Home > Nederlands > Montague Keen, 25 Januari 2015

Montague Keen, 25 Januari 2015

Vandaag roep ik al mijn vrienden op Aarde op om als EEN samen te komen om de blokkades van de leylijnen in Californië en het omliggende gebied te verwijderen. Dit is zeer belangrijk aangezien er een enorme noodzaak is om deze energie voor de mensheid te bevrijden. Deze leylijn-energie wordt gebruikt om jullie geketend te houden. Kijk hoever jullie zijn gekomen sinds Veronica jullie aanvankelijk vroeg de leylijn-energie te bevrijden.

Het begon allemaal op 2 februari 2014, toen Veronica, D en M de Tor bij Glastonbury beklommen om de energie voor de mensheid te bevrijden. Velen van jullie hebben dit werk in eigen land voortgezet. Kijk hoever jullie sindsdien zijn gekomen. Kijk terug naar 2014 en je kunt zien hoeveel van wat gedurende generaties voor jullie verborgen werd gehouden nu openbaar is. Jullie hebben dit bereikt simpelweg door de energie terug te nemen die jullie rechtens toebehoort. Nu vraag ik jullie allemaal, in alle landen waarin mijn boodschappen worden gelezen, je hart en ziel te leggen in het bevrijden van de energie, specifiek in Californië en het omringende gebied. Laten we eens zien wat voor resultaten jullie kunnen behalen.

Er zijn er op Aarde met plannen waar jullie niet in voorkomen. Door jullie niet-handelen stemmen jullie in om onderdeel te zijn van de vernietiging van het menselijk ras. Heb je je ooit afgevraagd waarom de geschiedenis zichzelf herhaalt? Het lijkt erop dat dezelfde mensen steeds weer opdoemen. Ze hebben andere namen en lichamen, maar ze sterven niet in de ware zin van het woord: ze worden gerecycled. Er zijn plaatsen waar lichamen beschikbaar zijn voor hen om in te gaan, zodat ze door kunnen gaan met de overname van de Aarde en de verwijdering van alle menselijke wezens. Ze doen al het mogelijke om te voorkomen dat deze informatie publiekelijk bekend wordt. Dientengevolge kreeg Veronica donderdag een zware aanval te verduren. Het is moeilijk snel te herstellen, aangezien ze niet in haar prille jeugd zit.

Ze willen wat jullie hebben. Maar jullie hebben de macht om NEE te zeggen. Jullie zijn de 99%. Wanneer jullie je openstellen voor die macht zullen jullie niet te stoppen zijn.

Stap uit de mindcontrol val in je woonkamer: de televisie. Bevrijd je gedachten, onderzoek de waarheid, sta gezamenlijk pal en zeg NEE

Valse vlag gebeurtenissen worden regelmatig opgezet om jullie in angst te houden. De pantomime van de zogenaamde leiders, die met elkaar marcheren , is VALS. Het was toneelspel en daarna overgezet op het beeld van de echte mars. Neem niets zomaar op het eerste gezicht voor waar aan. Ze willen wanhopig graag de macht behouden en ze zullen alles doen wat daarvoor nodig is. Geloof alsjeblieft in jullie zelf, aangezien jullie op Aarde zijn met een reden – ervoor te zorgen dat de mensheid en Planeet Aarde overleven. De Grote Schepper zal ingrijpen wanneer de mensheid roept om assistentie. Dit geldt eveneens voor de wezens van andere planeten die strategisch rond jullie wereld zijn geplaatst en jullie roep om assistentie afwachten. Niets doen is geen optie, aangezien er plannen zijn om de mensheid te verwijderen. Zij die worden toegestaan te blijven zullen een transhumaniseringsproces ondergaan.

Degenen die de overname willen zijn geen menselijke wezens zoals jullie. Ze zijn verantwoordelijk voor de dood van miljoenen mensen. Hun dorst naar macht is niet te lessen. Sommigen kunnen zeggen dat ik angst creëer door jullie te vertellen over wat er gaande is op jullie wereld. Ik vertel jullie dit omdat jullie dit moeten weten en, geloof me, het is noodzakelijk dat jullie dit weten, anders zou de mensheid uitgeroeid worden en de Aarde zou voor altijd voor de mensheid verloren zijn. Mijn enige wens is het overleven van de mensheid en de planeet. Het Netwerk en ik proberen ervoor te zorgen dat jullie geïnformeerd worden en bewust van jullie situatie, zodat jullie weloverwogen beslissingen ten aanzien jullie toekomst kunnen nemen. Jullie zijn de Architecten van het Nieuwe Tijdperk. Het is aan jullie om te beslissen waar jullie prioriteiten liggen. Jullie moeten ervoor zorgen dat oorlog, honger en dakloosheid geen plaats hebben in de toekomst die jullie op Aarde creëren. Dit is jullie project.

Hulp is beschikbaar, je hoeft er alleen maar om te vragen. Degenen met slechte bedoelingen zullen de planeet verlaten op dezelfde manier waarop ze zich er met geweld toegang toe verschaften. Het is onmogelijk voor hen om vreedzaam met jullie te leven, aangezien hun HEBZUCHT en drang het overnemen, ze kunnen die niet beheersen. Ze zijn al van vele andere planeten weggejaagd in de afgelopen eeuwen, maar ze leren het nooit.

De mensheid zal samenkomen en alle blokkades verwijderen. Ze zal technologie en expertise delen en wedijver zal in het belang van iedereen worden verwijderd. Er zal hulp komen om alle chemicaliën uit de lucht, het voedsel en het land enzovoort te verwijderen. Hopelijk zullen de Centra op hun plek zijn om in de benodigde expertise te voorzien. We hebben jullie hulp nodig bij deze onderneming, dus wees alsjeblieft genereus. Het is jullie toekomst waar we naar toewerken. De mensheid moet in LIEFDE samenkomen; niet in angst of verdeeldheid. Dit is jullie doel. Doen jullie mee?

Wees sterk, mijn lief. Ze zullen je niet breken. Je Ierse spirit zal je door laten gaan!

Mijn liefde omringt je. Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl