Home > Nederlands > Montague Keen, 18 Januari 2015

Montague Keen, 18 Januari 2015

VERDEEL & HEERS wordt in jullie hedendaagse wereld met succes gebruikt. Het heeft in het verleden altijd gewerkt. Staan jullie toe dat het vandaag de dag ook werkt? Het mislukt nooit om de stroom van WAARHEID, die boven komt om de mensheid te laten ontwaken, te verwarren en te verstoren. De meeste mensen hebben geen schuld aan het feit dat ze gebruikt worden om foute informatie te lekken. Het wordt zorgvuldig binnen de waarheid die ze uiten geplaatst, om zo de eerlijkheid te betwijfelen van degenen die de cabal tot zwijgen proberen te brengen. Weeg dit alsjeblieft zorgvuldig af en wees op je hoede. Bestudeer de ware feiten zorgvuldig voordat je een oordeel velt. Dit is een spel dat de cabal eeuwenlang met succes heeft gespeeld. Trap hier niet meer in.

De cabal heeft niets meer te verliezen aangezien ze de strijd verloren heeft. Ze willen onder jullie alleen maar vernieling aanrichten. Vel geen overhaaste oordelen omdat de beslissingen die je nu neemt zich afspiegelen in de toekomst die je creëert. Kijk naar de geschiedenis: dit scenario werd keer op keer herhaald, en sommigen trappen er steeds weer in. Open jullie ogen, kijk in jullie harten en beslis voor jezelf terwijl je zorgvuldig alle feiten beschouwt. Beslis dan voor jezelf wat jij gelooft en als waarheid accepteert.

Jullie onderdrukkers rekenen erop dat jullie je gemakkelijk laten wegleiden van de waarheid. Deze laatste paar weken zijn voor hen die de waarheid zoeken een nachtmerrie geweest. Onthoud dat je niet altijd ziet waar je naar kijkt. Jullie accepteren WAT JULLIE VERTELD WORDT DAT JULLIE ZIEN. Dat is nogal een verschil. Deze truc wordt steeds opnieuw gebruikt. Het spijt me om het te moeten zeggen maar jullie gedragen je als makke schapen. Jullie hebben zoveel te verliezen door dat te geloven wat niet waar is. Sinds ik ben overgegaan naar de Geestenwereld heb ik jullie er al zo vaak aan herinnerd dat NIETS IS WAT HET LIJKT.

Jullie zijn het aan jezelf verplicht om de WAARHEID volledig te onderzoeken. Vraag jezelf af wie er het meest bij heeft te winnen. Dat is altijd een goed uitgangspunt. Wie zal er alles voor doen om te krijgen wat hij wil. Wie wordt gedreven door hebzucht en heeft geen respect voor het menselijke leven?

De strijd is over maar velen van hen hebben dit feit nog niet geaccepteerd. Jullie moeten onderling niet redetwisten. Jullie zijn EEN, ze proberen jullie uiteen te drijven door gefingeerde verschillen en twijfel in jullie gedachten te plaatsen. Trap niet in deze truc. Jullie bevinden je in een WIJ en ZIJ situatie. WIJ was sterk en moest daarom vernietigd worden; en jullie tuinden erin!

Waarheid is waar JULLIE voor staan. Sta hun, in zorgvuldig gekozen bewoordingen gehulde, magische leugens niet toe om jullie van je pad af te leiden. Ze zullen elk middel dat nodig is gebruiken om Planeet Aarde over te nemen. Ze willen geen menselijke wezens: ze verachten jullie. Velen van jullie willen dit feit niet zien; maar net doen alsof dit niet zo is, verzwakt je positie. Het is de wil van de Bron om jullie te helpen alles dat duister en negatief is te verwijderen, zodat jullie met een schone lei opnieuw kunnen beginnen. Hulp hierbij is al georganiseerd, wachtend in de coulissen totdat jullie je ogen open doen. Kom tezamen om een toekomst te creëren zonder al de stress en ellende die ze gecreëerd hebben om jullie zo in gevangenschap te houden. Open jullie gevangenisdeuren en ervaar vrijheid in jullie wereld.

Kijk naar de vooruitgang die jullie geboekt hebben sinds we jullie ogen geopend hebben voor het belang van het bevrijden van de energie van de leylijnen. Dit proces heeft de deur geopend voor de informatie die voor jullie verborgen werd gehouden. Blijf alsjeblieft doorgaan met dit uiterst belangrijke en noodzakelijke werk. Energie kan ten goede of ten kwade gebruikt worden. Gewijde plekken moeten altijd in het licht gehouden worden, vooral in Ierland, omdat zoveel van daaruit wordt gecontroleerd. Mettertijd zullen jullie het unieke belang van Ierland onderkennen. Ik vraag het Ierse volk nederig hun gewijde eiland te koesteren. Schat alles dat in jullie beheer en gewijd is op waarde.

Veronica heeft op pijnlijke wijze ondervonden hoe de krachtige energie van een gewijde plek in Ierland werd gebruikt om haar te schaden, door mensen die ze niet had moeten vertrouwen. Slechte mensen komen in vele vermommingen, dus wees altijd op je hoede. Ze komen om te helpen… maar te helpen om wat te doen? Wie je nu vertrouwt is van het grootste belang. Wees altijd op je hoede.

Er zijn veel meer valse vlaggen gepland. Verwacht ze, aangezien zij elke keer hun hand daarin tonen. Ze worden zo precies uitgevoerd, hoe kan elke keer van je verwacht worden te geloven dat deze werden uitgevoerd door beginnelingen? Ze kunnen sommige mensen soms voor de gek houden, maar niet elke keer alle mensen. Ken je vijand, die de eerste is die elke keer met zijn vinger wijst. Hoe interessant dat ze, bijna direct, zeggen te weten wie het heeft uitgevoerd. Ze hebben hun ‘katvangers’ helemaal klaarstaan en kwetsbaar, met elke keer hetzelfde script.

Wat jullie in deze hachelijke tijden doen is van het grootste belang. Jullie moeten op weg zijn naar een betere wereld voor de hele mensheid. Jullie werden gekozen om op deze tijd op Aarde te zijn om dit voor elkaar te krijgen. Het is een grote verantwoordelijkheid. Kunnen jullie het aan?

Tezamen kunnen jullie het doen. Trap niet in de haat voor wie dan ook, aangezien dit zorgvuldig wordt georganiseerd om afgescheidenheid tussen jullie te creëren. Alle religies werden door het Vaticaan ontworpen en gemaakt om afgescheidenheid, oorlog en conflicten onder de mensen te creëren. Jullie moeten toegeven: het werkte. Iedereen trapte er in. Maar het is nu tijd om het licht te zien en jezelf uit al deze vallen te bevrijden. Ga voor begeleiding rechtstreeks naar de Bron en VERMIJD DE TUSSENPERSONEN. Die waren nooit nodig, maar het was handig voor ze om te doen alsof. Ze wonnen erbij; jullie helaas, verloren door misplaatst vertrouwen. Wanneer jullie terugkeren naar de Geestenwereld wordt alles overduidelijk, aangezien jullie uit de eerste hand zien hoe religies werden gebruikt om het menselijk ras te manipuleren. Bevrijd jezelf, mijn vrienden. Verwijder alle valse grenzen en kom tezamen in liefde en vriendschap.

Mijn lieve Veronica, wees voorzichtig en wees te allen tijde waakzaam. Loop jezelf niet voorbij. Hulp zal verschijnen wanneer je die het minst verwacht. We zitten nu in de slotfase. Ze kunnen het tempo niet veel langer volhouden.

Mijn liefde is van jou. Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl