Home > Nederlands > Montague Keen, 26 maart 2017

Montague Keen, 26 maart 2017

De strijd om de controle van de Aarde wordt op vele niveaus uitgevochten. Dit maakt dat jullie in verwarring zijn over wat er werkelijk aan de hand is. Ik kan jullie zeggen dat wanneer Amerika ten onder gaat, er voor de rest van de wereld niet veel hoop is. De overname van Amerika is vele jaren geleden begonnen. Jullie hebben kunnen zien hoe iedere President het Witte Huis betrok met beloften dat hij het volk zou dienen, maar zie wat er van terecht is gekomen. Steeds maar weer een ander gezicht dat precies hetzelfde deed. Dit is het onomstotelijk bewijs dat een verborgen macht, die het Amerikaanse volk niet ten dienste staat, Amerika controleert.

De geheime genootschappen zuigen systematisch de levenskracht uit het Amerikaanse volk. Ze willen Amerika voor zichzelf hebben. Ze roeien de mannelijke kinderen uit. Kijk zelf eens naar de cijfers en jullie zullen schrikken van hoe weinig jongens er overleven. Dit maakt onderdeel uit van het overnameplan.

Pedofilie is eveneens een belangrijk onderdeel van het plan. De pers vertelt jullie niet wat er wordt gedaan om deze kwaadaardige mensenhandel te stoppen. Vraag jezelf af waarom er geen verslag wordt gedaan van de arrestaties van de mannen die in kinderen handelen. Wie vertrouw je? De pedofielen die jullie informatiekanalen beheersen, of de feiten die jullie zelf na kunnen gaan? Het is tijd dat jullie de waarheid onder ogen zien:

Trump arresteert Pedofielen

De valse vlag in Londen deze week zal worden ingezet om nieuwe wetten van kracht te laten worden die de weinige vrijheid die jullie nog hebben verder zal inperken. Dat ze verwachten dat iedereen gelooft dat een met een mes zwaaiende man achter gewapende bewakers aanging richting het Westminsterpaleis is niet te geloven. Degenen onder ons die Westminster vele malen hebben bezocht weten dat dit onmogelijk uitvoerbaar is. Helaas sterven er werkelijk mensen tijdens dergelijke charades. Er was 7/7 en 9/11. Dit wordt allemaal met een doel uitgevoerd. Geloof wat je met eigen ogen ziet, niet wat je verteld wordt dat je ziet. Jullie zijn te vaak misleid. Jullie zouden in staat moeten zijn te herkennen wanneer jullie een rad voor ogen wordt gedraaid. Nu is het genoeg. Dergelijke praktijken moeten stoppen.

De verborgen hand opereert tevens in Afrika. Het gedijt op lijden. Zij die de mensheid willen uitroeien zijn verantwoordelijk voor de bloedbaden. Jullie leven in gevaarlijke tijden en dit zal zo blijven totdat jullie zeggen: STOP NU! Het moet ophouden.

Jullie leven in een wereld van overvloed en een tijd waarin alles mogelijk is, jullie dienen alleen je stem te vinden, je uit te spreken en elkaar te steunen. Vandaag is het Amerika, morgen kan het jullie beurt zijn. Ontmasker de kwaadaardige verborgen hand die de mensheid exploiteert. Jullie weten om wie het gaat. Nooit eerder heeft de mensheid in zoveel gevaar verkeerd. Het is tijd om in actie te komen. Europa, Amerika, Afrika, ze worden allemaal door deze verborgen hand vernietigd.

Brexit, in Engeland, heeft dit vertraagd. Bid dat Frankrijk eveneens een nagel in de doodskist van de EU slaat. Hun plan was om Europa te vernietigen, alle mensen daar in een smeltkroes te condenseren. Want als enkelvoudige eenheid zou het makkelijker zijn om het te vernietigen. Denk daar eens over na.

Ik zou een hele tijd kunnen praten over hoe absoluut geweldig het leven aan deze kant wel niet is, maar jullie zijn aan het worstelen om te overleven in een wereld die werd overgenomen door een macht, zo kwaadaardig, die de Aarde voor zichzelf wil. Ze zijn overal rondom jullie, in verschillende vermommingen. Ze zijn meesters der vermomming. Ze zijn het blanke ras zonder tegenstand aan het uitroeien. Velen van jullie respecteren hen nog steeds. Ze gedijen op oorlog, armoede en lijden, welke voor hen de levensadem zijn. Ze verlustigen zich in het feit dat zovelen van jullie nog steeds bereid zijn hun levens voor hen op te geven, in hun oorlogen voor ze te vechten, altijd maar doen wat zij willen. Wordt wakker!

Bid alsjeblieft voor degenen die opstonden tegen deze kwaadaardige mensen en wiens levens vervolgens werden geruïneerd. Velen zijn opgesloten in gevangenissen alwaar zij slecht worden behandeld. Ze hebben jullie gebeden nodig.

Eén zo’n man moet een belangrijke missie voor de mensheid vervullen. Hij heeft jullie hulp nodig om zijn missie op Aarde te voltooien. Mijn lieve vrouw probeert hem te steunen. De Satanisten hebben alles van hem afgenomen: zijn huis, zijn bedrijf, en bovenal, zijn vrijheid. Hij zit nu berooid in de gevangenis in Amerika, zonder familie of vrienden. Deze jongeman zal over tien dagen 50 jaar oud zijn. De mensheid heeft zijn overleven nodig, alsmede de voltooiing van zijn missie. Gedenk hem alsjeblieft in jullie gebeden.

In Californië bestaat geen gerechtigheid. Mijn lieve vrouw weet precies hoe ze opereren. Ze heeft, toen ik overging naar de Geestenwereld, ervaren hoe alles haar werd afgenomen.

Jullie moeten deze strijd winnen en de Aarde herstellen om ervoor te zorgen dat de mensheid overleeft. 2017 en 2018 zullen vele beproevingen brengen, dus neem niets zomaar aan. Weiger de leugens te geloven die aan jullie worden gericht om jullie onder controle te houden. Kijk er voorbij om een beter leven voor iedereen te creëren. Jullie kunnen het, als jullie de wil hebben om het te doen.

Mijn lief je gezondheid geeft, vanwege de voortdurende aanvallen, reden tot zorg, Pas alsjeblieft op. We zijn in vele levens samen geweest. Die band kan niet worden verbroken.

Altijd, je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!