Home > Nederlands > Montague Keen, 5 maart 2017

Montague Keen, 5 maart 2017

Alles wat geheim was wordt nu blootgelegd. 2017 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de waarheid wat betreft het overleven van de mensheid het belangrijkste onderwerp van gesprek is geworden. Velen zullen zowel geschokt als verbijsterd zijn over het feit dat ze dergelijke leugens als waarheid hebben kunnen slikken. De feiten dienen onder ogen te worden gezien. Jullie hebben geen keus. Denk eens even na over de cabal. Wanneer hebben zij de Aarde overgenomen en het menselijk ras tot armoede veroordeeld; tot een strijd om te overleven. De 'mindcontrol' die ze hebben ingezet is uiterst effectief geweest, waardoor jullie je niet zijn gaan afvragen waarom alle bezit in hun handen was; waarom hun levens zo verschilden van die van jullie; waarom de massa werd gedwongen om aan de cabal belasting te betalen. Waarom ze ervoor hebben gezorgd dat de massa nooit echt iets bezat. Ze hebben jullie zelfs tot eigendom genomen. Ze hebben ervoor gezorgd dat eenieder van jullie aan hen was overgeleverd vanaf het moment van registratie na de geboorte. Dit heeft jullie werktuigen van de Staat gemaakt; JULLIE ZIJN HUN BEZIT.

Totdat jullie wettelijk verklaren dat jullie SOEVEREINE MENSELIJKE WEZENS zijn, zullen ze jullie blijven bezitten. Ze kijken op jullie neer. Ze zien jullie als iets wat vertrapt dient te worden. Tot nu toe hebben jullie deze gang van zaken geaccepteerd.

Eindelijk worden jullie wakker. Velen van jullie krijgen deze situatie voor de eerste maal onder ogen. Het is een schok om je voor de eerste keer te realiseren hoe je bent gebruikt en misbruikt. Jullie hebben elkaar omgebracht in HUN OORLOGSSPEL, want dat is alles wat het was. De dommeriken onder jullie geloofden hun propaganda en GAVEN GEHOOR AAN DE OPROEP OM DE WAPENS OP TE NEMEN. Jullie hebben je levens gegeven om hun oorlogen uit te vechten en jullie doen dit nog steeds. De cabal heeft jullie geschiedenis geschreven. Ze hebben alles wat jullie ooit is geleerd, bepaald. Het was geen scholing, het was hersenspoeling. Wanneer jullie je eigen onderzoek doen zullen jullie de echte waarheid ontdekken. Jullie dienen in de antieke geschiedenis terug te gaan om uit te vinden wie jullie zijn. Dan zullen jullie ontdekken wat de cabal van jullie heeft afgenomen.

Vraag jezelf af waarom er zich zo velen naar ANTARCTICA spoeden: de Paus, het hoofd van de Russische Kerk, Obama, Poetin, John Kerry en zo veel andere hooggeplaatsten. Waar zijn ze bang voor? Hitler annexeerde al een deel van Antarctica. Velen leven daar. Je zult verbaasd zijn wanneer je dit onderzoekt. Vraag je af waarom dit al die jaren voor je verborgen werd gehouden. Wat hebben ze daar verborgen gehouden? Vragen dienen te worden gesteld en antwoorden afgedwongen. Regeringen zijn niet jullie vrienden. Ze bestaan alleen om jullie onder controle en onwetend te houden omtrent waar ze in werkelijkheid mee bezig zijn.

Mag ik jullie aanraden de volgende video's te bekijken als hulp om je geest open te stellen voor zaken waar jullie binnenkort mee te maken zullen krijgen:

((NIEUW)) Q-CAST- !!BEKIJK HET HIER!! Rijk onder het ijs 2-3-17

Steve Quayle-Er Ligt Geavanceerde Buitenaardse Technologie Begraven in Antarctica

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De cabal zal spelletjes spelen met jullie gemoed. Ze zouden zelfs Project Bluebeam kunnen inzetten om jullie opnieuw tot gehoorzaamheid te dwingen. Jullie hebben te maken met experts op het gebied van mindcontrol die jullie willen hebben als hun redeloze slaven. Nu ze zijn ontmaskerd zijn ze niet blij. Ze halen uit naar degenen die vraagtekens durven te zetten bij wat zij de mensheid hebben aangedaan. De cabal heeft over de gehele wereld honderden onschuldige mensen gevangen gezet, mensen die hen dwarsbomen of die onthullen wat de plannen van de cabal zijn.

Ik ben blij dat ik jullie kan laten weten dat Harald Kautz-Vella nu vrij is. Hij had een goede advocaat. Hij is een bijzondere jonge man die jullie hulp, steun en boven alles bescherming hard nodig heeft

Alles gaat snel. Jullie dienen bereid te zijn met alles wat de cabal maar op jullie afvuurt af te rekenen. Ze bezitten de voedsel-, energie- en medicijn-toevoer etc. Ze hebben ervoor gezorgd dat ze alles in hun bezit hebben wat de mensheid nodig heeft om op Aarde te kunnen overleven. Ze hebben dit gepland om ervoor te zorgen dat jullie afhankelijk van hen zijn. Het zijn roofdieren en dienen ook als zodanig te worden gezien. Het zijn pedofielen en de omvang van hun pedofiele praktijken wordt nu pas zichtbaar. Dhr. Trump pakt dit probleem aan. Hij spoort de kinderen op en redt hen uit handen van de moordenaars en misbruikers. Om die reden wordt hij aangevallen en zwart gemaakt door degenen die bang zijn te worden ontmaskerd. Bid alsjeblieft voor hem.

Controleorganen worden ingesteld om te proberen ervoor te zorgen dat de mensheid onwetend blijft wat betreft de plannen die de cabal voor de Aarde heeft. Sta hen niet toe dat jullie de mond wordt gesnoerd. Ze voeren iedere dag nieuwe wetten door in een poging om te verhinderen dat jullie ontwaken en tot actie overgaan.

Bid alsjeblieft voor al diegenen die in gevangenissen zijn opgesloten, omdat ze op Aarde zijn om de mensheid te helpen. Het is nodig dat ze hun missies kunnen voltooien om jullie te bevrijden. Dit is de manier waarop de cabal zichzelf beschermt. Dit is de reden waarom ze zo lang hebben kunnen overleven. Ze blijven voortdurend op hun hoede om ervoor te zorgen dat de mensheid slapende blijft wat betreft hun overnameplannen. De 99% moet zich verenigen om de 1% te verslaan.

Boodschap van Veronica:

Het is opnieuw een moeilijke week geweest. Problemen met telefoons, computer etc. bezorgen me stress, maar ik kan het aan. De aanvallen op mij zijn uitputtend. Ze kunnen zich aandienen wanneer ik aan het werk ben of wanneer ik slaap. IJskoude lucht wordt mijn anus in geperst en een blok ijs wordt mijn lichaam in gedreven. Het is ongelooflijk pijnlijk. Dit gaat al lange tijd zo en het put me uit. Het gebeurt soms wanneer er hier mensen zijn, maar meestal wanneer ik alleen ben. Het gebeurt op momenten dat ik het het minst verwacht. Ik ben zo moe. Is er iemand die mij hierover kan adviseren?

Mijn lief, de mensheid dient zich voor te bereiden. De mensheid bezit vaardigheden die de cabal zich nooit heeft eigen gemaakt. Ze hebben niet voorzien dat er een tijd zou komen waarin de mensheid hen niet langer dient. Interessante tijden.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!