Home > Nederlands > Montague Keen, September 12, 2010

September 12, 2010

Wat een feest was het voor ons om jou gisteren te zien terwijl je met vele honderden mensen naar David Icke luisterde. De ENERGIE die door die bijeenkomst werd geproduceerd, evenals die van al zijn toekomstige bijeenkomsten, zal verzameld worden door de Geest om de overgang naar het Licht mogelijk te maken. David is een man van eer die gekozen is door de Goden om dit mogelijk te helpen maken. Zijn kennis en begrip zijn ongeëvenaard. Hij volgt zijn instinct, dat wordt geleid door ons in de Geest. David is in deze tijd wat Jezus was in zijn tijd, beiden hadden een moeilijke tijd vanwege diegenen die ernaar streefden de mensheid in duisternis en dus onder controle te houden.

Denk aan de Piramide mijn liefste, alleen diegenen aan de top, maar een aantal mensen, hebben het voor elkaar gekregen jullie hele wereld onder controle te houden. Denk eraan dat jullie het allemaal zijn die dit mogelijk maken, jullie houden aan de Piramide vast en daarmee laten jullie dit gebeuren. Stap opzij, zeg: “NEE, ik wil jullie niet langer ondersteunen”, en zie hen dan vallen. De Macht ligt bij JULLIE, de mensen, jullie laten dit gebeuren, jullie hebben de macht, elk van jullie laat de Duistere Cabal de macht over jullie houden. Neem jullie macht terug, wordt de wezens van Licht die jullie werkelijk zijn. Jullie zijn voorgelogen, misleid, misbruikt, vermoord naar hun grillen. Zij hebben geen zielen, zij geven geen moer om jullie, jullie zijn onbetekenend in hun ogen, jullie bestaan alleen om gebruikt te worden. Ik smeek jullie wakker te worden, open je geest voor de Waarheid, volledig bewustzijn wacht jullie. Ga door, laat het donkere tijdperk van geweld, angst en onderdrukking achter je en ga naar het Licht, Vrede, Overvloed en Respect voor alle mensen. Jullie kunnen niet onderhandelen met de Duistere Cabal, je kunt hen niet vertrouwen, zij plannen jullie uitroeiing, zij vergiftigen jullie voedsel, besmetten de lucht die jullie inademen. Rijkdom en controle over jullie wereld is alles dat hen interesseert. Denk eraan dat jullie vrienden hebben op andere Planeten die jullie in de gaten houden en die wachten op het juiste moment om naar voren te treden om jullie te helpen jullie planeet terug te brengen naar het Licht.

Ik heb jullie gewaarschuwd dat de Aardplaten zich sluiten en daarmee Aardbevingen, Vulkaanuitbarstingen e.d. in de komende paar maanden zullen veroorzaken. Dit zal natuurlijk jullie weer beïnvloeden. Dat heeft niets te maken met de Wereldwijde Opwarming, wat bedrog is om jullie geld af te troggelen via belastingen en om meer controle over jullie te kunnen uitoefenen. Liefste, de Grote Geesten van het Verleden werken allemaal samen om dit te laten gebeuren met zo min mogelijk pijn als mogelijk voor de mensheid.

De Waarheid Veronica, de Waarheid die al zo lang verborgen is geweest moet onthuld worden. Nu mensen de moed vinden zich uit te spreken, en uit te reiken naar anderen zoals dat in het verleden gebeurde, zal jullie wereld worden wat zij voorbestemd was te zijn. Vechten en Moorden zullen niet langer verheerlijkt worden of noodzakelijk zijn, zij zullen een verre herinnering worden aan de Donkere Tijden. Ja, dat was mijn dochter op het TV Nieuws, zo trots op de film over de Luchtaanval op Londen, die door mijn eerste schoonvader gefilmd werd. Moorden zou nooit iets moeten zijn om trots op te zijn, dat soort denken moet stoppen, massahypnose wordt gebruikt om de mensen op te stoken en te laten geloven dat zij aangevallen zullen worden, dat hun Land in gevaar is, dat het hun plicht is het te beschermen, hoe fout is dat?

Nu, zo schreef ik vorige week hoe mensen voorbereid worden om de Derde Wereldoorlog te accepteren, om te laten zien hoe gemakkelijk dit gaat kreeg je een kaart die genoeg zegt. Laat je niet als schapen naar de slacht leiden. Zoals David zei zijn jullie allemaal Oneindig Bewustzijn, alles dat is, ooit was en ooit zal zijn, jullie hebben de Macht om NEE te zeggen. Alle schepselen van God hebben het recht om in Vrede te leven.

"Natuurlijk willen de gewone mensen geen oorlog, maar uiteindelijk zijn het de leiders van het land die het beleid bepalen en het is altijd simpel om het volk mee te slepen…

Stem of geen stem, het volk kan er altijd toe gebracht worden precies dat te doen dat wat haar leiders van haar verwachten. Het werkt heel simpel. Het enige wat je moet doen is het volk wijsmaken dat ze worden belegerd, en beschuldig de pacifisten van gebrek aan patriottisme en het blootstellen van het land aan het gevaar.

HET WERKT IN ELK LAND OP DEZELFDE MANIER."

Rijksmaarschalk Hermann Göring tijdens het Neurenbergproces.


Trap hier nooit meer in, geef vrede een kans.

Je kunt alleen medelijden hebben met diegenen die leven voor inhaligheid en corruptie, die bij elke kans liegen en bedriegen, die nooit gemoedsrust hebben, of echte liefde kennen.

Mijn liefde is en zal altijd van jou zijn, ik blijf je aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.