Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 25 maart 2018


Montague Keen, 25 maart 2018

Konden jullie maar zien wat er in deze tijd op Aarde gaande is. De mensheid is bang voor wat de cabal zal doen. Degenen binnen de cabal zijn bang voor wat de mensen hen aan zullen doen wanneer ze eindelijk hun ogen openen voor wie ze zijn. De cabal heeft altijd gebruik gemaakt van ‘s mensen angst voor de dood als wapen tegen de mens. Het is een irrationele angst die door de cabal zelf werd opgewekt. Je weet hoe verrukt ik was toen ik vanaf deze kant van het leven met mijn eigen stem verslag kon doen over hoe geweldig het hier is. SCHITTEREND was het woord dat ik gebruikte. Ik vertelde jullie dat als de mensen ook maar een idee hadden van hoe geweldig het hier is, men in de rij zou gaan staan om ook over te mogen gaan. Het is helemaal niets om bang voor te zijn. De dood bevrijdt jullie van alle beproevingen en ellende van het Aardse bestaan. Sta niet toe dat angst die door de cabal wordt aangewakkerd jullie bang maakt om te sterven. Jullie zullen eenvoudigweg van de ene staat van zijn overstappen naar een andere. Je laat dan alle problemen van het Aardse leven achter je en je bent weer compleet.

Laat je niet inpakken door degenen die een derde Wereldoorlog willen. Dat is voor hen de enige manier om de macht in handen te houden. Zie de angst op hun gezichten terwijl ze proberen jullie te overtuigen dat ze de waarheid spreken. Hun roep om oorlog klinkt steeds luider en wordt steeds wanhopiger.

Ierland heeft altijd al voor haar vrijheid en onafhankelijkheid van Engeland moeten vechten. Nu kunnen jullie zien dat ze volledig in handen van de cabal is. De cabal doet hierover niet geheimzinnig. Totdat de Ierse mannen en vrouwen hun stem gevonden hebben zijn zij tot uitsterven gedoemd. Het gehele Ierse eiland dient te worden beschermd. Het is nog nooit eerder zo in gevaar geweest. Jullie regering is er niet in dienst van jullie. Het heeft Ierland in vele duistere en gevaarlijke activiteiten betrokken. Word wakker Ierland, voordat het te laat is en jullie volledig worden verraden en verkocht. Zijn in 1916 alle Mensen vergeefs gestorven? Is er niemand meer over die respect heeft voor het land? Jullie staan erbij te kijken hoe het HEILIGE EILAND wordt ontheiligd. Ik heb een grote voorliefde voor Ierland en ik heb mezelf altijd als een Eerzame Ier beschouwd. Het is hartverscheurend om te zien hoe het wordt vernietigd.

Meneer Trump blijft de cabal verontrusten, maar toch hebben de door de cabal gecontroleerde Pers en TV-kanalen hem niet ten val kunnen brengen. Hun plannen om hem te vermoorden zijn uitgelekt en hij weigert het spel met hen mee te spelen. Hij is een moedige man. Bid voor zijn bescherming, want jullie hebben hem nodig, ongeacht in welk land je toevallig leeft. Als de hel losbarst hebben jullie een man met zoveel moed nodig. Jullie hoeven niet lang meer te wachten, want het proces is al in gang gezet. De enige manier waarop de cabal het kan vertragen is om opnieuw een oorlog te starten. Ik heb jullie er al vele keren aan herinnerd dat niets is wat het lijkt. Jullie worden al zo lang gecontroleerd dat jullie de waarheid, wanneer deze voor je neus staat, niet meer kunnen herkennen.

De cabal maakt gebruik van klonen. Zij brengen zichzelf nooit in gevaar. Ik heb ervoor gezorgd dat Veronica een Youtube-video te zien kreeg die laat zien hoe eenvoudig het is om deze klonen te vervaardigen. Baby’s worden zonder enige vorm van input van een man of vrouw voortgebracht. Deze zielloze wezens worden tegen de mensheid ingezet. Jullie beginnen nog maar pas in te zien wat jullie wordt aangedaan en door wie. Dit jaar 2018 zal alles voor het publiek zichtbaar worden. Jullie zullen je ogen hiervoor niet kunnen en mogen sluiten. Het dient onder ogen te worden gezien en er moet naar gehandeld worden. Dit is jullie grote ontwaken. In jullie wereld leven deugdzame mensen die er alles aan doen om jullie te laten ontwaken, maar dit kunnen ze niet afdwingen. Ze leggen hun eigen leven in de waagschaal om jullie te redden. De cabal heeft de TV ingezet als politieagent in jullie woonkamer. Het controleert jullie levens. Wanneer hebben jullie voor het laatst de waarheid omtrent een onderwerp onderzocht of vertrouwen jullie in plaats daarvan liever de TV en kranten? Stop nog langer een robot te zijn die alles wat hem wordt verteld blindelings accepteert. Het is tijd dat jullie jezelf leren respecteren.

Zoek niet bij een religie voor bescherming. Ik kan jullie verzekeren dat hier geen bescherming te halen valt. Religie is volledig gebaseerd op leugens. Leugens die jullie gevangen hebben gehouden en in angst, onder hun controle. In de komende paar maanden zal dit allemaal worden blootgelegd, want hun tijd is voorbij. Dan zullen jullie hen in het ware licht te zien krijgen en dit zal jullie schokken. Jullie zullen geen andere keus hebben. Jullie zullen de feiten onder ogen moeten zien. Jullie zwijgen en volgzaamheid hebben het hen mogelijk gemaakt de mensheid te vernietigen, waarbij jullie zelfs bereid zijn voor hen te moorden. De feiten moeten onder ogen worden gezien, het is tijd om wakker te worden. Kijk naar elkaar om en deel je kennis met elkaar, want er is kracht te putten uit jullie aantal. Verlaat jullie zuilen van religie en ras en werk samen om jullie vijand te verslaan. Leun niet achterover in de hoop dat iemand anders het voor je opknapt. Dit is jullie gevecht. Wees moedig en onderneem wat er ook maar nodig is om jezelf te bevrijden.

Pas extra goed op jullie kinderen. Bescherm hen tegen Misbruik door Satanische Rituelen. Dit misbruik is vele jaren lang voor jullie goed verborgen gehouden, maar komt nu naar buiten. Als jullie heersers wanhopig zijn, pakken ze nog veel méér kinderen. Ze geloven dat door het drinken van het bloed en het eten van het vlees van de kinderen, zij zelf veel meer kracht krijgen. Jullie hoeven alleen maar naar de Kerk van Rome te kijken die deze satanische rituelen tijdens iedere Mis uitvoert. JULLIE WORDEN UITGENODIGD OM HET BLOED TE DRINKEN EN HET VLEES TE ETEN EN JULLIE ZIJN BEREID DIT TE DOEN. JULLIE VOEREN DAADWERKELIJK EEN SATANISCH RITUEEL UIT. Jullie zijn er ingestonken. De God van de Liefde zou nooit een dergelijke kwaadaardige praktijk toelaten. Jullie zijn erin getrapt dit te accepteren.

Wanneer je naar de geestenwereld overgaat DAN IS ALLES LIEFDE EN ALLES VREDE. Dan zal het jullie duidelijk worden wat jullie op Aarde werd aangedaan om in jullie levens een ravage te creëren. Wanneer jullie moedig genoeg zijn om liefde in je leven binnen te laten en ernaar te leven, dan zal alles veranderen. Dan zullen jullie alles in een ander licht zien. Het leven zal dan zoveel eenvoudiger worden. Het maakt zoveel méér mogelijk.

Sommigen van jullie hebben naar Dave geschreven, hun betrokkenheid getoond of naar iemand omgekeken door het uitspreken van vriendelijke woorden. Dit is hoe het leven op Aarde bedoeld is. Namens Dave bedank ik jullie.

Dit jaar zullen jullie grote uitdagingen te verwerken krijgen. Jullie dienen bereid te zijn alles wat je in het verleden hebt geloofd, straks als zijnde kwaadaardig en corrupt los te laten. Jullie zullen hiervoor je ogen niet kunnen en mogen sluiten. Het zal op eenieder op Aarde invloed hebben. Niets kan je hiervoor sparen, want het is verordonneerd dat het zo zal gebeuren. De zwarte gaten zijn vernietigd zodat de cabal er niet door kan ontsnappen. Veel van hun ondergrondse schuilplaatsen zijn eveneens vernietigd. Ze hebben dit niet zien aankomen, dus waren ze er niet op voorbereid. Ze hadden een falen nooit voor mogelijk gehouden, en evenmin het feit dat ze op Aarde in de val zouden komen te zitten. Hun lot ligt in jullie handen.

Lieverd, neem rust wanneer dat maar mogelijk is. Je mag niet te veel stress hebben. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


BERICHT VAN VERONICA

Dave heeft me gevraagd jullie te laten weten hoe belangrijk jullie brieven voor hem zijn. Hij wil jullie graag bedanken. Op 5 April zal hij 51 jaar oud worden. Het geeft hem kracht te weten dat er mensen zijn die geven om wat er met hem gebeurt.

Gisteren werd er in de gevangenis een man aangetroffen die was verhangen. Bid alsjeblieft voor hem. Dave was er bijzonder door ontdaan. De Fresnogevangenis is een zeer duistere plek. Er heerst daar een buitengewoon duistere energie. Dank jullie voor je vriendelijkheid. Het helpt hem om te overleven.


Contact Details

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpenWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge