Home > Nederlands > Montague Keen, 2 april 2017

Montague Keen, 2 april 2017

In de komende paar weken zullen jullie de overwinning op het kwaad kunnen zien. De strijd wordt op vele niveaus uitgevochten, van sommige zijn jullie je bewust, maar veel zijn voor priemende ogen goed verstopt gebleven. Het de Mensheid blind houden voor wat er plaatsvond was eenvoudig, totdat het proces van ontwaken zich bij de mensen begon te voltrekken. De volledige omvang van de horror van het jullie in slavernij houden is nog niet onthuld. Er zijn velen die volkomen ontwaakt zijn en die zich bewust zijn van wat er dient te worden gedaan om de mensheid te bevrijden.

Veronica was van plan jullie een interview te laten zien van Miles Johnston met een Super Soldaat.

De video draagt de naam DE REDEN VAN PIZZAGATE. Het werd echter van Youtube verwijderd. De Supersoldaat legt hierin uit dat de cabal wil dat jullie begrijpen en accepteren dat om op Aarde te kunnen bestaan, het voor hen nodig is om het bloed van jullie kinderen te drinken en hun vlees te eten. Dit is voor hen van levensbelang. Dit te zien worden uitgelegd door een individu die door hen werd opgeleid zou jullie een duidelijk beeld hebben gegeven.

Dat sommigen dergelijke praktijken een halt willen toeroepen is een grote stap vooruit. Echt, probeer dit Miles Johnston interview te zien. Beide zijden van het leven werken samen om deze kwaadaardige praktijken te stoppen. De toekomst van de mensheid hangt ervan af dat dit wordt gestopt. Alleen Amerika probeert dit probleem uit de weg te ruimen, maar de pers en de TV die het eigendom zijn van de cabal zullen hier geen verslag van doen. Voor degenen die de waarheid eisen is het bewijs te vinden. Het geloven van de propaganda is wat jullie al die jaren in slavernij heeft vastgehouden.

Vorige week heb ik jullie verteld dat wat er in Londen is gebeurd een VALSE VLAG GEBEURTENIS is geweest. Nu laten we jullie het bewijs zien.

Ole Dammegård: Vrijheidsbeeld – NYC is de volgende Valse Vlag.
Voorspelde 22/3 Westminster, een interview met Afred Lambremont Webre

Kijk naar de twee messen waarmee volgens de berichten een politieman zou zijn gestoken. ER ZAT GEEN BLOED OP. Er zijn bij de Valse Vlag operatie van Londen grote fouten gemaakt: sommige zijn lachwekkend, zo overduidelijk zijn ze. Kijk ernaar met een open blik. De gebeurtenis in Londen vertelt ons dat de volgende in New York zal plaatsvinden. Het laat, zonder enige twijfel zien dat jullie worden bedrogen en belogen. Het is allemaal een charade, door jullie regeringen georkestreerd om angst te zaaien, zodat jullie bereid zijn je vrijheid in te leveren (het restje vrijheid dat jullie nog hebben).

Iedere valse vlag gebeurtenis vertelt jullie waar de volgende zal plaatsvinden. HET IS EEN SPEL. De cabal lacht jullie uit omdat jullie te stom zijn om hun spel te doorzien. Ze vertellen jullie wat ze van plan zijn te doen en jullie laten hen hun gang gaan. Ze geloven dat deze manier van doen hen van iedere schuld vrijwaart. Het enige dat ze hoeven te doen is angst in jullie te implanteren zodat jullie hen de vrije hand geven om te doen wat ze maar willen.

Het aanvallen van mijn vrouw, omdat ze probeert jullie je ogen te openen om jullie uit de slavernij te bevrijden, is meelijwekkend. Ik vertelde jullie al dat 2017 en 2018 vele problemen en beproevingen voor de mensheid zullen brengen. April zal blijken zo’n beproevende tijd te zijn. Laat angst het niet overnemen. Wanneer jullie in je eigen Licht staan hebben jullie niets te vrezen. Angst is het grootste wapen van de cabal tegen jullie, maar ze kunnen niets doen zonder jullie medewerking. Mochten jullie weigeren de angst te aanvaarden, dan zijn ze hulpeloos. Om op Aarde te kunnen overleven hebben ze jullie nodig. Degenen wiens macht ze vrezen, sluiten ze op in gevangenissen. Corrupte advocaten worden betaald om ze daar te houden. Er is iemand die vandaag dit bericht leest, die de waarheid kent omtrent een bepaalde jongeman. Ik vraag deze persoon om alsjeblieft in zijn hart te kijken om dit bewijs aan het licht te brengen, zodat de mensheid kan overleven. Jij kunt een einde maken aan het lijden van je medemensen. Er is maar een klein beetje moed voor nodig.

Wanneer de oproep om samen pal te staan komt, wees dan voorbereid. Jullie zijn tenslotte de 99%, die tegenover de 1% staan die jullie leven en jullie wereld wil vernietigen. Weet wie jullie zijn, en wat jullie doel is, en sta ervoor. Weiger om in de BLENDER van de CABAL, die ze voor jullie hebben gepland, te worden gegooid. Jullie zijn sinds het begin der tijden op Aarde geweest. Jullie geschiedenis is, voor wie het wil, overal te zien. De indringers arriveerden per ongeluk op Aarde, wat ze zagen beviel hen, en ze wilden het voor zichzelf. Toen zijn de problemen voor de Mensheid begonnen. De cabal roeit het menselijk ras uit door middel van vaccinaties, voedsel, lucht en chemische geneesmiddelen. Jullie laten jezelf misleiden, steeds maar weer, door de leugens te geloven. Dit moet stoppen. De antwoorden op al jullie problemen liggen in jullie eigen handen. Neem de controle over jullie levens en jullie wereld terug. Onderzoek zoveel mogelijk, zodat jullie ogen wijd open staan voor de waarheid, en blijf daarbij.

Mijn lief, de schade aan je geparkeerde auto heeft je overstuur gemaakt. Dat was ook de bedoeling. Het bonzen op je raam om 5 uur vanochtend was veel sinisterder. Het was bedoeld om angst te veroorzaken en dat deed het. Die te verjagen was traumatisch voor je.

Altijd, je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!