Home > Nederlands > Montague Keen, 4 maart 2018

Montague Keen, 4 maart 2018

Velen die de vernietiging van het menselijk ras hebben gepland en die hier naartoe hebben gewerkt, worden van de Aarde verwijderd. Soms worden er sterfgevallen gemeld maar velen meer worden er gewoon uitgewerkt alsof ze nooit hebben bestaan. Velen, zoals Zuckerberg, zijn miljoenen kwijt geraakt en omdat geld gelijk staat aan macht is hij zijn macht kwijtgeraakt. Zonder dit is hij niets.

De zeepbel spat uit elkaar. Meer dan dat is het nooit geweest. Het is helemaal nooit iets van enige betekenis geweest. Hun controle is bezig snel te verdwijnen en het bewijs hiervoor is voor iedereen zichtbaar. Er is niets wat ze kunnen doen om het tegen te houden. Eén van hun laatste ondergrondse bunkers in de berg TORC, Co Kerry in Ierland werd vorige week vernield. Dit betekent voor hen een behoorlijke slag.

Wend je energie aan in meditatie om al hun bolwerken in alle delen van de wereld neer te halen. Wanneer jullie je energie en gedachten richten zullen jullie verbaasd zijn over waartoe jullie in staat zijn en wat jullie kunnen bereiken. Jullie beloning zal alle verwachtingen overstijgen. Wanneer enorme aantallen van jullie zich in één gedachte verenigen, dan zullen jullie je eigen kracht gaan inzien. De zaken gaan snel en jullie dienen klaar en bereid te zijn om voorwaarts te gaan. Grijp deze kans. De leugens van de cabal liggen nu open en bloot voor jullie. Jullie dienen iedere zaak behoedzaam af te wegen omdat ze op zoek zijn naar compassie. Lees de Organisatie-eed van de Jezuïeten. Dit is waarnaar ze leven. Dit is waarmee jullie te maken hebben. Het maakt niet uit hoe ze zich noemen; Zionisten of Jezuïeten, want ze hanteren vele vermommingen. Ze verbergen zich in het volle zicht. Ze zitten overal.

Wanneer jullie samen pal staan, kan de cabal worden neergehaald waarbij jullie binnen twee weken van hen en hun kwaadaardige wetten bevrijd zouden kunnen zijn. Wanneer jullie je ervoor open stellen staat alles klaar om in beweging te worden gezet. Hebben jullie de moed om een nieuwe manier van leven, zonder oorlog, armoede of door de cabal gecreëerde ziekten te omarmen? Waar wachten jullie nog op?
Voor eenieder zichtbare veranderingen zouden zich 18 Maart 2018 aan kunnen dienen. Dit zal de eerste stap voorwaarts betekenen. De tweede stap voorwaarts zal 8 maanden later plaatsvinden.

Wees bereid om vooruit te gaan naar het Nieuwe Tijdperk, waar velen van dromen. Jullie staan op het punt de beste jaren van je leven te betreden, waarin jullie alle hinderpalen die de mensheid in duisternis hebben gehouden zullen verwijderen. Jullie zullen de Aarde gaan ontdekken. Alles zal voor jullie open liggen. Het leven zal opwindend worden. Alle ziekten zullen worden verwijderd aangezien ze een creatie van de cabal zijn geweest om jullie onder hun controle te houden.

Kijk goed naar de gezichten van de cabal. Jullie zullen zien dat ze in angst verkeren. Ze beseffen dat hun toekomst in JULLIE handen ligt. Hoewel ze weten dat ze geen genade hoeven te verwachten zal het niet zo zijn dat ze er niet om vragen of dat ze het niet verwachten. Ze hebben geen geweten. Ze zouden het morgen allemaal opnieuw doen als ze zouden denken dat ze ermee weg kunnen komen. Ze beschouwen zichzelf als SUPERIEUR over jullie. Jullie hebben dit dom genoeg gepikt maar het moet stoppen. Vergroot je kracht zodat jullie klaar zijn om op het juiste moment voorwaarts te bewegen. Beide zijden van het leven werken hand in hand samen om alles dat duister is te verwijderen en het licht te herstellen zodat de mensheid zich opnieuw als de Heerser van de Aarde kan vestigen. Vrede zal opnieuw regeren.

De oude Ierse religie van LIEFDE zal beschikbaar zijn voor degenen die voelen dat ze er behoefte aan hebben. Dit proces is van start gegaan dus verwelkom het met open armen. Accepteer nooit meer wat de kranten en de TV van de cabal jullie als waarheid verkopen. Het zijn de ketenen die jullie aan het duister binden. Wanneer jullie stoppen hun “kranten” te lezen, zullen ze zonder werk komen te zitten, niet langer in staat om jullie gedachten te controleren. Laten we eerlijk zijn, jullie zijn voor hen gewillige slaven geweest, zoals marionetten die zonder vragen te stellen iedere kant op bewegen die de cabal wenst. Leer om weer voor jezelf te gaan denken. Ik vraag jullie opnieuw om zelf onderzoek te doen omdat dit voor jullie het pad van transitie zal effenen. Kennis is macht. Alle deuren staan voor jullie open dus raap de moed bijeen en betreed een wereld waarvan jullie tot nu toe alleen maar hebben kunnen dromen.

Denk eens na over hoe opwindend het voor jullie zal zijn om je eigen ware geschiedenis te ontdekken en om over de Aarde waarop jullie leven te leren. Een tijd waarin HAARP niet langer jullie weer beheerst en waarin elke andere vorm van controle waarmee in Alaska wordt gewerkt, wordt verwijderd. Het is eigendom van de Engelse Koningin en over jullie hele wereld bestaan kleinere installaties die voor jullie verborgen werden gehouden, zoals bijvoorbeeld de installatie in Kerry, Ierland. De cabal controleert iedere hoek van de Aarde. Ze zijn niet blij met het feit dat ze hun stevige grip op de mensheid verliezen. Maar tezamen zullen jullie slagen. De 99% zijn ontwaakt en klaar om alles dat van hen is terug te nemen. Deze tijden zullen voor toekomstige generaties worden vastgelegd zodat zij kunnen vernemen hoe hun voorouderen hun vrijheid van de duistere cabal hebben teruggeëist en vrede en harmonie op Aarde hebben hersteld.

Mijn lieverd, ze hebben je alle energie ontnomen omdat ze proberen hun twee gijzelaars in handen te houden. We helpen je de zaken in stelling te brengen zodat ze kunnen worden bevrijd.

Je bent niet alleen, mijn lieveling. Ik sta altijd aan je zijde.

Je aanbiddende,

Monty.


Bericht van Veronica:
Dave heeft me gevraagd om al diegenen te bedanken die hem hebben geschreven. Jullie brieven bleken een bron van kracht voor hem te zijn. Hij weet dat hij niet alleen en vergeten is. Bid alsjeblieft voor de twee gijzelaars en dat ze zo snel mogelijk bevrijd mogen worden.

Contact Details

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!