeet compleet op angst en geweld en de noodzaak om je gelijk te halen. Op dit moment is er een nieuw ras van wezens dat niet beïnvloed kan worden door deze onnodige manier van denken, omdat zij beginnen met het gebruik van energie en manifesteren vanuit het HART en NIET vanuit het EGO. In wezen zal alles een korte tijd behoorlijk ruig lijken te zijn totdat de energie verschuift en de 20% ÉÉN worden (d.i. Kritieke Massa). Op dat moment zal er geen noodzaak meer zijn voor enig soort politiemacht of krijgsmacht, omdat er niets zal zijn wat gecontroleerd hoeft te worden. Ik denk dat ik deze baan kreeg omdat ik zag waarvoor de mensheid zijn macht gebruikte en zichzelf in wezen vernietigde. Deze nieuwe methode wordt geïntroduceerd in jullie beschavingen en laat iedereen het leven op een veel harmonieuzere manier ervaren.

Er zijn nog steeds mensen die lijden onder geloofssystemen, en door dit concept van begrip te verwijderen kunnen jullie het gehele proces zien zoals het werkelijk is, niet alleen maar verhalen of verhalenboeken die nergens toe leiden. Toen bezoekers hier ongeveer 30.000 jaar geleden kwamen en al het GOUD uit de grond haalden voor hun eigen persoonlijke behoefte, creëerden zij een systeem van mensen dat, toentertijd, zo ongeveer alles volgde wat hen voorgezet werd en zij ontwierpen een proces dat angst genoemd werd, zodat zij het grootste deel van de wereld konden overheersen en de mensen het goud konden laten delven voor hun behoefte. Nu, verschillende mensen kwamen en gingen in deze tijd en gebruikten de inwoners van deze planeet voor hun eigen persoonlijke inhaligheid. En dat is waar ik in het spel kwam. Ik behoor tot één van de families die de controle had. Mijn hele tijd in fysieke vorm, voelde ik gewoon dat dit een niet productieve manier was om een bedrijf te voeren dat Aarde heet, maar ik had geen idee hoe ik mij hiervan los kon maken, dus ik kon dit niet totdat ik naar een niet fysieke staat overging en een aantal manieren heb gevonden dit aan anderen uit te leggen die deze informatie door kunnen geven.

Bijna alle regeringen op jullie planeet zijn erg geïndoctrineerd in een proces dat geen enkele vorm heeft van waaruit ze kunnen opereren, dus het is heel moeilijk om jullie zelf los te maken uit dit proces. Veel mensen hebben zichzelf verlicht uit het eerste proces, dat is het begrijpen dat een groot deel van de planeet gecontroleerd wordt door mensen die NIET jullie beste belang in gedachten hebben. Meteen als je de tweede stap bereikt en begrijpt hoe jullie via gedachten dingen kunnen uitvoeren en creëren, zal dit jullie enige vrijheid geven van het overheersende element dat op Aarde gevestigd is. Moeder Aarde wil haar laatste stap uit de handen van elke overheersing nemen. Om dit te kunnen bereiken, zal er een mentale structuur nodig zijn die alles dat gebeurt toestaat perfect te zijn, en niet te proberen iets te veranderen, op dit moment, en alleen op dit moment. Dit opent de poorten waardoor het hogere bewustzijn kan opereren.

Degenen die deze nieuwe lijn van denken zullen starten zijn in training op dit moment en zullen dit nieuwe energieveld elk moment gaan introduceren. Deze informatie heeft vele concepten die een interactie zullen hebben met het huidige proces en die de mensheid zullen toestaan zich open te stellen voor informatie die al vele duizenden jaren verloren is gegaan of moedwillig geweigerd is. Degenen die jullie de toegang weigeren tot deze informatie bevinden zich op dit moment in een proces van snelle machtsverplaatsing. De enigen zie zij nog steeds kunnen overheersen zijn degenen die denken dat zij bekeken en gemonitord worden, iets dat helemaal niet kan tenzij er angst bij betrokken is.

Toen verschillende mensenrassen op deze planeet arriveerden, en de meesten werden hier in wezen als mentale slaven heen gebracht, werden mensen beheerst door gedachten en emotie. Dus, om dit te begrijpen, als je zoekt naar fysieke werkkrachten om jouw commando’s uit te voeren en je had geen enkele emotionele band, dan zou je diegenen kiezen uit verschillende gebieden van het universum die emoties gebruikten om te verwerken, omdat je in wezen een systeem op zou kunnen zetten op de hele planeet en dit controleren met elk middel dat je zag. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat dit een negatief proces is, dit is gewoon het enige proces dat zij kenden om hun doel te bereiken, met vele verschillende factoren.

Het enige dat zij niet begrepen was dat degenen die zij hier brachten en degenen die al hier waren, ook al hadden zij een emotionele outlet gecontroleerd door angst, een klier hadden die in het centrum van de hersenen geplaatst was en die, als deze ooit geactiveerd zou worden, hun zou toestaan te begrijpen hoe zij gemanipuleerd en gecontroleerd werden door degenen aan de macht, gewoon door het gebruik van hun emoties voor dit proces. Nu realiseren zij zich dat deze kleine pijnappelklier, gecombineerd met de emotie, een van de meest krachtige creatieve machten is die een mens kan gebruiken voor de verwerking en jullie toestaat te zien in vele dimensionale realiteiten. Dit is net zoals andere dingen, hoe meer je ziet hoe beter je kunt reageren op wat de situatie nodig heeft. Dit proces kan niet gebruikt worden als welke verbinding dan ook niet wordt verwerkt via het hart. De pijnappelklier is helemaal ontworpen om op een zeer hoog spiritueel niveau te opereren, niet in een lage dimensionale vorm of grotere macht, de macht waaruit ik zo pas ben overgegaan.

Een ander proces dat wij in ons bewustzijn zullen introduceren is levitatie, of zweven. Als je levitatie als een exponentieel gedachtenproces gebruikt, en deze focus gebruikt samen met anderen, geeft dat jullie een enorm vermogen om de zwaartekracht om een object te verbreken dat je probeert te verplaatsen. In wezen, weiger je de wet van de zwaartekracht in dat kleine gebied als je dit proces samen doet, door je allemaal op hetzelfde moment te focussen. Door jullie handen bovenop een groot object te plaatsen, kunnen jullie het object in wezen op zijn plaats sturen en lasers gebruiken om de steen te snijden die op zijn plaats gelegd is, zodat je een perfecte match krijgt voor de structuur waarmee het zich verbind. Er zijn drie processen betrokken, dit zijn: levitatie, laserlicht en geluid, en het vermogen om deze drie samen te binden. In wezen wil je begrijpen hoe dit allemaal samen komt. Dit proces is niet eens zo moeilijk en monumenten, muren en zelfs piramides kunnen zeer efficiënt worden opgericht...

Degenen onder jullie die een VOORAF bepaald, bewust besluit hebben genomen om dit eenatomige proces naar de Aarde te leiden als zij verandert, zullen door vele fysieke overdrachten heen gaan. Veel ervan zal je alleen een vreemd gevoel geven en sommigen kunnen zich wat oncomfortabel voelen. Zo lang je weet dat het verandert om jouw fysieke conditie en mentale helderheid te vergroten, maakt dit het gemakkelijker te ondergaan.

Als de cognitie van de Aarde met haar inwoners meer in lijn komt met haar frequentie, zal het uitbalanceren van alles dat Moeder Aarde heeft ervaren onderdeel worden van jullie wezen. Dit zal iedereen die verbonden is met deze nieuwe frequentie een enorme sprong geven naar de nieuwe manier van het verwerken van gedachten, het niet gebruiken van referentiepunten om een beslissing te nemen is één van de hoofdzakelijke verbindingen met de Aarde. Leren communiceren met de Moeder zal jullie volgende grote verovering worden, omdat alle informatie die jullie ontvangen puur zal zijn en niet verwijst naar iets in het verleden. Als je dit eenmaal hebt bereikt zullen jullie snel opstijgen. Jullie hebben de laatste tijd meer middelen ontvangen om dit onderdeel te laten worden van jullie groei-ervaring. Een van deze middelen is het begrip en gebruik van scalaire processen, dus door het gebruik van dit proces de energievelden balanceren om je heen en dan je individuele vooruitgang op anderen projecteren, zonder ego, daarmee manifesteer je een creatieve kracht die niet gebruikt is SINDS HET TIJDPERK VAN ATLANTIS.

Een ander onderdeel van jullie geschiedenis waarover niet veel geschreven is, is jullie Maan. Die werd hier gebracht door outsiders, oorspronkelijk niet van de Aarde, ongeveer 500.000 jaar geleden. De planeet die hiermee het meest in verband gebracht is, had zichzelf vernietigd, dus was niet echt nodig op de plaats waar zij was. Zij werd teruggebracht tot ruimtestof en gelaserd naar de omgeving van de Aarde. Wat de Maan doet, is de Aarde stabiel houden, zoals een helikopter dat doet met zijn staartroer. Te zijner tijd zullen jullie meer bekend worden met de geschiedenis en het wonderbaarlijke proces dat plaatsvond om jullie tot dit moment te brengen, dat de planeet zeer stabiel maakt. Dus, nu kunnen we gaan werken aan de inwoners en kijken wat we kunnen doen om hen stabiel te krijgen, zonder gebruik van enig geloofssysteem of religie, omdat deze beide concepten juist enige groei stoppen. Informatie moet, om alles te kunnen laten groeien, continu zijn en dat is zo op elk niveau. Jullie moeten het verhaal van de wereld kunnen zien om de vorm van realiteit en waarheid te kunnen begrijpen.

Iets wat nu begint, wordt collectieve energie genoemd. Dit gebeurt wanneer jullie samenkomen in kleine groepen en discussiëren over wat jullie verzameld hebben en het met anderen delen. Het gebruik van dit proces, zonder een debat te hebben of een egowedstrijd dus gewoon het delen van informatie, is waar jullie je exponentioneel verbinden, dat er weer voor zorgt dat energie getransformeerd wordt naar een hogere frequentie. In de meeste gevallen in de 3e dimensie, wil iedereen vertellen wat zij weten en zij zullen dat waarvan zij zeker zijn beargumenteren. Zodra dit plaatsvindt gaat, hebben jullie energie losgelaten die naar een andere plaats is gebracht en de betekenis kan niet naar een hoger punt stromen. Elke keer dat je het woord ‘oneens’ gebruikt, zal dit niet alleen de mentale connectie stoppen die je hebt met wie je ook maar communiceert, maar het verbreekt het energieveld tussen jullie. Het idee is om een stroom van creatieve energie te houden tussen de twee partijen en weg te blijven van setpatronen die je in je bewuste of onbewuste programmering misschien hebt toegelaten.

Er is één proces dat ik graag wil herintroduceren in jullie creatieve ervaring, en dat is dat voordat jullie incarneerden naar dit vlak in een derde dimensie staat, jullie wisten hoe het proces zou werken voordat je een product van deze omgeving werd. Elk van jullie wist en begreep de consequenties van het leven in een omgeving met in wezen weinig gereedschappen om mee te werken, maar jullie wisten ook dat dit proces meer beloningen had dan elk ander. Nu staan jullie op het punt om weer deel te gaan nemen in een levensproces dat jullie bevrijd uit een zeer gecontroleerde omgeving.

Het originele plan van duizenden jaren geleden, was om de inwoners van de planeet op zo ongeveer een miljard mensen te houden. Zij zouden verschillende soorten ziekten inbrengen, maar zij beseften niet hoe snel menselijke wezens zich kunnen voortplanten, en ook niet hoe geavanceerd zij mentaal en spiritueel waren, verbonden met de Bron. Dus, op dit punt, begonnen zij maatregelen te nemen om degenen die in de weg zaten te elimineren. Dit kan op vele manieren gebeuren, het gebruik van plagen, of ziekten of gewoon door negatieve programmering die zij ontvangen via het avondnieuws. Als je iemand voldoende negatief nieuws geeft, zullen zij zichzelf elimineren uit het systeem. Natuurlijk zeg ik nu alleen maar wat hun plannen zijn, omdat ik niet meer in deze situatie ben kan dit enigszins veranderd zijn maar ik denk niet veel. Zoals jullie weten is het hele systeem ongeveer 30.000 jaar geleden opgestart, toen arbeiders naar de Aarde gebracht werden om goud te delven. Het hele ding is een beetje uit de hand gelopen omdat degenen aan de macht zich niet het potentieel van de mens realiseerden die HUN ENERGIE SAMEN BRACHTEN. Omdat mensen ZO gemakkelijk geleid kunnen worden, realiseerden zij zich niet dat de mens de macht had in te zien en te begrijpen hoe zij zich konden losmaken van de controle waaronder zij leefden.

Nu is de tijd voor alle oorspronkelijke leden van de mensheid, en voor sommigen die ingebracht zijn om jullie de gaven te leren die voor jullie ontworpen zijn. Jullie mentale en fysieke lichamen kunnen veel meer mentale, fysieke en spirituele eisen weerstaan dan ooit tevoren. Er zijn genoeg programmeurs op de planeet op dit moment, om de processen te herintroduceren die gebruikt werden voor de grote mentale overname door degenen die zogenaamd aan de macht zijn op dit moment. Mijn advies is; probeer niet eens anderen te veranderen, LAAT ALLES SAMENSTROMEN OP ZIJN EIGEN TEMPO. Het is praktisch onmogelijk voor iemand met een bepaald geloofssysteem om het nieuwe proces te begrijpen dat op dit moment doordringt op Moeder Aarde. Dus, het doorbrengen van meer tijd met deze zielen zou niets opleveren.

Velen van jullie hebben geleerd te luisteren naar je innerlijke zelf en bereiden zich voor op de veranderingen die plaatsvinden op dit moment. Deze veranderingen zullen significanter zijn dan ooit tevoren. Moeder Aarde krijgt haar mensen terug en de mensen krijgen Moeder Aarde terug. Dit is het oorspronkelijke ontwerp, dat het beste zal werken in dit semikwadrant van het lot. Het lot van de wereld in dit geval, is dat alle levende wezens hun missies al voltooid hebben en dat het zich in de laatste fase bevind, wat betekent dat alle ongemak van ego, controle en macht OPHOUDEN TE BESTAAN. Dit zijn de drie hoofdzakelijke breedbanden die jullie onder controle houden van wezens van buiten die proberen de Aarde te gebruiken voor het winnen van mineralen voor hun behoeften. Als zij jullie eenmaal niet meer kunnen controleren en jullie je realiseren hoe het systeem opgezet is en jullie al duizenden jaren gecontroleerd zijn door anderen, zullen zij hun macht verliezen. In feite verliezen zij die op dit moment, heel snel. Er is niets waarvoor jullie moeten vechten of bidden om ondersteuning of meer controle zodat dit kan plaatsvinden. ALLES WAT JULLIE MOETEN HEBBEN IS EEN VERBINDING VIA HET HART MET JULLIE MENSEN EN MOEDER AARDE en dan rustig blijven zitten en afwachten.

Dit is een beetje vreemd voor mij omdat ik in wezen aan de andere kant stond toen ik in mijn fysieke vorm leefde. Nu ik ben wat ik nu ben, kan ik heel duidelijk zien dat wat er plaatsvindt een wereldenergie is die zich uitbreidt naar een hele nieuwe dimensionale collage van ervaringen.

Dat is het voor dit moment.

Bob.


Vertaling: Puk 
Galactic Channelings

Create Your Badge